Plisskin gråter stillsamt åt sin donkighet

För att hålla nere medellängden på mina blogginlägg följer här ett kortare inlägg efter gårdagens självgoda tegelsten (som f ö tog mig tre timmar att skriva!?)

Min donkighet som jag ovetandes beskrev i mitt förra inlägg innefattar (vill egentligen inte erkänna men vafan) antelagen från igår, som självklart var felaktig. Unibets klient hade mig dock lurad.
Märkte det idag i en turnering då man ser smallblinden på 50 chips framför spelaren i SB - big blinden på 100 chips liggandes framför spelaren i BB och sen anten på 200 i mitten i en hög, så man ser totalt 350 chips i olika högar. Problemet var bara att anten här var på 5 chips varpå jag frågade i chatten. "How does our ante of 5 add up to 200?"
"Its the ante plus the blinds" fick jag som örfil...jag menar svar...
Såklart! Lurad av grafiken i klienten har jag alltså varit i en månads turneringsspel som visserligen varit väldigt lyckosamt då jag gjort oddssyner i helt sjuka (och som vi nu vet helt omotiverade) lägen och lucked out =).

Så om jag får revise inlägget från igår..Antelagen ska bort och jantelagen ska vara kvar, för så bra var jag inte då ;) Glimne beskrev det bäst "Att spela dåligt och ha tur är det bästa sättet att tjäna pengar på poker" och det har jag lyckats med :)

Dagens första turnering gick rätt bra tills TREDJE HANDEN, då min KK fick se sig besegrad av mannen från Charlerois T9 (Yes u guessed it, Fräänkrikke) på floppen T 3 4 där pengarna åkte in. 9 på turn och "ojrevoj, vilket e franska och betyder farväl", för alla Q-hunden fantaster därute. Fin, fin, fin, fin, fiiin, fiin...En finemangsapparejs!!

Dagens andra turnering var en 25 rebuy. I sista handen innan rebuyperioden var slut hade jag 2402 chips av de 2000 man startade med efter dåligt spel med lika dåliga kort. Så jag höjer med min 72 off till 403 så att jag med 1999 chips ska få rebuya och addona när pausen börjar. Lyckas få en syn tur nog så att jag inte hade vunnit potten på 400 och suttit med 2802 och bara få addona hehe.
Får AK hjärter första handen med 390 kvar och tjongar in pengarna efter en rerejs mest pga av:
1. Jag tänker inte smallballa mig igenom turneringen med 390 st kvar och åka på bubblan om 3 timmar, då åker jag hellre nu eller dubblar.
2. Rerejsen kom av, tro det eller ej, ännu en fransman!!
Han blixtsynar iallafall mina 6000 med sina 7000 med JJ som får stå..ingen tvekan där inte. AK är nuts eller?

I cashgamet förlorade jag en pott med AA69 mot AQ44 efter preflop potrerejs och han synar
flopp 22T rainbow - potbet, han synar..
turn J. Jag pottar igen, och han syn allin.
River K och han scoopar utan att ens ha haft flushdrag.

Samma sak händer nästan direkt efter på ett annat bord. Potrerejs av mig med AAxx och syn
flopp K55. Potbet av mig han synar.
Turn T jag pottar - han allinsyn. River T. Han har KT77 och runrunnar kåken.

Nu är det dessa spelare jag tjänar mina pengar på men jag stängde ändå för dagen då jag inte ville leka gud och messa runt med uttagsriggen (tog ut 2500 euro igår).

Nu en ukulele som gråter stillsamt med hjälp av The Beatles. Killen heter Jake Shimabukuro och klippet är från gårdagens Conan O'Brien som jag turligt nog råkade se. Observera Conans reaktion efteråt, han är snudd på lyrisk...och jag med! Skönt med ett kort inlägg...




Jag har inte kunnat lägga upp nästa blogginlägg tyvärr,  fel vid publicering står det, men att skriva i detta går bra..Hmm..


Tidelag, Antelag, Fashionblog, Jantelag. Vilken ska bort?

Fashionblog kanske? Nuj, fel, fel fel, fel ,fel, fel, fel!!

Har haft en diskussion med några polare om bloggfenomenet i Sverige och tittat igenom de mest innehållslösa bloggarna som ändå har ca 45 comments per inlägg i snitt. En kompis gjorde i protest en fejkblogg som du kan se här www.streetsweepa.blogg.se
Titta på det korta inlägget och låt det smälta in, sen begrundar du det här:
När man ska logga in på blogg.se ser man de mest aktiva bloggarna där ngn vid namn KENZA alltid står högt upp. Så jag surfade in och tittade idag..och vips, välkommen till Sveriges största blogg :)

http://kenzas.se/

över 20,000 läsare per dag. Ser man några likheter med fejkbloggen i innehåll? :)
Jag undrar om det är samma 20,000 som köpt alla Jambas ringsignaler, skickat 90% av schlagerrösterna och har minst en Danny Sauceco poster på rummet?
I think yes in my bitterness (obs rimning).
Dock så är den här inte alls den värsta klassens blogg tro det eller ej, den är snyggt designad iallafall och har ngn röd tråd. Min favorit i sammanhanget blev istället den här bloggen och särskilt inlägget som behandlar både schlager, väder och att det äts chips och godis på bara några rader det ser du här.
35 kommentarer.
I rest my case.
...Och skulle ha planerat flytt och husbygge till den ryska tundran om jag inte hade kastat så förbannat mycket sten i glashus (en hel vägg i mitt rum som jag hade täckt med New Kids On the Block-affischer comes to mind).
Så egentligen, thank god för alla fjortisar och Paris Hiltonfans där ute som ger en bränsle till bloggelden (kan man hitta på en mer bajsnödig liknelse?) eller som Milestone så kungligt sammanfattade:

"Per har rätt vi hånar dom, men fjortisarna har egentligen hajat hur det funkar. Alla går ihop och kommenterar och länkar varandra sönder och samman och vips så är man huvudnummer i någons facebooktråd. Imorgon får man betalt för att skriva vad man åt till lunch.
DOH
Tillbaka till ritbordet."

And there we have it.

Tidelag då, ska den bort? Nein, Fel, fel, fel, fel, fel, fel, fel!!!!!

Läste i dagens Aftonbladet om något som skulle kunna beskrivas som verklighetens "woodland critters" från south park. För er som inte vet vad "the woodland critters" är så är det ett gäng små gulliga djur i Stans fantasi som under fasaden är de mest vidriga och sadistiska varelserna som tänkas kan. I avsnittet "Imagination Land" våldtar de bl a Kurt Russell och vill kissa i en försvarslös sagoflickas ögonhåla efter de skurit ut ögat. Och de säger allt på sitt gulliga vis. Se klippet här

Nu när ni sett den ta en titt på detta från dagens Aftonbladet (Ja jag kräver att ni tittar på båda!!). Skrämmande likt, fast då ett är på skoj och ett är Al-Qaida indoktrinering och unfuckinbelievable! Frågan är dock vad jag, om jag fick välja, skulle visa för mitt eget barn..det eller en långfilm med Hillary Duff, jag står kluven.

Nu till pokern, som efter mitt Macintoshfix med Windows-emulatorn Fusion kan spelas på Macen. Bonusen som många går miste om när de väljer andra Windows-"emulatorer" som Parallell eller Macintosh's egna Boot Camp, är ju att Fusion kommer med medriggsmjukvara :)
Har spelat tre turneringar igår och idag.
Den första beskrev jag igår. Klonk med 162 st för 1059 dollars.
Den andra var en liten 20 euros historia med 92 deltagare, likväl klonk för 492 euro.
Och den tredje hette stooora bocken Bruse..nej vänta nu..nej, det var en 20 dollars rebuy så var det. 433st med i den. Recap här:

Hur jag lyckades ligga fyra efter rebuyperioden utan att rebuya eller addona stavas "fengsel"
Han satt direkt till vänster om mig vilket var en optimal relativ position. Han berättade för bordet att han spelade 10-20 cashgame normalt efter att han rebuyat för 19e gången (han gick vid ett tillfälle allin 11 ggr i rad).
Jag lyckades både dubbla två gånger med KK och TT och trippla en gång med AA då en annan vid bordet synat allin for value med K9. Jag hade 17k efter rebuyperioden med average nånstans runt 6.5 så jag struntade i add-on även om den bara kostade 20.
fengsel hade 8k här och rök tredje handen efter brejket då han synat en allin rerejs med QJ mot KK och hade nog spenderat en 500 dollar vid det laget. gg.
Lyckas spela lika aktivt som jag gjort på senare tid när den "riktiga" delen av trnyn började och låg stadigt över average när jag åkte på dagens första motgång när jag synade en shortstack allin med 99 och hans TT fick stå.

Ska antelagen bort? Nej, fel, fel, fel, fel, fel, fel, fel, och sluta avbryt.

Hade vid det här laget ca 45k avg 28k och får AA för andra gången. Bordets enda större stack säger 5.5k på 1000-2000 med unibets megaante på ca 50% av smallblinden (kan ju inte vara normalt) så potten var på 8000. Jag höjer till 15.5k på knappen.
Får nu en underbar kallsyn av sb med totalt 30k i stacken :)
Första killen foldar och floppen kommer A52. SB går allin och jag vinner potten mot hans QQ (även om jag kunde svära på att han var fransk och hade 34 suited ;).
85k nu och jag satt fint till med ca 60 kvar och 45 priser.

På 2000-4000 med ante på skumma 1050 så går en shortstack på 17k allin från utg +1, dvs nästan exakt pottstorleken. Jag hade här gått ner mig en smula efter ett gäng rerejsar mot mina stealförsök och hade 65k ungefär.
Jag sitter på cutoff och alla har hittills foldat och jag har den inte så fantastiska handen K5 off. Låg här i mitten på fältet med 64k och tänker folda...men hejdar mig, varför det egentligen? Det hade varit en autosyn i BB på rundfold med 2-1 odds, då fi i det här läget trycker (eller iallafall borde trycka) med 99% av sina händer..okej 90% då. Problemet är då bara dom som satt efter mig. Jag synar istället för nån isoallin (ganska onödigt och syn kunde hinta om styrka på samma sätt i vilket fall) och har flyt då alla de andra lägger sig.
Nu visade det sig att fi faktiskt hade en hand, med AQ, men vad gör det när en 5a kommer på floppen och de resterande gatorna var lika blanka som Strindbergsgatan en tisdagsmorgon (even though I curse de högljudda rengöringsmaskinerna)

Det kanske inte var exakt det här jag menade med min "nya stil" att spela mer aggressivt och aktivt, och synen/spelet får väl räknas som en av de mer loosa spelen jag nånsin gjort. Men faktum var att när jag här låg i mitten av fältet, med ca 35st kvar, hade ett M på 4 (!!) med antelagen in effect, och jag vet inte hur många av de kvarvarande som hade koll på hur man måste justera spelet i en trny med monsterantar, om ens någon hade det.
Jag förklarade spelet i chatten med den vanliga oddsursäkten, som som sagt inte var en ursäkt egentligen, och att jag played to win (vilket jag gjorde).
Förlorar sen några shortstack coinflips men lyckas vinna en större conflip med 44 vs A8. Den tappar jag dock vinsten från ganska genast i en blindfight mot den enda kvarvarande donken i turneringen, med A9 vs 68 på flopp 9 7 5 (såklart). Denna kille hade tidigare isorerejsat tre allincallers av en shortstack med endast 44 och lyckats få en QQ att vika, bara för att se shorten ta hem den med K8 (träff på 8an). Men han skulle snart få sitt...

I turneringens viktigaste pott lyckas jag med en utdragning med mina 90k som här var lite under average med 17 kvar. Jag gick allin på 5000-10000 ante 2000 för 90k med AQ och får syn av AK med en 60k stack, men rivrar en Q och slår ut honom istället, weeeeeee!
Kommer till final table som chiptrea med ett M på 7 (lol @ strukturen) som snabbt stiger till 9 efter en BB special med 95 på flopp:

Q 9 7

Check - han betar minimum och jag synar. turn kommer 5 och det är tre spader ute. Han betar minimum igen och jag går allin och tar hem potten. Har han nötfärgen och spelar den sådär så good for him.
Donken från tidigare sitter till höger om mig och höjer till fyra ggr BB (ca 15-20% av stacken) med en lika stor stack som mig med sju spelare kvar. Jag har AK och går allin med ett M på 11. Han blixtsynar med 96 off (WTF!) och min AK står (WTF igen!) och jag får samma känsla som när skurkarna åker dit i Stieg Larsson-böckerna (Ja dom åker dit).
Med sex kvar och två st megashortstackar åker chiptrean ut mot chipettan (jag var fyra här) då han bluffade bort stacken med K9 suited på flopp QQQ och turn 8 då chippon satt på fyrtalet med både Q och 8an, hehe..Så tack för kaffet, påtåren och en sömnlös koffeinnatt.

Med fem kvar (jag trea) och ca 240k är jag snudd på en Mike Matusow blow-up då jag från SB av någon anledning tänkt spela ut chiptvåan i BB med mitt M på 6 :) (varför det i det här skedet?? Ja, varför inte?
Blindsen är på 8k-16k och ante på 4k så pott på 44k och jag limpar med 92off i sb efter rundfold
(Score no points for limping. You actually limp :).
Knack bakom och floppen kommer AT3 med två hjärter. Jahaja inte den lättaste bluffbrädan då bet med ess på flopp efter limp är så schoolbook att det gör ont.
Jag checkar fort, för att med så mycket det var i potten varje hand nu, så var probebeten från honom efter en check nästan obligatorisk: Så check för att:
1. Checkraisa direkt och hoppas på att han "fattar" att limpen och blixtchecken var till för att låtsasvisa att jag inte hade ett ess men att han nu blev lurad för jag hade det (men som ni vet, egentligen inte hade alls),
eller,
2. Om han i värsta fall checkar tillbaka så får jag antingen låtsas ha missat min floptrap och på turn beta lite oavsett kort, som om jag vill ha en rerejs, vilket också spar mig chips om han slår om, det jobbiga är att det räcker med att han får för sig att jag är tom här för att slå om, även om jag nu skulle ha haft en hand som typ A4 off eller T9. Kan jag syna med den? Troligen inte, för han kan ha vad som helst i BB här.
Problemet med den beten är då som sagt att man skulle gjort det både helt tom och med stål och han kan ta tillbaka initiativet med en rejs. Jag får hoppas att han synkar med min level då :) För är det inte så ibland (tycker jag) att man har två leveltänk samtidigt och försöker justera till det man tror den andra är på genom hans timingtells och kontra dessa med sina egna..och sen då hoppas att man är bättre än honom givetvis :) (nån som känner igen tänket? Dåligt förklarat men vafan).
Mitt andra alternativ är att hoppas på checkrejsen här istället.
Han checkar bakom iallafall. Hur är det med din Red Bull-konsumtion egentligen? Skriver ju för fan en bok. En obegriplig bok dessutom.

Håll käften. Turn K hjärter. så A T 3 K med tre hjärter ute

Antingen har han inget (troligast) och foldar om jag betar här men igen, jag gillar inte att ge honom läget: bet - varpå han floatsynar (för inte har jag en K här inte) eller valuesynar med mellanpar och att jag sen tvingas ge upp utan att ens ha ett checkdown underpar (vägrar ju ge upp potten ;)). Plus att han kan återigen rerejsa här med allt med den kanonfarliga brädan som skydd, eftersom han här troligen tror att chansen att jag har stål dvs kan syna en rerejs är minimal. Pottkontrollen kändes viktigast här.
Så jag checkar för att antingen ge upp på rivern och hoppas på 9 hög eller hitta checkrejsen här. Han betar mini 16000.
Nu får jag göra den roliga rejsen istället :) Så jag gör en fejkad valueraise till 42000 som han nog aldrig slår om utan två par eller färgen/stegen.
Han synar och det utan att blinka, vilket jag iofs inte gillar, men som med lite optimism känns som en ofärdig hand, Med en färdig flush skulle han nog ofrivilligt stekt liiite innan en rejs eller syn. Som bäst en K som han vill checka ner eller ett något flushdrag/hålpipa bottenpar-aktigt som t ex en Q3 off (eller ja...ganska exakt Q3 off då)
Blank river
Potten är på 136k och jag har ca 185k och kan bara vinna med en bluff. Jag går allin direkt, som i kombnation med de två jätteministackarnas soon to be demise gör hjältesyner med en K eller t.o.m Ax mindre troliga. Han får sätta mig på fulflushen, tvåpar, stege eller vad han vill men jag ska ha potten. Han viker relativt fort. (Den observante läsaren känner igen det ökända R.O.S.T-spelet som jag varnade för var på väg i "phBloody Bitter Sunday"-inlägget). Min enda tomma bluff på hela turneringen och jag vet inte säkert om jag har spelat bra eller donkigt.
Och för att göra en lång historia kort (kunde du inte tänkt på det 4 paragrafer tidigare?). Det jag ville få fram var mest att, first-in, med en bräda som det där och limps, inte alltid är den som har initiativet i det här skedet i turneringen, och speciellt inte då båda är tomma. First rerejs har det i mitt tycke inte first in. Men hehe, jag hade troligen vunnit potten om jag betat ut på floppen =)

Tar mig med 700k i stacken sen till chiplead med hjälp av T2 (Good ole Doyle) i BB på flopp 229, där chipettan med 1000k i stacken först limpat i SB, minibetat 16k och synat en rerejs till 50k totalt på floppen. synat en 75k bet på turn och en checkrejs på hans 50k bet till 200k på river där min kåk fullbordats av en tia.

Trean slogs sen ut av tvåan och då vi var lika i chips ungefär så delade vi på förstapriset , 4.4k var istället för 5.3k - 3.5k.

Så tre turrar - tre klonks!
Inga superpengar men bra för självförtroendet..och just det, fan va bra jag är! (jantelagen skulle bort).
Är det ok att sluta läsa nu?

ps. Milestone hade svaret på omahapalindromen TopDrawerRewardPot (se rubrik inlägg nedan) som störande nog är för långt på nästan alla siter att ha som nick. Andra favoriter som inte funkat pga längden är MasterBait och PairAnnoyed vilket är extra långsökt för att jag heter Per (jag spenderar f ö osunt mycket tid på att hitta ordvitsar som nick) Några egna favoriter ni har eller hört och sett? Posta gärna.

ds. Nån som uppmärksammat min skryande yellow submarine i adressfönstret? (lite för nöjd över den för att inte kommentera det)

Översta byrålådan belöning kastrull

Ja den titeln får ni grunna på.. Ledtråd "i Reval sitta ni inatt i slaveri"

Roliga fakta:
Jag har de två senaste dagarna floppat fyrtal i kungar fyra gånger.
Jag har idag förlorat två gånger med AAA-kåken mot fyrtal i Q's respektive J's
Jag har idag satt två stycken straight flushes, en 7 hög och en Q hög.
Jag kan vara resistent mot vinterkräksjukan.

Blivit löjligt utdragen hela dagen i vanlig ordning i PLO'n men lyckades vinna en 6-manna 25 dollars freeze för fjuttiga 1059 dollar med 162 startande. Vi gjorde en deal med fyra kvar då jag ledde rätt friskt men inte ville gambla, med det "riktiga" 1a priset på 1200 dollars och tvåan på 800.

Room 401 på Mtv rekommenderas om man gillade den gamla goda showen Scare Tactics. Room 401 är en lite mer påkostad version, dock så får man inte se när offfren får reda på att dom har blivit lurade vilket är ett lagom minus.

Nu...Ägg!!!






phBloody Bitter Sunday

Har märkt att det finns olika typer av tilt. Tilt och äckelbajstilt.
Äckelbajstilten ger en svår form av apati och kan dessutom vara direkt farlig då den kan ge fysiskt smärta hos bäraren. Man tror att det till största del är i form av stresshormoner och magsyra och jag är redo att hålla med då jag råkade ut för den idag. Resultatmässigt var det en breakeven dag idag så den tar inte hänsyn till vinst eller förlust vilket är förrädiskt och som för många kan vara lite obehagligt.

Med den "nya" turneringssstilen (se inlägg nedan) så gick det bra i början i unibets 60 rebuy 175k garanti. låg 30e av ca 200 med 1279 startande när jag åkte på T8 vs K8 i en cutoff - BB fight med bräda

K T 3 5 8 och jag har mage att rerejsa hans riverbet, men fick bara en syn som tur va (hade betalat av mer)

Det var den första motgången egentligen och jag låg då 111 av 192 med 135 priser när detta inträffade.
Average på 30k jag 25k och UTG+1 med 21k i stacken säger 3100 på 500-1000 nivån.
Jag har raggat upp två damer som tyckte det var på gränsen till overkill att gå allin här, så dom sålde sig istället för friska 9k.
Blixtsyn av UTG+1-fransmannen för halva sin stack (oui, il etait Francais).
Nåväl, fransman eller ej, med en blixtsyn av fi för halva stacken så sitter två ensamma damer inte riktigt säkert till, men en trevlig flopp på 337 gav dom iallafall mod nog att flytta in mina marker i mitten, efter det att fransmannen knivslugt checkat till mig.
Nu visste ju inte jag att han planerat detta långt i förväg med sitt monster 98 suited som för halvstackssynen hittat flushdraget, och nu trappat överparet så att han snyggt kunde syna allin, (istället för att trycka direkt så att en AK med lite tveksamhet kanske lagt sig).
Han belönas för tilltaget med en turnflush och jag har 4500 chips kvar. Fattade inte riktigt vad jag nyss bevittnat eftersom spelet ihop med utdragningen var så vinterkräksjukt, särskilt med tanke på var i turneringen vi befann oss. Merde!!!!
En första anfallsvåg av äckelbajstilten kom här och jag var inte med på noterna, en ny sorts tilt?.

Nu har jag ändå riktigt flyt och fyrdubblar till 18k med KQ vs 66, AT och A6.
Något varv senare har jag 19700 och sitter i SB med T9. En mittensyn av en större stack. Jag limpar och BB knackar. Flopp

J 8 3 rainbow.

Jag betar ut 2.7k i 5.4k potten (antar). BB foldar och mittpos synar. Jag vet inte vad jag sätter honom på här egentligen. Antingen har han ett överpar, en färdig triss, KJ för mjölking alternativt pottkontroll eller så floatar han med position och vetskap om att jag nog inte har ngt monster på den där brädan (det hade vid det här laget kanske varit två prefloplimpar totalt den senaste timmen, så lite var man på sin vakt).
Hursomhelst så kommer en fin Q på turn som gav mig arbetsro och stegen.
Jag checkar på äkta ABC-maner och han betar halvpott på 5900. Jag har 16k kvar och trycker allin (ingen ide att slowspela här när han har position för rivern), varpå han blixtsynar med QJ som med en av sina fyra outs blir kåk på river. Här var det iallafall (som den s k "E" påpekade), till skillnad från fransmannen, ett spel man inte kan klandra motspelaren för att göra. men det tröstar föga då jag lyckades åka 146 med 135 priser, lite extra surt efter fyra timmar.

Satt nu som nån slags zombie i nån timme men trycker på skärmen på måfå på två plobord och en miniturre, den åker jag f ö ut med averagestack med 25 kvar med AA vs K9 men det var jag snudd helt likgiltig för vilket bara kan vara äckelbajstiltens verkan (försöker f ö konkurrera ut ordet "typ" med "snudd" :)
Vet inte vad som orsakade att äckelbajstilt kommer, eller att den kom just idag jämfört med andra (mycket) värre kvällar men dess vägar ter sig outgrundliga.

Är f ö evinnerligt trött på alla söndagsturre tänk-om scenarion nu. Får fan ta att iallafall miniklonka nån gång om inte på skicklighet så isåfall på R.O.S.T (ren och skär tändning)
Mmm det brukar funka bra det..

Får också glädjas åt att vi har signat en NBA meriterad amerikan som ansluter till truppen imorgon. AJ Guyton heter han och lite highlights av honom kan ni se här.

På förfrågan så hade jag tänkt lägga upp ett litet klipp på vår forne NBA-amerikan Scottie när han ger prov på en ruggig Barry White-stämma på banketten efter matchen med oss. Men det gick inte alls så bra som jag trodde då jag inte hittade någon htmlkod på klippet från min facebooksida. Men det va kul ok!!

Nu fosterställning för att få bort ÄBT'n (håll utkik för den i dig själv, pokerforum och läkarlitteratur near you)

Wtf, poker after dark maraton på tv4 sport!!! Heja!

Roadtrip

Hela laget lyckades med konststycket att tajma en magsjuka dan innan säsongens viktigaste match och förlorade då också mot serieledarna Solna med 10 pinnar. Undertecknad lyckades göra en botten tre alltime insats och var mer till hjälp för motståndarna än sitt eget lag. En tårta är anhållen i sin frånvaro för tillgreppet men har ännu inte hittats, ett badbesök i sporthallsbadet var tidigt intressant i utredningen men har nu friats från alla misstankar.
Hursomhelst en jobbig roadtrip från sundsvall igår till solna - GBG idag -match imorrn och sen 11 timmar buss hela lördagen.
Sitter nu på scandic i GBG och kämpar med att ladda ned unibets poker på min tjejs laptop. Ingen lycka då datorn hängt sig fyra gånger i rad, lillånga.
And...uhhmmm..thats all folks..Ni kan egentligen bortse från hela inlägget (det var mest till för att politically correct förklara förlusten igår, så tja!)


Bloggjinx och AT hat

Bloggjinx är numer ett begrepp (hoppades på klonken i förra inlägget) eftersom allt som kunde gå fel igår gick fel ungefär :)

Alla situationer med överpar mot underpar (undantag en AA vs KK) förlorades och alla gånger jag hade ett 50-50 beslut men foldade så hade jag tripplat med bl a fyrtal i JJ som jag la vs AQ och 66 med utg rejs och en allin på den.

Ska inte klaga för mkt dock (överklaga vore dock trevligt om man fick göra efter utdragningar) hade flyt i en pott i en 109 dollars double stack freezeout tidigt då floppen kom 346 varav 76 börjar cirkusen med allin, får syn av AA allin som i sin tur får syn av 36 allin och jag scoopar med 44 :)
Ligger topp tio genom hela turneringen (250st med) vilket jag nog aldrig gjort nånsin, mest tack vare att jag satte press på bordet så ofta jag kunde och var avsevärt mkt mer aggresiv än vanligt vilket var lättare med 4 ggr average stack iofs ;)

(får nästan tacka Indi för detta då jag läst hans blogg och reflektion om hur han tycks ha nått en ny nivå i sitt trny spel - att han lärt sig på ett bra sätt att ackumulera chips, Det fick mig att tänka på att han/man då isåfall måste justera sitt spel på något vis eftersom kortsnitt inte normalt ändras till det bättre pga av att man spelar mer poker. So what the hell tänkte jag, en experimentll söndag kan väl inte skada. Så det jag gjorde efter detta "tänk" var att vara lite mer aktiv och aggressivare med spelbara händer i dagens turrar och steala avsevärt mer vilket både var roligare och mer effektivt, OM detta nu har några likheter med Indis eget spel och strategier låter jag vara osagt (...men...du sa ju just..ehh), men att det var hans skriv som fick mig på andra tankar kan icke förnekas, så indirekt tack indiscreet!) Jag får se om det var just idag det funkade eller om det blir en bestående strategi, kul var det iallafall :)

Hursomhelst så händer detta med ca 17 kvar i turneringen. Jag lyckas spela AK uberklantigt pga multitabling där jag misslyckas att rerejsa en annan stor stack preflop med annat än en panik minirejs i sista sekunden som han förstås synar (vi har båda 74K ungefär avg 35) vi checkar ner den efter bräda 5JT2J och han tar hem den med 44. Så här är jag missnöjd med mig själv för:
1. missen preflop eftersom han skulle vikt om jag inte klantat med rerejsen pre.
2. Att jag inte cont betade (allt blev bara fel i den här potten)
3. att efterklokhet inte leder någonstans

Sen byter jag bord och hamnar i SB och får AT med 64k 1500-3000 blinds varpå knappen går allin för 19k jag synar och han visar 88, brädan kommer:
A Q 5.....A......8..nere på 41k

Sen viker jag J9 suited i smallblind efter att megachippon minihöjt utg..inte så konstigt tänker du men BB hade 3800k kvar efter en BB på 3000 och utg rejsen var till 6000.
Så här jag kan här säkert få en spekualtiv hand till rivern och hjälpa till att slå ut en shortstack. Jag vill verkligen syna men har något gammalt mantra i huvet att man inte ska slåss med chipleadern med en skithand ur position =) Så jag foldar. och hade floppat färgen och slagit ut shorten som vann med oträffad KQ vs KJ.
Det här leder till att han dubblar och lite senare stulit upp sig till ca 21k när jag med mina ca 40 k får AT igen, nu i SB och det är rundfoldat. Jag höjer till 11k och han ställer in sina 21k. Jag överväger nästan en fold men får för bra odds och synar och hans Matfors-slynor (QQ) får ta hem potten. J9 folden ekar i huvudet.

Har nu 19800 och lyckas stjäla upp mig till 26k ca när jag IGEN får AT på knappen och ligger 12 av 13 i trnyn.
Megachippon i BB har 225k och kommer nog syna med en hel del händer men vafan ska jag göra?
Jag trycker.
Han hittar syn at the buzzer med A2 off och jag hinner inte se vad som händer då ett unibet bord poppar upp i vägen. Klickar tillbaka mig och ser att hans A2 utfloppat mig och jag får en liiten chans på en hålpipa + tre T outs på turn men missar och är ute på 13e plats för sketna 250 dollar med 1a pris på 6750.


Spelade fyra andra turneringar igår varav den roligaste stars turbo takedown 2 million garanti tog slut andra leveln på ett tomtigt sätt.
En mid pos höjer till 120 på 15-30 och får en syn bakom, jag säger 420 i BB med AK för att helst ta ner den direkt.
Den första synar och den andra får säkerligen implicita odds och synar (särskilt med 3000 startstack vs en 1500 startstack).

Flopp A J 8 rainbow

Jag checkar och hoppas på att dom sätter mig på QQ-KK och försöker sig på nåt, även om JJ är lite äcklig.
första rejsaren checkar och den tredje betar nu 1200 ganska snabbt i 1315 potten.
Jag tycker det luktar AQ lång väg med ett sådant bet direkt och rejsar mini till 2400 med 270 chips kvar i stacken (allin mao).
Fold och en allin av den andre. Satans löständer också.
Jag synar och tror egentligen fortfarande på vinst men han har 888 och har spelat ut mig totalt. Väntade mig inte en så kraftfull bet på den brädan direkt efter två checks även om det är det överlägset bästa valet oftast med esset ute och fiskar i vassen.
Åker fem händer senare med A9 vs KJ.

Åker i unibets 60 rebuy 175k garanti med KK vs TT i en sån där vinner-du-den-här-är-du-iallafall-ITM-pott som kommer för eller senare i varje turre. Var väl 250st eller nåt kvar i den av ca 1200, och jag hade tagit mig till 30-40 plats med den potten i hamn men icke.

Kom till FT i en liten unibet turre 1500 euro garanti och rök som 9a med TT vs KK, efter att ha lagt JJ tidigare preflop andra handen på FT (se ovan) där jag hade tripplat via ett fyrtal vs AQ och 66.

Sådeeeeerja nu är tvätten färdig, slutbloggat like paris hiltons blog, tjvaaaa!

Mac a' Per

Har lekt sofistikerad mac-användare en hel dag och misslyckats kapitalt (förutom att fixa en yellow submarine i adressfältet på bloggen, kolla!). Tänkte använda deras Boot Camp Assistant för att kunna använda windows på macen in order to spielen poker nån annanstans än ongame och stars (som funkar på macen).
Lyckas med att halvvägs igenom partitioneringen (uppdelningen av hårddisken - 10gb mac och 10 gb windows av de 20gb jag hade kvar) få ett felmeddelande att jag ska starta om datorn - gör det och har nu bara 10 gb av de 20 gb kvar! 10 gb bara försvann i cyberrymden. Halvånga på det, och inte funkar windows heller såklart.
Hittar några halvdana råd i diverse forum om att jag ska installera om det ena och det andra, och ska precis börja göra det när jag kommer på att jag lånat ut Mac-Leopard disken till min syrra i sthlm. Får nu snällt vänta några dagar på att kanske få chansen att misslyckas igen med mac-hackandet.

Ångspelar några turrar på stars där jag knappt har några pengar alls och har en trefvlig ABC pokerdag dvs vänta-på-bra-händer-spel.
En ABC pokerdag kommer oftast när jag är på lilltilt eller ånga pga av ngt annat (läs Mac-kokning) och i mitt försök att stävja tilten (så långt har jag kommit iallafall) så spelar jag nästan tajtare än normalt och det bakfyrar oftast så in i vassen med push-fold mode på bubblan 99% av gångerna.

Hursomhelst så börjar det bra kör en 44 dollars freeze 6 manna med vad jag tror är en forntida "wsop.info-kändis" "Fuzi" på mitt bord.
Ganska händelsefattig historia tidigt, jag limpar utg med 77, SB synar och BB knackar och han fortsätter med att beta ut på floppen:

3 8 Q

Jag "vet" att han har en svag Q eller 8 och rerejsar och han foldar mkt riktigt. Tar sällan till vara på, vad jag tror är, reads tidigt i turneringar för att jag är för feg/tight och inte gillar att slösa bort marker i så små potter. Dock så är många i samma sorts "tänk" tidigt så man borde kanske vrida på den strategin lite oftare.

En annan pott i motsatt situation för mig utspelar sig sedan i 109 freezen lite senare. Jag har 93 off i BB på 25-50 nivån med 5500 marker efter en halv uppdubbling med KK vs KQ allin preflop (?!) man tackar för den =)
Iallafall, vi är sex stycken som limpat ser floppen:

9 8 2 rainbow

det blir rundcheck (ja, jag checkar den med sex personer i potten)

Turn ännu en 2 som ger spaderdrag

Rundcheck till mig som betar 150 (yeah!!). Får en syn av den tidigaste limparen.

River K diamonds så ingen färg.

Jag checkar för en troligen säker nedcheck och vinst varpå han, efter lite stek, betar 1000 i 600 potten!?

Tycker summan är lite för liten för ett trovärdigt "value"-överbet och vilken hand skulle han isåfall ha för den här beten?
Den enda hand han säkert kan beta så här (och checka på turn med steg och spaderdrag ute) mot mina troligaste händer är the mortal nuts (99, 88, 22, eller KK) som han då spelat på ett sällsynt dåligt sätt fram tills nu. Ger honom 0.5 % risk för dessa händer. Lutar åt JT eller A-rag spader.
Synar ganska snabbt och han visar QJ off för missad hålpipeöverkortdrag. tyty.

Sen blir det kyligt ett längre tag och jag hamnar i push-fold mode i båda turneringarna trots att jag tidigt kände mig varm i kläderna. Men kortdöd, feltajmade mediokra händer och småpar med rejs och rerejs framför finns det egentligen inte mkt att göra.
Har sammanlagt sju allins i 44 freezen som ingen nappar på och som jag till slut ändå låg minus på vs blindsen när jag tryckte utg + 1 med AQ suited.
Får två syner av vardera JJ och AK off. Säger högt men sammanbitet "en madderfaking Q nu kom igen" och vips kom en Q på floppen...och sen en K på river men skit i det.

i 109an utspelade sig ungefär samma sak men lite längre in i turneringen när jag tripplar mot två shortstacks med 66 vs Q8 och A9 (hur ofta står dom egentligen??).
Har nu 6k med average 9.4 och det börjar närma sig ITM. Blindsen är på 300-600 med ante 25 (? glömmer alltid storleken på dom i mina recaps) och jag får AT på cutoff med en syn innan. Autoallin här tycker jag med 1725 i potten och trycker därför in porslinet.
Får en blixtsyn av BB och limparen foldar. Ajdå.
BB tyckte att AJ hjärter var bra att gambla med här med sina 10.5k och jag får därför mkt rättvist en AT9 flopp!
In your face guy-who-overplays-AJ-sooted (med first-in-vigorish kommer jag undan från scrutiny med alla allins i det läget, så yes!)!!..sen kom det två running hearts men skit i det.

Så två stycken: Yes jag fick komma till himlen trots att jag sopsorterat dåligt och fuskat med SLs smsbiljetter, men efter en independent review åka ner igen till helvetet för att jag gång på gång slängt McDonaldsbrickan i skräpet istället för i högen ovanpå när jag var fjortis och för att spara 35kr låtsas vara femtonåring på cosmonova med milestone (med bakvända kepsar på äkta vuxen-spelar-ung-på-teater maner..vi var egentligen 17 so big whoop wanna fight about it?).

Ser nu att dom har ÄNDRAT men ändååå denna behandling!!?? Murphys lag, gäller (och anti vs anti var det va ;).

Cosmonova

Filmer  
Vuxen 85 kr
Barn & ungdom, 5-18 år 50 kr
Pensionär/studerande 60 kr
Familjebiljett (max 2 vuxna, 4 barn) 290 kr


Gårdagens good beat:

Lyckades vinna en double shootout till stars fpps buyin only "2 million turbo takedown" för mina sista 100 fpps (som jag fick grinda upp från 98 till 100 med mina sista 29 dollar på sidan hehe).
Ska vara grymt värde i den med 3000 chips 10 minute levels och bara fpp qualifiers (10000 fpps kostar det, som i sig inte säger mkt om nivån på spelare mest att dom lirar där mkt) och 1 på 3 får prispengar. Hoppas i kväll på klonken och att bloggjinx inte finns.



Schöön freezeout:



Ologiskt Säkert!

Gillar Petter sådär, men rådiggar verkligen hans nya verk om zoologi, nästan för djupt och öppenhjärtligt ärligt om hans okunskaper i ämnet, men coolt. Fattar inte videon dock.

Hursomhelst..

Fortsätter micromalningen på unibets låga PLO bord där tom TerribleTurk dök upp igår en sväng. Han hit n runnade en trevägsallin på .50-1an..terrible..turk ;).
Där går det resultatmässigt bra men nivån är så pass låg att pengarna inte förändrar särskilt mkt än.

Spelade en 20 freeze på unibet med 7k garanti och rök 3e handen med QQ vs 99 allin preflop... 9a på floppen :( (Dock så föredrar jag det strongt framför typ 213e handen 18 stycken innan bubblan)

Spelade även unibets "big slick freezeout". Ett 25 euros spektakel som varje dag drar ca 70-80 spelare. Värdet är enormt iallafall och med bara klassisk ABC-poker så (Jennifer) har man (pun jätteintended) en edge svår att hitta... ja...egentligen någonstans i internetpokern nuförtiden. Sa jag att jag även sponsrad av Unibet.....Inte? Bra för det är jag inte, men, är ändå dum och tipsar om detta.
Nu är första priset bara på 600 euro (tappade nu exakt 100% av de som höjde ena ögonbrynet tre meningar ovan, så yes!), men snittar man FT 50% av försöken (vilket man borde) så är det nog ganska värt besväret.

FT var precis det jag nådde efter att ha legat 14 av 15 ett tag med 10 priser. Kom in på FT som chiptvåa efter en lång radda, rädda, blindsteals och en uppdubbling med A9 vs K9 när jag låg jättesist.
Lyckas slå ner mig till 3000 chips med 500-1000 blinds med 3 kvar men med cpflyt dra upp den till 32k och "slå ut" chiptvåan med AT vs K6. Han rök nån hand senare med 500 chips el liknande.
Headsupen var löjlig, min motspelare bytte gears totalt och gick allin 2/3 av händerna och med blinds på 750-1500 och stackar på 55k var så väntade jag bara.
Till slut fick limpade jag med AJs med 46k kvar han allinar snyggt med K6 och fär både en syn och en Kung på turn. 400 euro rikare och låtsasglad för att jag inte kunde spelat på ngt annat sätt satte jag mig och såg olagligt på vampyrrullen "30 days of night" på Calles 47-tummare.

Lyckades även ta mig ITM på en 20 dollars 5k garanti freeze på ongame för starka 37 dollar och sedan semibubbla på en 100 dollars 5k garanti freeze (som jag kom 6a i igår för 390 dollars).
En liten redogörelse från den följer här med koncentration på hur man spelar weakloose när det gäller, häng med! =)

Det vara bara fem priser i den idag (43 st med) och jag låg 3-7a beroende på när blindsen gick igenom min stack.
Låg nu 4a med 9.5 k i stacken (det fanns två 3-4k stackar, två 14k stackar och jag och två till med 7-9k).
Jag öppnar här i mittpos till 1800 på 300-600 med KT spader och har en av de två större stackarna efter mig på cutoff (gg).
Han synar vilket får mig i shutdown mode som fan, då en syn preflop med våra stackdjup hittills kännetecknat bra till riktigt bra händer.
Floppen kommer "vidriga":

K 8 3 med clubdrag. Potten är på 4500

Vet inte varför floppen kändes så kass som den gjorde men ibland så känns det fel trots träff (Skulle 90% av gångerna hoppa av glädje här).
Jag har iallafall nu 7700 kvar och har ingen aning om vad jag ska göra (beta kanske?). Jag kan inte beta "normalt" utan att committa mig (edit: jo det kan jag visst - 2750 sen lägg så hade jag legat 5a med ett blindvarvs försprång mot de andra två shortstackarna) och betar jag mini så kan han bluffrejsa mig (kom ihåg att det här är "bubblan" så bullyfasonerna pågick friskt hos alla som kunde). Folden eller allin pre skulle i efterhand givetvis varit bättre än att spela en problemhand, out of position mot en av de två stackar som kunde slå ut mig =)

Check..han betar 3000 och jag känner mig jätteslagen. Tänker lite, med AK rerejsar han preflop, KQ kan ha varit en syn, KJ kanske släng el syn, 88 rerejsar han preflop och betar nog inte så här. 33 kan han ha synat med pre men kändes inte trolig efter hans 3000 bet efter min check, då han vet att ett flushdrag för mig här hade varit allin direkt dvs inget att skydda för honom med en bet på en så okoordinerad bräda. A8 suited kändes som en väldigt stark kandidat med tanke på hur hans betande gått, men en lite för loose syn av honom preflop i det här läget av trnyn för att övertyga mig. To sum it up:
Det kändes som en slowspelad AA, A8s, KQ, eller minst troligast, med tanke på min känsla av honom innan och rytmen vid bordet, en bullybluff.
Känner mig iallafall ruggigt mesig och är en Gunnar Larsson-vinstmarginal ifrån att folda men drar istället mätaren hela vägen till hjälte-allin och hinner snabbt tänka "spela för att vinna inte för ITM" vilket förvisso oftast är värt, men inte i en trny med bara fem priser på 400 - 600 - 800- 1200 - 2000!!

Han visar KQ, och det är så logiskt.



Buskis i vardagen

Det var stjärnklart idag i Sundsvall. Då jag min vana trogen flanerade runt i Sundsvall och beundrade dessa med ett flummigt vad-små-vi-ändå-e-leende lyckas jag dra en snygg ispiruett men preciiiiis klara mig från blåhöft och skam.
Då brukar jag vissla till, jogga några steg (av nån anledning) och börja svettas lite (mycket) under jackan.

Jag önskar då ibland att jag var en annan person. En person i bil, som ser mig själv snubbla till och preciiiis klara mig och då brutalhänga mig på tutan så att jag ramlar till ännu en gång =)
Den får man typ bjuda på för eventuella oberoende åskådares skull..eller bjuda tillbaka och sparka på bilen, och missa och ramla igen.

Spelade Unibets 60 rebuy 175k guarantee igår. Inget intressant att berätta egentligen 1200 st med ca låg lite över average med 16k med 350 kvar ca då jag donkade bort mig men nästan fuldubblade.
Har A5 clubs i BB på 300-600 och ante på fan mkt...typ 75 iallafall. iallafall sjukt värde att steala blindsen.
En mid position med samma stack höjer standard till 1800 (som egentligen är väldigt lite relativt potten med unibets jätte-ante).
Jag synar (för ofta med suited ace-rag) och floppen kommer:

922 med två clubs givetvis.

Får panik och checkar (ska jag trappa eller vad tror jag?)

Han betar pott och jag vet att han vet att jag inte kan ha ngt som slår ett överpar.

Likväl fan allinar jag med det mest obviousa flushdrag i historien. Han segsynar med JJ och jag skäms.

Turn T clubs, och jag (låtsas-) skäms lite till eftersom jag egentligen är praktnöjd

Kommer på i jublet att han har 4 outs kvar...

River 2

Ute

Nu bussresa till "Peking" för match tisdag.

Gothia Limone

Ska redan idag bege mig till Sveriges humorcenter Göteborg för match på fredag, så nu blir det bloggpaus till och med söndag.
Lämnar er med två alternativa tolkningar av Phil Collins "In the air tonight" varav milestone tipsade om en av dessa. Mycket nöje.

Gorilla versionen...wait for it....




..Och guerilla-versionen från Paris tunnelbana..




Trefvliger helg!

09.50

Det här klippet brukar jag ha som väckning på min (ihopfantiserade) projektor i sovrummet :)

OBS höj ljudet! =)



Tack Markovic för tipset :)

Two records and a milestone

Ska passa på att tipsa om en nykomling i bloggosfären (hatar det ordet) som jag länkar till:
www.milestone.blogg.se checka ut! (Hur gör man så att det blir en klickbar länk av den där?)

Lyckades slå mitt cashrekord idag för upptagsplus med 22 st :)
Det tråkiga var att det var med min skotta-igång-rulle på Unibet på 200 euro och att det skedde på, GULP! (the sound of plisskins pride being swallowed), 0.10-0.20 euro PLO'n, men ändå =) (rekord 2, så en högstanotering och en lägstanotering)
Kul att det går bra för dig efter 7 års pokerspelande... Att du faktiskt går ner i nivå nu, är ju ett bevis på att din enträgna grind, studerande av pokerlitteratur och osocialt rygg- och höftslitage sena nätter framför datorn har betalat av sig, snyggt jobbat!

Annan astrist info är att jag igår på lunchstället i Sundsvall bad om en liten portion spagetti och som jag nu, nyss, för tredje gången (lunch igår, lunch och nattmåltid idag) huggit in på och äntligen lyckats förpassa till mina tarmar och magsyra.
Härligheten i den måltidsbeskrivningen slås bara av:
1. Det underliga i min portionsstorlek trots särskild begäran för mindre ranson,
2. Min feghet att inte säga till att det var för mkt och slutligen..
3. Att jag ville ha en mindre portion till att börja med.
Så bara dom tre sakerna slår den alltså?

Avslutar med dagens DN-lol som inte är deras eget lol men en annan persons lol i DN, lol!
Hittade den under efterlysningar (läser dom och "man söker man"), som ger begreppet "en vag beskrivning" en ny dimension.
Iallafall *Gör det våldsamma tvåhandstidningöppningsviket sittandes i "benbordet" och harklar mig*

Efterlysning:
"Du stressade kvinna på Centralen någon gång i september. Du på väg nånstans. Jag i jacka och jeans.
Hör av dig!"
Jaså? Dig kommer jag ihåg!
Är killen en idiot? Vid första anblick så kanske man inte anklaga annonsören för att ge den bästa av efterlysningar, men vid närmare eftertanke ser man det (ofrivilligt?) geniala.
Killen har i skrivande stund fått 3463 svar av ensamma singelkvinnor som stressade var på väg nånstans (really?) på centralen i höstas. Rätt tjej eller inte spelar mindre roland.
Hittade några fler nu när jag satt och skummade annonserna vid 03.36...ehhh (drack en red bull slump för fyra timmar sen)

Man söker man
"Man, 52 år, söker en kille gärna utländsk
t.ex. från Iran, för umgänge."
Den Är rolig men vet inte varför jag tycker det. Kanske är det bilden av den rynkade pannan hos en icke-Iransk utländsk man som gör det bra, eller det småcharmiga att det är JUST en Iransk man som eftersöks men att han inte helt vill stänga dörren för andra.
Hursomhelst så eftersöks även kvinnor från Iran:

Man söker kvinna
"Jag är en mogen och stilig man, kommer från Grekland. Söker mysig
kvinna, endast från Iran. Jag gillar god mat, teater och resor."
Well that narrows it down a tad....
Jag vill veta skälet till denna extremfiltrering.. Måste ju finnas en naturlig förklaring, men vad...VAAAAAD?
Gillar även det David DeAngelo-arroganta över denna:

Man söker kvinna
"Man från Iran 43 år. Söker Kvinna. 30-42 år."
Här snackar vi självförtroende och rutin på dessa. Kan för det otränade ögat ses som en lat, lite halvdan annons, men, Teheran-killar är stekheta på marknaden och det vet han om..varför skriva något mer, if you like you buy.

Fastnar för ord som i stort sett bara förekommer i liknande annonser (borde göras en "Fredrik Lindström jag-kan-skriva-böcker-om-ord-språk-och-bokstäver-och-tjäna-pengar-på-
hälften-mitt-namn-hälften-innehållet-bok om dessa och den egentliga betydelsen av dom):

småbusig (jätteobusig),
slank, (klart mer populärt än "smal")
jeanstjej (?)
hångelgo (?),
särborelation sökes (KK?)

Kul att skoja om ensamma människors försök att hitta en själsfrände. Verkligen. Kul.

Själsfrände? I know what mysiga hemmakvällar egentligen means..







"I tell you what i think about Chinese people.."

Ett EU-finansierat forskningsprojekt har kommit fram till att den dåliga luften i Peking förkortar livet för stadens invånare med åtta (8) år!!!!!!!!!
Det roligaste/tråkigaste/mest overkliga scenariot blir då:

Att "Insert stereotypical Chinese name here" - nummer 1 som bor i provinsen Jiangxi och sysslar med mahjong och jordbruk, och "Insert stereotypical Chinese name here" - nummer 2 i pansarvagnsmeckat Beijing som sysslar med mahjong och ciggisar i värsta fall diffar 18 år i livslängd!
(En "vanlig" rökares medellivslängd förkortas med 8-10 år (källa?) och en pekingbos med 8 år.)

Nu följer denna metod ungefär samma logik som "vi vann med 6 poäng mot dom, och dom slog er med 4 poäng, så vi kommer alltså slå er med 10" men det skiter tydligen plisskeraren i...voine voine boyne boyne boye hultman skry!

RSS 2.0