Seeda för bövelen!!

Sista dagen innan IP(orädd)RED drar igång, så ut och seeda friskt en sista kväll med era halvsmutsigta samveten!!!

(Allt för att jag ska fylla externa med alla serier man vill tanka men aldrig orkat kirra (The Wire, 24, How I Met Your Mother osv)

SM-Guld!

..Förutom en manisk grind på ongame så har slutspelet i Basketettan precis avslutats, och vilka stod som segrare om inte undertecknads (och Rosens) "motionslag" Haga Haninge



Några bruschkies senare......



Förfesten/efterfesten hur man nu vill ha det, resulterade i trasig iphone, plånbok på vift samt väckning av sur gubbe ca 09.40 för städning av lokal, som kändes som motsvarande 04.37 en vanlig dag (Till detta tillkom svår bakberusning och dagen-efter-match-ont i kropp också).

Imorgon blir det en sista maratongrind på ongame sen chill till torsdag då bär det av till Salzburg med Rosen för livepoker.
Det ska bli ruggigt (riggat?) skönt att få sitta och hålla i marker på riktigt så att säga, och förhoppningsvis klonka några euro med sig hem vore inte helt fel i finanskrisen :P

Efter Salzburg kommer en utförlig rapport till att börja med och sen lite mer frekventa uppdateringar av bloggen igen.

Nu ska jag pastaladda för morgondagens ubergnetning. Pis ut....Im glad ur back homie!

.....

.....Ja, här hände det inte mkt... (kände att jag är tvungen att skapa action).....

Ja....ehhh...bra...men, nej, det gör det inte.
Iomed det rejkrace+signup bonus+internt rakerace som jag kör så är det enda jag har att komma med massa lowlimit PLO HH's, vilket snabbt blir rätt trist läsning.
Jag lirar så här:
Kör sex-tio sexmannabord $1-1 PLO, blandat med tiomanna $2-2 bord, varvat med heads-up bord $.50-.50 och $1-1.

Jag började starkt med att backa nio inköp de två första dagarna, sen vann jag tillbaka fyra rätt kvickt och backade sen tio till (!!), vilket inte var så bra då jag bara hade satt in $2000.
Gick ner till 6-7 bord bara, då den osköna Ongame klienten och min undermåliga simultankapacitet gjorde det knivigt att tänka på annat än ABC nivå + en hel del timeouts.
Vann sen $900 i Ongames söndagstrny (54 av 1140) och är nu med lite vana på klienten, spelarna och lite färre bord tillbaka på scratch igen :)...så du väntade med att se om du skulle gula, innan du skrev igen då?.....Alldeles riktigt.

Men det viktiga i månaden är vårt slutspel med Haga Haninge och den första kvartfinalen som vi har imorgon mot Malmölaget Srbija.
Srbija som kom 3a i Baskettans södra serie (vi kom 2a i norra serien) är ett ruggigt stort och rutinerat lag som blir riktigt tufft för oss att rucka tror jag, men men, we for see.
Vi spelar i det sjuka sjuka sjuka sjuka formatet bäst av...............wait for it....................två!
Så det är ren målskillnad över två matcher som avgör vem som går vidare till Final Four på Lidingö den sista helgen i mars. Där stöter man i en semifinal på södra seriens etta, Nässjö Basket, som har ansökt om ligaspel nästa år, och faktiskt har en amerikansk import redan i år.

Så, det var väl inte så svårt?....

Rösta ikväll!! Schlager Bump :)

Rösta på min flickvän ikväll på Svt kl 20.00! Hon spelar trummor med Rigo and the Topaz Sound feat. Red Fox i Schlagerfestivalens andra chansen, so sms away!!!

EDIT: Dom förlorade tyvärr mot Caroline af Ugglas :(


test

Facebook, svarta hål och supersträngteorin

Jo jag har lyckats att få ett meddelande från framtidn..(mm framtidn utan "e"....morskare så)



Inyourheadinyourhehehehead

....jag är en zombie, det blir man av rejkraces, och fan va trist det är på samma gång..och stressigt..men lyckas jag bara hålla ut med ungefär den takten jag har nu så blir summa kardemumma ca $5000 i slutet av mars.
Då blir det som tidigare nämnt SalzburgHolidayVacationExtravaganza!...SalzburgDax?....eller nja...hotelldöden och nervöst live-event kanske är närmare sanningen.
Ska värma upp dagen innan med en €500 freeze för att bli varm i kläderna och lära mig schöne tyska pokertermer.

Om ni inte har något annat för er på lördag (samt även om ni har ngt annat för er) så smsa iväg en röst på Rigo and the Topaz Sound feat Red Fox i schlagerfestivalen andra chansen.
Min flickvän Diva sitter bakom trumsetet så se till att rösta även om ni inte bryr er om schlager (som jag iofs inte heller gör)..You just had to let us know, didnt you..coolt..

I trnysarna har jag åkt på lite sådär spel men som vars resonerande inger hopp för framtida erövringar:
Blinds 125-250 och jag rerejsar knappens 750 till 2700 med samma stack (ca7500) med KJs i BB.
Han kallsynar halva stacken. Han hade blivit hackad på ett par tre gånger varven innan, vilket kanske förklarar hans spel en smula.
Floppen kommer 982 och jag tänker/känner på mig att han bara är tiltad och egentligen är en ärkedonk och att han viker alla händer hans range kan innehålla!!!...så jag trycker således...men räknade inte med hans J8off + readingskills och jag var ute. Bordet skrattade nog åt oss båda.

Lite senare samma kväll var jag relativt short på 80-160 blinds och får QQ, cutoff säger 560, och jag med 3800 chips säger fånigt 1735 återigen i BB.
Han synar bara (?) med 7800 i stacken.
Flopp K77 = oväsentligt egentligen vad den kom efter min committande rerejs, så jag trycker således in...rakt på en humla!!!!!.......nej men rakt in i hans kung och fem klädd i spader, BS...alltså Bra Spelat?

Antar att durr challenge dörrr långsamt, dom spelar ju fan aldrig...hehehe.."antar"..dör den antdöden eller? Eller mörkar dom bara..KA-POW!

Jo just det, fick en bonus på det obskyra beloppet 619.63 dollar igår som det stod var en deposit bonus i my account, den rök iallafall fortare än man kan säga "well I was looking down at two aces then.."
Det fula i mås-skränet var att pengarna tydligen skulle gälla som res- och hotellbidrag för Salzburgresan, hohoho (det mejlade dom om först idag, snyggt nog). Trodde först det var fuskersättning för nämnda händer ovan..
Men hursomhelst nu blire att punga ut det ur egen ficka, som pojken med guldbyxorna sägs ha sagt...vid åtskilliga tillfällen...typ på gränsen till håll käften...men så gick det ju som det gick för honom..

Nu blire ägg!

Motgräs

Har spelat på betsafe sen igår och har redan fyra gånger (4) förlorat med högre triss mot turnat eller rivrat fyrtal.....seems unsafe...Fast ett av dom tajmade jag ut turligt på rivern och fick se hans 3333 slå mina KKK33 utan att förlora 150 dollar extra.

Edit: Jag fick nyss göra en likadan jag själv med 6666 vs JJJ66 :)

Kallt och varmt

Har haft någotsånär flyt i hasardspelandet men också några mystiskt vidskepliga motgångar vs vissa specifika händer och situationer, t ex:

Lyckades i fredags åka ut ur tre turneringar mot K8:

I första fallet med AA där jag rerejsat preflop fått syn - flopp T53 han trycker rakt av oop och träffar flushen.
Sen med QJ på QJ4 flopp..turn K, jag rerejsar, han synar och river ännu en K och jag foldar till slut hans riverbet, han visar K8 och jag är crippled.
Sist i en trny jag faktiskt kom 5a i för $1850 med 99 då jag rerejsade allin som shortstack preflop, han fick halvtaskiga 3-1 på synen (här instasynade han så fort att jag misstänkte att han satt och övade nintendotrycket med muspekaren på callrutan).
Med flopp och bräda 8K8..x..x var jag ute.

Andra kusligheter idag och igår:
Har tajmat ut två ggr med nöten, en gång i PLO med topp triss på ostegad rainbow bräda facing a bet, en annan med nötkåken på river i en FTP trny där jag trodde timebanken skulle sättas igång automatiskt men icke och jag foldades (också facing a bet). Och igår de enda 20 sekunderna då datorn hängde sig på hela dagen tajmar jag in AA på cutoff och den foldas.

Lyckades även att depositmissa svenska spels stora trny med ca 2 sekunder och sedan även depositmissa en FTP trny (trots late registration) med 1-2 sekunder den med.
Detta trots att jag i god tid en kvart innan frenetiskt försökt att sätta in men att skärmen "Please wait while we verify your account" gång på gång vägrade skicka mig vidare till depositsidan.
Till slut gav den med sig och i samma ögonblick som insättningen godkändes, så stängdes den sena registreringen som på kommando.
Kan se en schtekig Howard Lederer framför mig där han visar nån nyanställd ung supporttjej runt på FTP HQ  "Hey check this out, Im gonna mess with this Swedish dude. Hahaha! Now wasnt that fun?".
Summan av kardemumman blev två missade ångtrnys men sedan en 4e plats!!!...i en 3+30 trny med 430 deltagere för $100 :P

Det värsta RNG-skymfen kom nog dock igår i samma turnering. En $20 rebuy med 6.8k i första pris med 40 prisplatser.
Låg femma med 45 kvar och lyckas först förlora halva stacken med AA vs JJ då jag bara synat en utg rejs på 4xBB på knappen.
Lite lurigt tyckte jag men floppen kom utan problem J44. Tur i oturen var att jag sparade ca 11k i eventuellt förlorade chips om vi hade hamnat allin preflop då han slowspelade den.
Åkte ner till en 21a plats och 15M, så klart med i matchen ändå.
Då fem minuter senare med 41 kvar dvs på den ultimata bubblan, så får jag återigen matchupen AA vs JJ - allin preflop denna gång - bräda 228...K...J Ute!!!

Det varma i pokern var en satellit till CAPT Salzburg där jag slaktade en deepstack 300+30 satellit (med en valfri addon) på 45 minuter (dvs innan addon perioden hade börjat, så jag gjorde alla en tjänst) och nu får åka och lira för Sunpokers räkning i början på April...ska du inte nämna att det bara var 5 deltagare? Jo det var fem deltagare,, skitbra var dom.

Satelliten summeras aggression då vi började med 4000 chips och en kille åkte ut första handen med QTs på 224 vs JJ (jag var ej inblandad).

Jag började istället med att bluffa hem en stor pott med KQoff på bräda J93 han betar och jag synar med gutter + överkort och floatvärde i position.
...turn 7 han betar jag synar igen
...river 8 han betar här bara en tredjedel av potten, jag rerejsar 4x hans bet då river-8an även fullbordade ett hypotetiskt flushdrag, han stekfoldar. Lite risky men han kändes otroligt tom, eventuellt ett svagt två par.

Slog ut samme kille med QQ vs JJ lite senare.

Sen fyrbetdundrade jag in 120BB med 77 som replik på BBs fjärde trebet på kort tid. Han synade till slut med AQ och missade oturligt.

Heads up och jag har ca 13.5k mot hans 6.5k. Trots de djupa stackarna och blindnivå på 40-80 så hamnade vi allin efter ca 10 minuter då jag fyrbetat min AK allin för 170BB och han synat med AQ :)
Hade bordet i klar gungning turneringen igenom vilket var skönt med det kortsnitt jag hade, då jag fick action varje gång med dominerande händer (som fick stå)...eller flip då...jag måste framstått som ett satellitgeni..eller typ turlig idiot....

Bonus: Letade lite resultat från förra årets turnering och hittade en lustig spelare som cashat som 13e i ett av sidoeventen Johannes Holstege höhöhö

RSS 2.0