Hej igen! ..And the winner is Sarah Michelle Gellar!!! Buffy!!

Sorry för att bloggen inte uppdaterats, speciellt mkt *mina ca 5 läsare nickar instämmande*. Mycket att stå i den här månaden. Stressat på semestern för mycket med hålla igång basketkondition- och skills-ångest, bygga lägenhet, spela poker, blogga här, leta resor. "Jag tar I-Landsproblem, för 400 tack!"
Men vilken vääärdelös sommar det har varit. Nog om vädret.
Pokern har fått vila i Juli ganska hårt. Mest pga att "man kan ju inte sitta inne och spela poker på semestern" men också att det inte är lika kul att lira med en lägenhetsdrabbad bankrulle. Grindar .50-1 PLO'n med bra resultat men det är ju irriterande när gamla 2-4 sessioner sitter i bakhuvudet men att bankrullenkravens kalla matematik inte tillåter det. Dock så är det faktiskt reeevligt skoj att gå lös på .50-1an med lite tid (dvs inte de där "bussen kommer om 12 minuter jag kör lite omaha"-sessionerna..:)).
Hade en skön räd på den nivån för nån vecka sen och plussade $950. När semibluffarna funkar, bluffarna tros på (trosa av) och fisken är tät är omahan överlägset nätets största underhållning! Mitt rekord procentuellt är från 2003 på 24h under nicket Clownfish då jag köpte in mig med $25 och dragit med 700 på :25-.50 PLO! Vad är erat? Ert? Vore intressant att höra.
Köpte in mig med $20 på ett .50-1 plo-bord förra veckan.  Dvs sk extrem shortstack poker, vilket inte är särskilt fint i många pokerkretsar, men är det pengar man vill tjäna med väldigt låg risk så är det uberlägset! Gick glad i hågen därifrån med $343 nån timme senare. Rekommenderas varmt, speciellt på omaha.
När jag skriver detta så kommer jag på mig själv att jag nästan är glad att jag kan glädjas åt att vinna $343 på ett bord då en vanlig medelpott på 2-4 PLO väldigt ofta överskred denna summa. Det verkar som om Ungar-genen sakta men säkert förvinner ur mig. då den ofta varit ett ovälkommet/välkommet inslag tidigare år..
Jag pratar om den sjuka genen som gör många näthighrollergalningar till dollarmiljonärer eller gula. "Ungar-Genen" (vi glömmer dom kvällarna halva rullen försvunnit på £10-20 PLO på crypto-nätverket, men iallafall :). Jag har väl 4 av 10 i Ungar- index nånstans. Vad har ni? (Jag ska utarbeta en Ungar Index-skala och posta här tamejsjutton!)
Att kunna glädjas åt pokern för pokerns skull och inte bara storleken på vinsten var vad jag ville få fram i den kvasi-intellektuella analysen tror jag.

Annat nytt under solen är...moln..regnmoln. Men allvarligt så körde paintball för första gången och var lite halvdarrig i benen efter den målande beskrivning vi fick av Tjifen på stället om hur gelatinbollarna trängde in i ögongloben och tog med sig öget tills den träffade hjärnbarken/benet och sen splittrades och slafsade runt färgen i hjärnan, och att man sedan fick välja färg på sitt emaljöga om man ville nuförtiden. Urrrgh.


En oskön sak jag snart märkte var att min totala brist på underhudsfett gör att ett paintballskott blir löjligt smärtsamt och att det snudd på bildas ärr där jag blivit träffad verkar det som, nu 2 veckor senare..

image18

Ny låt - Aphex Twin - girl/boy song
Nedanför är en ruggigt kul sida myheritage.com testa själva!
Fick Jackie-Joyner Kersee med som en okej match på två olika foton, hur sjukt är inte det!!

Men allvarligt jag kan ju ha en stor framtid som proffs-transa!






Pust stön

Jobbar i lägenheten, eller rättare sagt min systers sambo Lelle har gjort allt hittills. Jag har varit Ikea/soptipp marionett hittills vilket jag egentligen inte klagar över eftersom jag är sjukt okunnig på området bygga kök.

Hade grymt kul på gatufesten i Sundsvall med Timbuktu/Mapei konserten som pricken över å'et. Min gode komrad Calle presenterade sig som Jerry Williams dotters pojkvän i jakten på backstagepass till ferren där, vilket otroligt nog funkade, dock så missade han ju hela konserten tyvärr, men vi va nöjda ändå!

image16



image15

Proffs i charmig nazityskland underbelysning.




Lite Poker

Körde Carlos 430 i söndags (ruggigt bra struktur f ö). Nån slags recap följer här.
En pott på tidig level limpar jag i mellanposition efter en annan limpare med 97 suited. Knappen och sb är med och BB checkar. 5 till floppen som kommer 2 9 Q två spader.
SB stoppbetar nu 60 i 200 potten. Jag tycker alltid dom stinker antingen Q4 eller det klassiska färgdraget eventuellt JT.
BB och den första limpern foldar. Kanske fånigt att lura runt allt för mkt i små potter tidigt men, jag säger pott. Det ska mkt till om han sitter o lurar med 222 eller liknande och det är en risk jag får ta . Iallafall så synar han, och det rätt snabbt..
Turn J klöver
Potten är på 520 och han betar 120. Vafan! Jag kör på min read och ser det som en stoppbet igen, iallafall inget kort som ska ha gjort honom starkare utan att samtidigt vara rädd för vad kortet kan ha gjort för mig (QJ då men verkar otroligt) Jag säger 630, och han foldar. Nu till det viktiga eller intressanta. Ett sånt här spel är ju ett spel jag gör med vad jag tror är bäst hand med mitt mellanpar, men lika väl ska göra med 43 ruter om jag  nu har den här readen.
Måste lära mig att se sådana lägen oftare och ta hem potter på det viset. Nu självklart är det ju inte ofta man har lika klara reads som här särskilt ofta, och om killen rerejsat kraftigt på turn så skulle jag få vika. Hur skulle ni ha spelat?
Fiskar in mig i en likadan pott då jag har JT i BB mot SB flopp J73 två klöver eller och en kille minibetar sin 56 flush han sätter på turn hela vägen och då turn och river kommit K klöver och A hjärter kände jag mig på ngt vis motiverad att höja hans minibet på river ganska kraftigt då jag va helt säker på att han hade en liknande hand som i föregående hand dvs ett svagt J eller 87 och med skrämsel kort på turn och river så "har ju jag" flushen eller rivrat 2 par men icke han steksynar med 6 höga flushen 

En annan pott sker med KK i sb. En kille höjer till 80 på 20-40 på tidig level jag höjer till 270 (ganska lite iofs) BB synar!! Den förste killen synar också.

Flopp AJ3 alla hjärter

Jag har K i hjärter och betar halvpott och båda foldar. Rätt skönt resultat men vad tusan är värt att göra om ngn rejsar mig här? Var det rätt att beta ut? Mkt frågor idag i bloggen..

Spelar shortstacked resten av turren och ryker välförtjänt med A3 vs JJ på ett oförtjänt sett 45J...2....2

Nu ska jag fortsätta vara bakis ett tag från Sundsvalls Gatufest firande en stund..

Semester..

Har semester som tillbringas med att fixa i nya lägenheten, inte haft nån tid att uppdatera bloggen men strax så...

testing

free music

RSS 2.0