Zpaceman

..hans stats i bluffmagazine's pokerdb är ju rent ut sagt kriminellt bra.
Av 131 final tables så har han vunnit 89 och har en total winrate på 7.5% av sina totala turneringar.
Jag hoppas att jag på ngt sätt missuppfattat dessa stats, om inte så är det här världens bästa turneringspelare.

Jag vilar mitt fall

Två personer jag stört mig på en längre tid är Fredrik Virtanen och hans pretentiösa bloggande (dock mest 3-4 år sen, då det nådde sin kulmen i oskönhet) samt  Alex Schulman (som så många hatar att det nästan är "inne" att göra det vilket kan utmynna i att folk börjar säga "jag vet att han e oskön, men han e så oskön att jag faktiskt börjar gilla honom", han är dock tillräckligt onajs att jag inte kommer att sälla mig till den gruppen hoppas jag).....

..Hursomhelst så fick jag vatten på mitt (eget) kuveeeeeeert idag då jag läste i nöjesguiden.
Dom frågade diverse författare/bloggare/kulturarbetare vilken svensk debutroman som varit den bästa, samt den mest överskattade romanen i deras ögon.

Alex Schulman vräker ut sig "Snabba Cash"...som bästa debutroman i Sveriges litteraturhistoria.

Fredik Virtanen tyckte att den mest överskattade romanen var "Doktor Glas".

Props till Marcus Birro som tyckte att samtliga Jonas Hassem Khemiris böcker är de mest överskattade, vilket jag till fullo håller med om,,,eller halvt håller med om då jag bara läst bottennappet "Ett Öga Rött", som kändes som en långtråkig längre gymnasieuppsats (props till alla som tycker som jag alltså).

Det stod klart att "Röda Rummet" och "Gösta Berlings Saga" dammsög mattan med fältet efter att alla åsikter räknats.

Dock så kommer "Snabba Cash" ändå ses som en "Röda Rummet" om 100 år,                   sa Schulman.

Strutsar.

..got nothing on de utdöda Elephant Birds som levde på Madagascar, gosse vilken fågel!

Har spelat stabil poker nu i snudd på tre månader men gick in i väggen i söndags med en 15 inköpsminusdag på 1-2 omaha då jag testade en hyperaggresiv stil, men klonkade noll situationer.
Tre stycken ggr med AA kombinationer allin preflop kom vs samme snubbe som är labeled "superdonk". Han rerejsade mig en gång med T345 rainbow och synade allin min pott rerejs då jag höll AAJ7 med hjärter drag.
Hursomhelst en frustrerande dag och kommer således gå ner till $.50-1 och .25-.50 euro nån vecka.

Wsop.info forumet drabbades av ett trojan virus som var mystiskt och jag först trodde var en elak ryktesspridningkampanj för undergräving purposes, vilket lyckades i ca 5 dagar då det var knäpptyst i trådarna. Verkade dock ha varit ett riktigt hot men nu är allt tillbaka som vanligt, Dock vet jag inte om det är speciellt mer safe nu eller inte. Dags att köpa ett antivirusskydd?

Funderar ev. på att skippa ligabasketen nästa år helt och hållet och, lyssna på den här, resa under vintertid!!
Har aldrig fått uppleva insta-vinter till sommar omställningen i hela mitt liv och 08 basket har inte varit mer intresserade än att säga att dom är intresserade. Öh..ok?

Att spela i div.1 är ett alternativ för att hålla en någorlunda competitive säsong och har där tre lag som är lika intressanta och intresserade. Minuset med det är att träningsdosen bara är marginellt mindre men man spelar gratis. Detta samtidigt som en svensk spelare precis fått kontrakt i Italiens andra division och får 400k euro för att besvära sg i ett år. Som fotbolls/hockeyproffs på samma nivå hade man ju haft ett rätt bekvämt liv i Sverige, men som genomsnittlig basketspelare i svenska basketligan får man vara exceptionellt nöjd med om man klarar räkningar utan extra jobb. Man valde helt klart rätt sport som busgrabb...Japp!

En extra bonus med ledigt år är att livetrny satelitter för första gången kan bli intressanta. Ett minus är att stoltheten/identiteten som basketspelare får sig en törn som kan vara svår att återvinna utan en storstilad comeback (som jag iofs inte alls är främmande för att göra nästa säsong) Hybris nafjodor!

Nu blire grind till animal planet, best kanal evörr


Inflation Calculator

Kollade hur mycket $10000 har förändrats i värde sedan första WSOP '76 och det hamnade på $38140 (40K buyin from 2010?), eller omvänt,  handla för $10000 idag så skulle du 1976 få samma mängd mjölkpaket för $2695.
Heja 50K H.O.R.S.E!

Per ey Bere

  • Mauritius är en ö utanför Afrika, där folk ser ut som Indier och alla pratar franska.
  • Där finns en god öl som heter Phoenix.
  • Det råder vänstertrafik, tut-kultur och rallymode är normale i trafiken. Det leder till att många av de bästa upplevelserna slås med råge av lyckan av att överleva shuttlen tillbaka till hotellet.
  • Vädret är nice.
  • Jag såg en val.
  • Butiksförsäljare/Streethustlers är orutinerade i sina gebit.
  • Alla restauranger har "Fruits de Mer" som specialitet, vilket är kung.
  • Ocean Beauty Hotel är nöten.
  • Sockerrör är nöten.
  • I brist på de samma märkte jag att gatulampor är nöten.
  • Hemlösa hundar är snällare än deras rykte.
  • Att vara ensam i en Waterpark, så när som på tre familjer, är både kul och kusligt, dock mer kul.
  • Air France är nöten.
  • Bland bokskrivare är Neil Gaiman en ny favorit.
  • "If you bathe here you might be drowned"-skyltar (redan liksom?) i kombination med strandkyrkogårdar är både kul och kusligt, dock mer kusligt.
  • Jag kan dansa Sega.
  • Katamaraner välter inte.



Utsikt från vår veranda




Dagarna är korta men timmarna långa (halvtomt).
Dagarna är långa men timmarna korta  (ett halvfullt glas och första sommarlovet på lågstadiet)
Det skiftar.


RSS 2.0