PLORP!!

..dvs Pot Limit Omaha Rush Poker på Full Tilt, i folkmun (min mun) kallat att "Plorpa" har/ska bli något av ett nytt projekt plisskin (som den hängivna läsaren kommer ihåg).
Ska försöka få in 40k händer i månaden vilket i runda slängar blir ca 3 timmar 4-tablande (4-plorpande) om dan om jag spelar 20-22 dagar i månaden. Det blir på nivån .25-.50 dollar som nuvarande är den högsta nivån som erbjuds (..antyder du att du skulle spela högre annars eller? HAHAHAHA).

Målet är att per månad plorpa in, och nu ska jag räkna väääldigt lågt, $1500-2000/månad. Hur? Såhär:
Som bäst så tjänade min gode vän Rosen $1/hand på 5-10 nl, så om jag tar hälften av det och applicerar det på .25-.5 så blir det 2.5 cent/hand x 40000 = $1000...dvs sjukt lite och hade aldrig varit värt det om man inte plorpade in dom Vs att spela 8 bord 6 timmar om dagen (eller vad det motsvarar).
Till dessa 1k dollar så plussar jag på, med FTPs usla 27% RB dock, ca $700-750 i RB enligt Getrakes RB%/antal händer/nivå/6Max-uträkning.
Nu vet jag att jag kommer spela trnys under tiden som kommer att ta bort från plusset utan klonkar eller ITM så det där blir en balansgång. Jag ska enbart spela MTTs i $1-$55 spannet innan rulle byggts upp (ev. satelliter) för större trnys.
Det hela kommer att hamna på om min förvisso lågt räknade kalkyl håller någorlunda ca $1500/månad vilket jag är helt nöjd med med 2-3 timmar investerade per dag, förutom de trnykvällar som tillkommer på söndagar och ev vissa vardagar.

Kommer det några storklonkar i sportsbetting så hamnar uppdateringarna här de med.

Shufleujt!


RSS 2.0