Flip it!

Har precis förlorat 11 preflop allins mot samma kille, i en 20euro rebuy jag kom 3a i igår.
f ö mkt förarglig tredjeplats med QQ vs KK med en glad liten tredjeplatsstack som såg oss två storstackar gå allin mot varandra.
f ö Samma shortstack som dodgat A9 med A2 allin pre, AT med AJ allin pre, och QT med AK (även om han var favvo i två kan han väl ryka i en!)

Hursomhelst jag tänkte testa att lagga ordentigt i en rebuy och spårade ut mer och mer tills det blev allin mot samma kille 11 ggr där han vann samtliga (dock vann jag två st mot andra spelare men de försvann snabbt).
Han limpar jag allin med AK syn med 38s - flush direkt
Han limpar jag allin med T9 han syn med T5off - två par
Han limpar jag allin med T9 han syn med A3 - träff
Han limpar jag allin med QQ han syn med K4 - K flopp :) Ja ni förstår hur det gick. Hade AA och KK insta-rundfold, en sån dag :)

Planen var egentligen bara att dubbla efter en double buyin så man satt på 8000 chips men jag kom aldrig så långt, rebuyen tog slut och jag satt med 5800.
Behövde komma åtta för att gå plus så första handen efter rebuyperioden får jag A8 i BB.
Min nemesis limpar i SB, jag allin givetvis då jag krossar hans range och jag kan till slut få min uppdubbling, han insta med KT (som i hans ögon givetvis också krossar MIN range  :) iallafall min rebuyperiodsrange..

bräda 4TK8K :)
okthxbyebyethen, kul experiment iallafall även om gränsen mellan LAG och sopig fisk suddades ut av mig rätt markant :)

Han gjorde även andra lyckade spel - jag var allin med J8s och hade två callers flopp A37 han betar 3k in i 6k med 11k bakom, varpå andra killen trycker in sin 17k stack..steksyn med T5...???? missar såkart, den andra hade AQ.

Jaja lagom tiltad och redo för kvällens sista trnys nu :)

Stör mig på att instruktörerna i PXF mtt-videos säger "sorry im gonna take a little break here, be right back" innan dom pausar inspelningen för toapaus el liknande (asså inte när videon bryts), VI MÄRKER JU INTE ATT DOM PAUSAR, det tar ju en halv sekund sen är dom tillbaka.

Ok, nuff whine.

Den näst sämst spelade QQ ever?

Vi har precis passerat bubblan 18 spelare kvar och detta händer 6manna trny. Det är inte suuperdonkigt men ruggig cooler :(

enziejay sitting in seat 1 with 114475.00
PotAddicted sitting in seat 2 with 54019.00
ROTEMSOL sitting in seat 3 with 29467.50[Dealer]
febba sitting in seat 4 with 14620.00
moloko37 sitting in seat 5 with 27810.00
abba1974 sitting in seat 6 with 44030.00
febba ante'd - 60.00
moloko37 ante'd - 60.00
abba1974 ante'd - 60.00
kenziejay ante'd - 60.00
PotAddicted ante'd - 60.00
ROTEMSOL ante'd - 60.00
febba posted the small blind - 300.00
moloko37 posted the big blind - 600.00

** Dealing cards to PotAddicted: Jc, Js
abba1974 raised to 1200.00
kenziejay folded
PotAddicted raised to 3800.00
ROTEMSOL called - 3800.00
febba folded
moloko37 folded
abba1974 called - 3800.00

** Dealing the flop: 8d, Ah, Jd
abba1974 checked
PotAddicted checked
ROTEMSOL checked

** Dealing the turn: 6s
abba1974 checked
PotAddicted checked
ROTEMSOL bet - 3600.00
abba1974 folded
PotAddicted raised to 8900.00
ROTEMSOL called - 8900.00

** Dealing the river: Qh
PotAddicted went all-in - 41259.00
ROTEMSOL went all-in - 16707.50
ROTEMSOL shows: Qs, Qd


...och för den SÄMST spelade QQ'n (let alone, handen) se liknande inlägg från den 23e december på www.indipoker.se :)

Back in business, not

Back in business med ett blogginlägg, men, min rygg å andra sidan har loggat ut pga en mesig miss i en gymövning igår kväll....ahh.."back" ..kul...
Valet föll på Voltaren av Panodilen, Iprenen och Citodon (som av någon oförklarlig anledning befann sig i skåpet).
Ingen effekt än.
Var och blev kiropraktad precis, var lite sen på väg dit och springer över en korsning, med det halvt dumdristiga målet att få stå och vänta i mittstoppet mellan filerna istället för at chilla och vänta fem sekunder extra.
För det första kass risk-reward på den, och även en topp tre placering på Icke-Smuttness-listan när jag triumferande slår rödljuset men får in ett faceplant-in-i-snödrivan-på-ett-knä-inglid precis när jag korsat vägen och trafiken sätter igång. Spred julglädje åt trafikanter i 12 personbilar och en 1an buss.
Fick i uppgift att inhandla Voltaren av ryggkrumbuktaren, även om jag alltid varit en Iprenman. Har så ont att jag ponderar klämma ett piller på studs utanför apoteket men kväser infallet och slipper se ut som en...en...ett..skumt element.

Testa det här nästa gång ni åker tunnelbana: när ditt tåg kommer in på perrongen så följ det med blicken och precis innan det ska åka förbi dig (5-10 meter innan, give or take) så tittar du ner i marken, det är nästan så att kroppen tvingar dig att hopppa bakåt en meter eller två. Vardagsspänning ftw!

Den här Darin, skojar han när han gör en egen version av Coldplays "Viva La Vida"? Det måste vara ett skämt, han driver med oss, surely he jests?
Nej, typ inte. Han tror på allvar att han är rätt man att göra den. Sämre (duh), tre rågade matskedar smörigare, 100% pretentiösare. Trots dessa uppenbara missar, som någon borde smsat till honom innan, så går han och kör projektet. Jag kan inte sitta still när den går igång på radion, kroppen skakar och samma känsla av tilt som man kan få i poker värmer upp min kropp, struphuvud och uppåt, tills jag spyr på närmsta knä, som inte tillhör mig.

Fick ett tips om att granska Imodium plus reklamen där en glad tjej plockar jordgubbar...från ett träd..?? Last time I looked..
En annan fin reklam är från Barncancerfonden (får man peka ut oegentligheter i en sån?) där tre barn sitter och ska illustrera att 3 av 4 barn klarar sig men att det ofattbara händer i det fjärde fallet...so far so good.
Av de tre barnen är två vita och den tredje en lätt mörkhyad tjej...som blir totalt utfryst!
Den vita killen och tjejen sitter och meckar med den enes mobil och sitter vända mot varandra och pratar, på ett klart för långt avstånd bort sitter den mörkhyade tjejen och de andra två vänder ryggen bort. Det låter oskyldigt men ser man reklamen ser det rätt sjukt ut.. Jag kan störa mig något otroligt på folk som hittar rasism och "dolda agendor" överallt men här ser det med handen på hjärtat ut som en reklam tagen från en anti-rasism/mobbing kampanj, vilket blir extra knasigt i en reklam som har ett annat viktigt budskap.
Hittar inte just den versionen på youtube, om ngn hittar länka gärna i en kommentar.

Pokern spelas numer i snitt en gång i veckan på söndagar utan några större swings åt något håll. Det närmsta till lite större mängder dollars var när jag kom 11a, 9a och 19e samma kväll på Cakes tre större turneringar 100k, 50k och 17.5 k garanti men då istället plussade modesta 800 totalt med alla buyins och CG inräknat. första priserna i dom gick upp till ca 45k tillsammans men inte ens en (Fkin!!!) topp tre lyckades jag med. Åkte för övrigt ut med AK i alla tre turnerngarna:  AK vs 33, AK vs KK, och AK vs 99.

Nu blir det skrivkramp en månad igen, Hej!

Apropå Svinflunse-vaccinering se nedan..:)


RSS 2.0