Back on Track, Bowser och Blå Kiosk.

Lyckades efter en dags meditation och deppande slå mig ner framför Calles dator igen (laptopen utlånad till flickvän) för en PLO session efter den lilla, men fan störiga, minusdagen i förrgår. Gick käpprätt uppåt. Stegar fick stå mot 7 outare!!!! Var tårögd av lycka då min nötkåk med AAA44 på flopp-turn 744A inte blev en str flush på river utan istället ett 4tal i 4or faktiskt då jag hade en 4a (vafan hade dom som foldade på rivern??). Hursomhelst så var det inga intressanta händer riktigt (läs; händer jag blev oschysst utdragen i)


Dag 8. 
4-5 bord 50.1 PLO 
+ 711 
Tid 1h 12 minuter
Totalt 8 dagar + $2782 dollar
Snitt $347.50/dag
Vinst efter 30 dagar med nuvarande snitt = $10432.50
Snittid per session 2h 38 min
Timlön:  $150 eller 977kr

Wsop-forumet fick en revival tack vare Bowsers inlägg häromdagen, hoppas den håller i sig!

Nytt family guy avsnitt idag, extra långt och med star wars tema. Pra krejer!

Första matchen imorrn mot Solna Vikings. Dom har sina två Amerikaner redan. Det har inte vi. Är skadad i vaden men "måste" typ spela (och vill spela självklart). Får köra Voltaren, massage och en gedigen egen div-uppvärmning muhu. Kört tre poolpass den här veckan med en stilren flytring som först syns när man hoppar upp ur plurret, och då tror alla att man är ett mongo (ja vafan ska jag säga!) som still strugglar med bröstsimmet men ändå vill träna på det i 26 års ålder. Vid närmare eftertanke så är ju det en alldeles särdeles cool person som sätter sig i den situationen självmant. Borde kanske gå in i den rollen mer, för att samla poäng hos simmarna på Sporthallsbadet.

Bad beat.
Har luktat lök i lägenheten (unken gräslök) i snart 4 veckor. Har letat som en svartstädande Klasse Möllberg (se Hassan) efter källan men inte hittat ngt. 
Rringer till slut bostadsrättsföreningens fastighetsskötare och beskriver lukten.
Han säger att han tror att han vet vad det är, och nämner då att föreningen hyrt ut ett källarrum till ngn asiatisk restaurang i staden för att tillreda grönsaker, på villkoret att det inte får lukta??!!
Seriös förening man bor i..Hur ska det inte lukta curry, vitlök....och unken gräslök?

Dåååå drar jag mig till minnet en liten asiatisk tant som fyra dagar innan kommit upp från källaren med fem Jätte-Lidlpåsar fyllda med grönsaker.
Elementary, my dear Watson, men inte alls så elementärt för mig. Skulle jag varit en äldre (varför äldre?) mer främlingsfientlig gubbe (gubbe?) så skulle jag säkert undersökt saken direkt och frågat ut grannar i trapphuset "gubbmummel mummel, skumma kineser i källarn" och på så sätt fått reda på det direkt.
Men det gjorde jag aldrig.

Så nu har jag dragit mig för att bjuda hem folk i nästan en månad. Dels för att jag inte var en främlingsfientlig gubbe och för att jag med lathet kombinerat med en rädsla för att ringa fastighetsskötaren tidigare, om de nu skulle ha hitta en död hare i fläkten hos mig (lite som att George Michael inte vill AIDS-testa sig), .....haft en lukt hemma (för det var väl poängen jag ville få fram i början meningen)
Men det oskönaste av allt är att trots att dom fixade till problemet, (hur vet jag inte, hoppas unkna gräslökshackningen inte var till Blå Kiosken = det bästa kines-snabbmaten i Sundsvillah som redan varit stängd en gång av hälsovårdsmyndigheten,...men man äter där ändå) så luktar mina handukar och köket i allmänhet fortfarande viderrrrrrrrr.

Gonatt


Bakslag, omslag, och skadeglädje

Då jag trode jag var oövervinnerlig (oövervinnlig?) på PLO så kommer en sån där dag som tar ner en på jorden igen.
Efter att ha plussat 202 dollars på 22 minuter och senarevarit 50 dollar ifrån 333 snittet (se projekt plisskin nedan) i en allin pott med topp två och fl draw, då han hade turnat wheel stegen (som också gett mig 3 par på bordet), så kändes det sådär att efter 5.5 timmar ligga 950 dollar back på 50.1 nivån :(:(:(:(
Saxar från ett inlägg jag skrev på wsop.info om några av gårdagens drabbningar:

Jag rerejsar på headsup bordet preflop med KT97 ds diamonds och spades, han rererejsar, jag synar och flopp kommer 
T73 rainbow han pott...jag pott tillbaka, givetvis. Han stekallinar jag blixtsyn. 
Han visar JJQ8 med två clubs Turn 4 River J - 628 dollars åt fel håll och han lämnar bordet. 

Nästa fina pott, jag har 650 i stacken och han har 450 ca (och mina notes på honom är "holdem" vilket beskriver de spelare som trebetar river med 3e nötfärgen eller aldrig lägger AAxx i PLO dvs omahadonks). 
Jag pottar preflop med 6688 ds diamonds och clubs han repottar, jag synar och är säker på att han har AAxx. 
Flopp 36J med två clubs 
Han pott, jag repott. Han steker länge men trycker in resten och jag med. 
Han visar J99Q utan färgdrag alltså inte essen men nästan ingen skilland i mitt överläge med den handen han har här.
turn 9 
river A 
900 ca åt fel håll igen 
Lägg sen till en runner runner färg och 8st 2-5 outare till i 300-700 potter (hade en med topp två och lågt fl draw som hade stått, mot hans AA5x och han får offsuitträffa sin kickerkorts 5a för trissen påriver för 400+), och ge mig sen all evig respekt för att jag "bara" gick minus 282 dollar på sessionen, så har du första bakslaget i projekt plisskin :)

Ska f ö aldrig mer spela poker den 25-26 september så illa var det. Jag har förlorat avsevärt (avsevärt) mkt mer pengar på en kväll och potter men aldrig varit i närheten av ett sådant oflyt i de nyckelpotter man egentligen spelar hela sessionerna för. Nu har jag två vidskepelser att brottas med, talet 13 på volymkontrollen och poker den 25e-26e september.....men vänta! 

13+13 = 26 och visst var det efter kl 00.00 oturen kom? ;) Jaa!
- Okay, you're back in 25e september. get back here"

Nya tag ikväll hej hej!

Dag 7. 
4-5 bord 50.1 PLO
- 282 :(
Totalt 7 dagar 2071 dollar
Snitt 297/dag
Vinst efter 30 dagar med nuvarande snitt = 8991 dollar

Projekt Plisskin - dag 6

Dag 6. 
3 bord $50.1 PLO. 
45 minuter
+ $386.
Totalt 6 dagar $2353
Snitt $392/dag
Vinst efter 30 Dagar med nuvarande snitt = $11760
Snittid per session 2h 29 min
Timlön:  $156 eller 1016kr

Började med 2st 6-manna bord och ett heads up bord.
Jag förlorade snabbt ett inköp efter 3 händer med handen JQK8 vs AAxx med 2 diamonds.
Floppen kom vackra JJ2 med 2 diamonds.
Han betar pott på $12, jag säger fiskigt 24. Hoppas egentligen att han har exakt den handen han har här, och, är dålig nog att trycka tillbaka...vilket han gör..
Färgen sitter som en smäck direkt på Turn och jag får ingen hjälp på River. Mardrömsstart mot en drömmotståndare :)
Sitter efter ca 12 minuter med $481 och han $48, när han har fått nog och drar.

Spelar en $50 rebuy samtidigt med en kille som gjort av med 350 och jag får JJ när tiden är slut för rebuyperioden. Bordet har varit galet, och visserligen jag med hehe drog ut en KK med A5 bl a..
Hursomhelst så trycker jag in för 2300 och får givetvis syn av galningen med 74 off
T 8 6..2..5..jaha men inget nytt under solen direkt.
Får se hur det går nu med 2370 chips efter addonen.

99 första handen utg.  Jag dubblar till 200 rundfold men får syn av BB med mindre chips än vad jag har, märkte senare att han även hade färre chips än mig..
flopp 654 jag betar 400 han säger 800 jag har en sjukt loose image så jag sätter honom på vilket par som helst av de tre möjliga på floppen. Jag trycker i (lite pga av ångan från sista rebuyhanden givetvis, sååå bra disciplin hade jag inte idag).
Han har 55 för mellantrissen.
Turn 8 = litet weee!
River K och jag är nere på 740....urgggh

Trny update.
JJ rundfold, A6 vs A9 vs KT splitt gav mig 1200 tillbaka.
A5 vs 66 och får rivra ett A, tackar så hjärtligt.
Sitter nu med 3155 och är iallafall med i matchen med blinds 100-200.

Gör ett stop n go spel med 77 i BB mot en rejs och en syn, som jag trodde jag skulle fått syn av oavsett om jag gått allin pre eller på flopp.
Flopp K33 en av de 2 har KJ och jag har 415 chips..
Tripplar direkt med 76 vs A9, sen T8 rundfold och har 1830.
Nästa försök är med JT hjärter med 200-400 blinds. Lyckas utfloppa Aj på flopp QT3..men turnen kommer hjärter A, men jag har nu 12 outs för färg och/eller stege..7 river och jag är ute..Brrr kall trnydag och back 905 på dom dag 4 av dessa..Hej hej!

Projekt Plisskin Update. Dag 5

Dag 5. 
3 bord $50.1 PLO. 
1h 7 minuter
+ $427.
Totalt 5 dagar $1967
Snitt $393.40/dag
Vinst efter 30 Dagar med nuvarande snitt = $11802
Snittid per session 2h 50 min
Timlön:  $139 eller 908kr

Minus på trnys dag 3 back $705

Lyckades hitta internet på hotell Scandic i Norrköping så varför då inte köra ett race idag med.
Gick fort idag trots att jag räknade fel. Hade spenderat 105 dollar i en 50 rebuy trny som jag åkte 74 i.

Där hade jag precis förlorat en pott mot en short stack A2 vs TT (med 12 outs på rivern:) sedan blivit rerejsad potten efter preflop och vikt. Handen efter så får jag AK utg och "fejktiltar" allin, syn av AA naturligtvis med 4 outs för splitten men en neslig kung kom på river (Yes, fick använda "neslig"!!)

Hade match i dag mot Norrköping Dolphins försäsong. Jag hade en lårkaka som gjorde mig närmast invalid (Tack Peter Wenehult eller vatusan du heter i 08) men lyckades ändå göra 8 fina poäng och 4 fina turnovers... Vi vann med 12p mot ett Dolphins vars vanligtvis bra spelare verkade gauuunska oladdade. Mer oladdade än oss som tur var då vi som lag inte heller gjorde nån kalasmatch.

Imorgon match mot Södertälje då vår nye Aussie-Bosnier (Åssi-Bossi) gör debut. Ser f ö ut exakt som Johan Westerlund i ansiktet, och med sina mjukisar och bakvända kangolkeps är likheten i närmast kuslig.

Tack o hej - Kalles kaviar

Vilodag

Ingen poker idag eller ngn poker förrän måndag most likely, då jag är på basketresa tills fredag och sen helg i sthlm med min wunderbare flickvän Diva.
Såg "1408" olagligt m Calle och den va tamejtusan riktigt äcklig, var på väg att stänga av den efter 25 minuter typ.
Calle har en 47 tummare och efter all hype med Full HD o sånt nonsens så märkte jag idag att basket i Full HD faktiskt är en helt annan grej. Projekt Plisskin får ta att gå hem, så det blir en 47.5 eller 48 tummare snart at Plisskins house.
-Brb
-fu hit n run asshole
-whatever gg

Projekt Plisskin Update,dag 4


Dag 4. 
4-5 bord $50.1 PLO. 
3 timmar
+ $349.
Totalt 4 dagar $1540
Snitt $385/dag
Vinst efter 30 Dagar med nuvarande snitt = $11550

Dagen fortflöt ungefär som igår va nere 150 efter 15 minuter men gick sen sakta (väldigt sakta) uppåt.
Hade en riktig störig period när jag låg på $332 plus och jag vägrade sluta spela innan jag kom över $333 så det tog 15 minuter extra.
Kollade på wcoop eventets finalbord som tog slut efter 20 timmar och 15 minuter. Hade jag spelat och vunnit hade jag missat två träningar (vilket jag absolut inte skulle kunna tänka mig för $433000) så det va bra att jag bestämde mig för att passa den.
En dag poker imorrn sen troligen paus tom måndag pga basketresa och helg i sthlm med flickvän. Får försöka dra in $1998 imorrn så det blir rätt...:)
Borde kanske skriva in en eller två intressanta händer från spelet i framtiden, då en blogg tydligen också ska vara underhållande att läsa för andra än skribenten.

Jag mötte Lassie och Erik Nihlen

Igår krashade ett plan i Thailand med flera svenskar på
Aftonbladet myntade i samband med denna händelse ett nytt kvällstidningsbegrepp "Världs-Exklusivt" som står som rubrik.
Tragisk händelse med fånig rubrik.
Ännu mer intressant var att min klasskamrat, tillika lagkamrat i basketen Erik Nihlen var en av de överlevande!
Fan va skönt mannen, kan ju inte kolavippen sådär bara.
Se deras mobilfilm på http://www.aftonbladet.se/

Project Plisskin dag 3

Var grymt laddad för söndagen med wcoop event, warmuppen på stars och en annan större turre. Men allt gick åt Hellerup!!!
Cashade inte i ngn plus att jag semibubblade i sattarna till wcoop eventet och sen blev för trött och less för att ens spela den.
I en annan 100k garanti turre semibluffade jag ut mig med str flush draget 45 diamonds på floppen Q23 det tråkiga var att min motspelare hade 222 och att den stod.
Börjar förstå att lördagskväll med utgång och alkoholkonsumtion inte är ngn ideal uppladdning för att dagen efter sitta koncentrerad framför en dator och klura.

Dag 3. 
2-4 bord $50.1 PLO. 
6h 20 min
+ $336.
Totalt $1191
Snitt $397
Förvantad vinst 30 Dagar = $11910

Turneringar + satelliter Dag 2 - $600 (ca men får bli riktmärket härifrån och framåt)

Otroligt seg dag på cashen. Slöspelade per automatik bredvid satelliter och söndagsturneringar. Jag låg mellan 100-200 plus mest hela dagen men fick aldrig ngt flyt egentligen. Hade en dykning ner på 100 minus men segade upp mig till $336, dvs $3 över det dagssnitt. jag satt ut.

Ryssland var också sega idag tills det var 2 minuter kvar då dom vände på steken och vann över Spanien i Basket EM-finalen. Löjlig ånga då dom stod i 50 ggr degen innan EM :( 
Nån annan som såg den och oxo fick spel på att Magnus Dahlborn helt plötsligt ändrat alla ryska namn som slutar på O...till A!!!
--> Andrei Kirilenko blev idag Andrei Kirilenka!!??
Satt och svettåmade mig i soffan varje gång han sa det. Och han sa det på ALLA ryssar med såna namn, Samoylenk-a, Savrasenk-a,
Skäms...och du också förresten.."bisittar-Stumer", som inte sa till!
Nu ska jag dinera jordgubbsfil och flingor, göy gay.

Project Plisskin Update

Ingen kul läsning men här är vad som hänt idag:

Dag 2. 
6 bord $50.1 PLO. 
2h 50 min
+ $485.
Totalt $855
Snitt $427.50
30 Dagar = $12825

Bra resultat då jag legat $450 back efter 1.5 timme.
Vann även en öl då jag bettade på Ryssland i Em semin Litauen - Ryssland, fast jag hejade på Lietuva givetvis..win-win situtaion :)

Projekt Plisskin: Low Limit - 30 dagar - $10k!

Efter att länge ha gått och funderat på om det är mest inkomstbringande för mig att spela turneringar eller cashgames (jag blandar rätt friskt nu) så har jag bestämt mig för att göra ett test eller som amerikanerna kallar det "Project Plisskin"!!!!
Min gode vän Rosen har länge varit på mig med att skriva ner resultat detaljerat (antal spelare, limit, timmar, typ av spel osv) och det har jag aldrig pallat.  Men nu ska det bli ändring.
Så först så räknar jag turneringsresultat de närmsta 30 dagarna för sig och se var dom hamnar nånstans.
Men så tänkte jag också att det vore kul att se om jag kan plussa ihop $10k på .50-1 PLO på 30 dagar (och att sluta med att börja meningar med ordet "men" för det är ngt slags fel har jag för mig).
Går det? Självklart går det. 
Varför då så lågt kan man undra, jo för att om jag räknar tiltkvällar på 2-4 (senast igår -2k) så är jag riktigt back och 1-2 st såna kommer varje månad. På .50-1 så händer det till att börja med inte lika ofta, plus att swingsen är väldigt mkt mindre samt motståndet sämre.
I november förra året gav jag mig fan på att försöka sluta på plus varje dag och lyckades med det (iofs bara 19 speldagar). Och spelade bara då PLO .50-1.
Många dagar slutade då plus minus noll visserligen, då jag ofta slutat direkt efter att ha hämtat upp ett större minus.
Då gick jag ganska exakt $3000 plus men hade då inte räknat bort turneringsbuyins, och då den månaden var utan några märkbara klonks så var ju cashgame plusset avsevärt mkt mer.

Så jag ska bräkna de 30 följande speldagarna vilket inte i sig behöver vara 30 dagar i följd (eftersom jag faktiskt dragit ner på pokrandet en hel del) och varje dag sluta då jag ligger minst $333 plus.
I just PLO så kan ju detta, med 6 bord igång, ta 30 sekunder även på .50-1 nivån. Så mina rakebacksidor ägare kommer nog inte gilla detta, men jag gissar att det kommer jämna ut sig de dagar jag måste grinda tillbaka storminus å andra sidan.
Kommer detta att gå då? I snitt måste jag ju ligga $333 men om jag nu plussar $800 nån dag så kan jag ju tillgodose detta en minusdag så det jämnar ut sig.
Ska verkligen försöka att vara äckligt nitisk med detta och se om det kan fungera.

Jaha vi drar igång idag då
Dag 1. 
5 bord $50.1 PLO. 
55 minuter.
+ $370.
Totalt $370
Snitt $370

Wish me luck!

Kallt spel eller oundvikligt?

Lirade en $300 freezeout 15k garanti med 59 st med igår. Det här var den turnering jag har haft bäst kortsnitt i nånsin. 4st (?!) AA, 2st QQ, 1 AK, och en 1 JJ, sen en drös med pockets 2st TT, 99, 66, 77. Dock rundfold med ett AA och en fold på QQ på knappen...Hursomhelst så lyckades jag med mitt kortsnitt att ta mig till final table, bra va!
Hade bara haft ren bluff i turneringen (om man inte räknar preflop steals), vilket var med 27 off på brädan Q236J med 4 st klöver jag var tom frutom par i 2or och han betade 800 i potten med 8000 i potten, jag höjde till 4800 och han vek, annars hade jag flyt med de bra händerna där jag fick action, och då är poker inte särskilt svårt.

Det sjuka händer när det är tre kvar med blindsen 1500-3000
Jag har 88k, chippon 96k och en tredje på 54k.
Det har precis varit paus och de första 4 händerna så är 3an sit out och blindar bort sig. Han är fortfarande sit out nu och jag hittar AQ i BB. Chippon säger 12k och jag överväger att gå allin. Har han AK, AA eller KK QQ JJ så synar han ganska troligt som det hade sett ut hittills. Så jag säger 39k.
Här steksynar han vilket gjorde mig inte så lite orolig. Och nu ska ni få se hur man kan ge bort 1300 dollar (som skillnaden var i 3e och 2a).
Dert ligger 79500 i potten och floppen kommer

J T 7 två hjärter

Jag tänkte antingen trycka eller bara ge upp här, Vad ska han ha liksom som jag slår?
Jag gör istället snilledraget att beta 9000 som ett stoppbet för en K på turn eller vafan vet jag..
Det gör att han kan syna med alla händer inom poker ungefär vilket han också gör. :)

Turn 2 spader check och check av honom vilket fick mig på nya tankar, har han 55 eller vad har han som han inte betar nu????

River 8 hjärter

Nu tänker jag att han kan ju inte syna utan en 9a och med flushdraget borde han väl försökt på floppen t ex AK hjärter el liknande. Så jag trycker allin för 41k han synar och jag hinner tänka att han HADE 99 iallafall men visar istället upp A3 hjärter för nöten..............................................................................

Så mina 2100 dollar gör mig inte det minsta glad. Jag spelade som en idiot och han med preflop som synade 40% av stacken med A3 suited.
Jag hoppas att han inte kunde ha lagt sin hand efter synen och att min allin inte hade spelat ngn roll när den kom. Vad tror ni som läser? Lägger han nutflushen för 50K i en 80K pott på flopp efter att ha synat med den handen?

Det enda positiva var väl att spelet i övrigt kändes bra och att turneringar i allmänhet gått bra på sistone...förutom min bubbling i 1k söndags turren på Carlos där jag rök 106 av 100 med 100 priser (1300 dollar för 100e) då jag legat 26a av 116...men men..nog klagat, ikväll ska det klonkeras!

Annat kul är det vi sysslat med i veckan med Sundsvall Dragons. Vi har ju jobb med 12-åringar på dagarna där vi informerar om alkohol, tobak, snatteri ,skadegöreöse, mobbing, rasism, droger , doping, vapensmuggling, insideraffärer och sånt. Då har vi alltid med oss en polis också 
Vår polis Tomas är helt sjuk när han pratar.
Han kan berätta om typ snatteri MEN, tar en aslång paus mellan sina meningar.
En alldeles för lång paus.
SÅ varje gång han pausar så är pausen så lång att det blir lite för tyst, och då börjar jag eller David ta över och prata om ngt nytt, men EXAKT i den sekunden man börjar prata, så fortsätter HAN!
Det blev helt absurt sist och jag började garva i klassrummet när David för tredje gången misslyckades att starta en ny mening.
En annan lagkamrat Calle hade honom idag och räknade efter halva dagen ihop till 11 ggr som han "avbröt". Sinnessjukt är det. Nu är det nästan ännu roligare dom gånger han INTE fortsätter och det verkligen blir tyst i klassrummet. Då står man bara där som ett skräckslaget fån, och tack till indoktrineringen, så vågar man inte längre påbörja en mening :)

6 veckor of pain

Tung period med basketen för närvarande. Klassisk försäsongsträning på eftermiddagarna varvas med 6 veckors max styrka i gymmet på förmiddagarna. Mycket därför jag inte pallat skriva något i bloggas.
Ett inlägg då och då på wsop.info räcker gott. 
I pokern lyckas jag finansiera mina trny buyins och går lillplus på sidan, ingen större vinst sen den senaste (se tidigare inlägg 50 rebuy) men både online wsop och lite större turneringar kommer upp de närmaste veckorna så det vore trevligt att klonka lite i ngn av dom.

Har kommit på att jag snudd på hatar Akon. Jävla bluff. Sjunger tre toner, GNÄLLIGT, i varje låt och har en "första-piano-lektionen"-slinga i hälften av dom. Stackars tonårsbarnsföräldrar vars barn säkert har laddat hem allt på både mobil och dator. Bläääää!

Blev glad idag då tjejen i Mtv's Made faktiskt INTE  lyckades komma med i fotbollslaget för att hon var alldeles för dålig. Trodde att programmet var helt fejk ett tag (eller nja personerna omkring det mer som vill vara med i ngn slags underbar förvandling är nog de ansvariga egentligen)

F ö är vi (Sundsvall Dragons) obesegrade hittills på försäsongen trots endast 5 ordinarie spelare och 3 kontrakterade juniorer till varje match. Jämtland kämpades ner med 80-73 och senast Gothia (Göteborg) med 84-83. Jag själv spelade ganska kasst mot Jämtland det lilla jag spelade pga foulproblem och slutade på 8 poäng med bl a tre missade layups och 2 av 6 straffkast, kallt kallt.
Mot Gothia gick det bättre med 11 poäng 5 assists men en slarvig turnover  och lite dåligt flås i en viktig del av matchen. 
3 veckor kvar innan ligan börjar och då ska allt sitta på plats (shit va trist det var att skriva sportreferat).
Ska bli mer personlig och elak under säsongen det lovar jag...fast fan, det vågar jag nog inte..

Just det, hörde en skön kommentar på tv4's friidrottkanalen idag 19.30, där dom diskuterade jackpotten dvs att vinna sin gren  i varje golden league event. 
Dom diskuterade närmare hur oerhört jämnt det var i tjejernas 100 m häck och att Kallur bara var 5 hundradelar från guldet, men som vi alla vet mycket snöpligt slutade 4a (kunde hon inte försöka luta sig liiiite framåt vid målgången är min fråga, hon sprang ju upprätt medans de andra tre var dubbelvikta såg det ut som).
Hutrsomhelst så var kontentan att det blir mkt svårt för ngn av de fem första i VM-finalen att lyckas ta hem jackpotten. Tom för Michelle Perry skulle det vara mkt svårt, nämner sportjournalisten, vilket är en helt godtagbar åsikt, men nu så sträcker sig expertkommentaren av ngn oförklarlig anledning till att säga:
- Ja, Michelle Perry har nog MINST chans att ta hem den.
Jaså det säger du. Schnaug analys säger jag. Höhöhö, vilken choke, skrockar Skalman bredvid mig.

Te och 50 rebuyen nu ett tag, blir en post om jag kommer till finalbordet.

Åkte 12a  så en post kan va kul. Så här kommer världens sämsta trny referat.

Bra:
99 vs Jt på T92 flopp

Dåligt:
KK vs 99 allin preflop,
Ak vs Jt allin preflop,
Kt vs AJ allin i blindfight AJxx med mitt flushdrag på turn, miss såklart.
66 fold efter AA limp och en Ak gått allin och AA synat jag foldat flopp 769 x x
Sen ute med 3000-6000 blinds rundfold jag har 17k i sb allin med 67 hearts 
(f ö bara andra gången jag stealade med en riktigt sopig hand)
syn av KJ och K hög tar hem den :( Gonatt!





RSS 2.0