Rastlös

Fick blodad tand så jag tog en pokerfri kväll och gjorde en lista med de bästa family guy klippen jag stött på. Mitt embeddande är knasigt så det får bli länkar tyvärr. Enjoy!

Klassiker "U were alwaaaays pretty", stewie dissar Meg

Star wars kul. A long time ago, but somehow in the future

Big Bang teorin

Kanske bara jag som garvar åt den här tycker den e så skön.

Ännu en Megdiss hehe

Peter hatar gudfadern

Stewie och Brian boksnacket lol!

Peter narrates his vardag

Bin Laden klippet

Megdiss igen hehe

Thomas Edison is a jerk typ

Fejkar quagmires död asdåligt

En compilation med Megdissar obs lång

"Ahh ahh ahh ahh" kommer i slutet willy wonka spoof askul

Dom som saknas är i min mening (dom jag inte hittade mao)
1. Shut up Meg
2. När Meg gråter framför päronen och dom inte verkar bry sig och hon till slut säger "You dont know anything about me!!" och sen springer upp på sitt rum.
Peter, efter en stunds tystnad: Who was that guy?
3. Hitler klippet från griffin family history
4. "Haha" klippet från senaste avsnittet
5. När Peter har sin "el-overall" med buttflaps och ger alla stötar.

För övrigt tycker jag avsnittet The Griffin Family History och Star Wars dubbel-avsnittet "Blue Harvest" är de två absolut bästa hela avsnitten.

Nog övertändning från Peran nu, enjoy när ni har en timme över. Skry ut!

plisskin vs plissken_

Satt bredvid spelaren med detta fina nick under en stor del av Unibets söndagsturre. Det visade sig att den senare gick vinnande ur den striden eftersom han nu är på final table.
Det fina var ju dock att folk tydligen frågar honom om han har en blogg hehe.

Efter ca 15 minuter in i spelet efter rebuyperioden var slut i unibets 175k söndags tour så hade jag 1800 med 100-200 blinds efter att ha avslutat densamma med 9k, snyggt.. Efter det lyckas jag "dra ut" QTs med KK allin preflop då han turnade flushen och jag fyrflushade in segern på river med mina KK. Efter det flöt det på med bra händer och situationer de gånger man hade lite sämre på hand. Fick action två gånger med AA bl a och låg bra till hela vägen tills ITM (99 av 1100 fick pris)

Ligger 13 av 53 När detta händer som jag väntat på.
Jag har 110k och har två gånger de senaste tre varven rerejsat killen till höger allin prefllop med AK och AQs med blindsen på 4k-8k. Nu sitter jag i SB och har AJ suited. Det är rundfoldat och jag vet att han kommer att trycka vilket han också gör med sina 77k. Jag ser inget annat alternativ här än en syn då jag:
1. Vet att hans range här är bred som en lagårdsdörr (Yes, I went there!)
2. Vill vinna turneringen
Så jag synar och han visar mkt riktigt K6 suited och floppar flushdraget........blank turn men en försmädlig K på rivern får mig att gå upp och sparka en hög med kläder allt vad jag kan (öhh?) . Den potten hade tagit mig till 4e plats.
Har nu istället 33k kvar och ligger 48 av 53.

Några händer senare får jag J8 suited och är i mittposition först in. Trycker och får blindarna. 44k nu. Blinds 5k-10k
Handen efter får jag AA och läget är perfekt. Allin igen..rundfold....bajs.
60k nu och är UTG + 1 blindarna är 5k-10k. Nu får jag TT och UTG säger 20k, en miniraise.
Jag måste in med degen ändå tänker jag och trycker efter ett "sick" i chatten.
NU istället så isorerejsar chippon vid bordet allin. Belsebubbel!
UTG lägger och chippon visar "bara" AK ...men får träffa och ta hem potten som hade tagit mig till 7e plats.
437 dollar blev "belöningen".

Får vinna en miniturre i vanlig ordning med 70 pers (sjukt flyt i dom) så de två senaste dagarna har jag trots allt 1000 euro plus och 9500 dollar de senaste 1.5 månaderna varav dessa miniturrar nog stått för minst 4000 dollar (första priset är mellan 450-600 euro fast jag har splittat 1a inte mindre än 4 ggr).

När kommer klonken?

"plissken_ "går bra iallafall ligger delad 2a av 7 på FT. Ska rejla för en gångs skull o heja på min namne, trots att det vänder sig i magen av avundsjuka!

Söndagens sena resultat hann inte med i denna upplagas pressläggning..

Paawkr Appdejt

Liten update. Skrev att jag kom in som 3a på FT härominläggs och slutade även 3a i den turren för ynka 250 euro då det var en unibet miniturre sen vann jag en likadan dagen efter för 505 euro då vi splittade hu.
Sen två snöpliga nattsittningar i samma 20 dollars rebuy med ca 400 pers, med 18k garanti där jag slutat 10a efter att ha rykt först av alla på finalbordet som chiptrea, och sen försöket efter legat 1a med 11 kvar och också rykt 11a.
Där var det sjukmotrigg eller nja dåliga situationer kan vi säga.
En AQ vs K8 blindfight där jag som chippo inte tryckte in honom preflop utan rejsade vanligt och synade hans allinrerejs och han rivrar en K, ett varv efter ny blindfight A9 vs hans KK och slutligen tryckte jag på 10e plats med JJ och fick syn av KK ute 11a :) Usch usch men trots allt plus på turrarna i veckan.

Det tråkiga med min pokerrulle på unibet som gått stadigt från 300 dollar till 8500 på 1.5 månad är att 8000 dollar är uttagna pga av min sjuka sjuka månad i utgifter.
Det hela grundar sig i att bostadsmarknaden bestämt sig för att dissa min lägenhet i snart fyra månader ---> så trippla hyror (en i Sundsvall och två i sthlm) + dubbla låneräntor + vanliga räkningar + en resa + en ombyggnad i lägenheten har satt ett nytt rekord i månadsutgifter på a staggering 71k SEK!!!
Här kommer pokerpengar väl till pass fast det är ändå lite nojigt med tajmingen för att unibet cashar ut i samma takt som om en kurir skulle hämtat ut chipsen från bordet och tagit häst och droska från casinot till banken...fast det går ju iofs ganska kvickt så vi säger att banken ligger i Vierumäki (lite av Finlands Bosön).

image20


Vi vann f ö grundserien som första Sundsvallslag oavsett sport efter att ha "pissat på" serietvåan Plannja i den sista matchen, för att citera motståndarlagets spelfördelare. Så det får räknas som lite av en framgång även om slutspelet är det enda som spelar någon roll för oss.
På initiativ av Marko Leino från Borås basket så ska det även spelas ett poker-SM för basketligan med tre onlinesatelliter på B2B klienten Stingbet och sedan ett live finaltable. Ska hålla updates här hur det går i dom, så helst av allt ska två SM guld dras hem i år, hehe.. HEHE!

If you snooze you lose...or?

Seth McFarlane - skaparen och den ansvarige för 90% av rösterna i Family Guy och jag är båda vänner av måttliga mängder alkohol och sovmorgnar (Svårt att skriva något alkoholvänligt utan att framstå som T-Sprits-Larsa på bänken, men skit i det). Så yes jag är lika bra som honom...på..det..
Det vi också har gemensamt pga att det är att vi båda missat ett tidigt flyg.

Mitt var ett 06.30 flyg från Tampa International till JFK och jag var en kvart försenad till incheckningen. Det kostade mig ingenting förutom att jag istället för att sova ruset av mig i en stekhet lägenhet i Brooklyn fick göra det hos min svenskvän Anna Gernandt fullproppad med allergitabletter pga hennes hund. Varför är det varmare i Brooklyn än Florida frågar du. Air condition svarar jag, morbid air condition och i det förra fallet brist på någon som helst AC annat än de "fönster" som fanns installerade.

Nu till Herr McFarlane. Han missade flyget från Boston till New York den 11 september 2001 tack vare hans lata och nonchalanta syn på flygresor. SICK!! Så min devis/tatuering "wake up slow" eller bloggens motto "vanum est vobis ante lucem surgere" dvs "det är fåfångt att bittida uppstånden" var ett lyckosamt (o)frivilligt drag denna dag minst sagt ,och, ett så sinnessjukt sammanträffande att jag hör inte!!!! (han hade en 50-50 ratio på att hinna flyg sa han innan visserligen, but still!!).
Försvarar inte att man ska snooza vidare och missa flyg när man känner för det, utan var bara tvungen att få ur mig det här när chocken lagts sig. Ja, chocken, eftersom jag var snudd på chockad efter att ha fått reda på hur nära det var att Bin Laden snott Peter Griffin från TV-rutan.

Om du tycker att det är magstarkt att belysa något annat än det fruktansvärda som hände så har du kanske rätt.
Själv verkar Seth avslappnad över det hela och säger sig aldrig ha varit fatalist. "on a smaller scale, things like this probably happens all the time, more than we would like to think.
Av samma skäl så har han också försökt slå bort tanken att hans miss troligen öppnade upp för en stand-by resenär...
Sjukt i vilket fall och tragiskt hur man än ser det.

..Och, apropå Bin Laden och Family Guy (och osmakliga övergångar), kolla det här klippet. Family Guy topp tre alltime :)
Verkar inte som om embeddet fungerar men här är länken

ref="http://www.videoklipp.se" target="_blank">

En match kvar..

..av grundserien. Vinner vi den mot serietvåan Plannja så får vi hemmaplansfördel resten av slutspelet vilket i sin tur betyder att om vi vinner alla hemmamatcher from nu så har vi SM guldet kirrat.
Vilket är lättare sagt än gjort, vilket i sin tur är ett uttryck som jag trodde betydde tvärtom när jag var liten. Tror det kan härledas till kassettband med Tintin där dom sa "sagt och gjort" i tid och otid (otid?) och förvirrade the crap out of min unga hjärna.

South Park ligger i det absoluta toppskiktet på den inofficiella serierankingen...som jag för...när jag skriver blogginlägg om serier.. och har med knivskarp samhällskritik inlindat i kiss och bajs vunnit över mig efter en tio års bojkott, som jag bara kan förklara med okunskap, då jag tidigare inte gett den en chans och då missat det geniala med den.
Och nu när strejken är över i U-Vess-A så har det första avsnittet på säsong tolv äntligen kommit, bery nejs!

Såg filmen "The Mist" idag. Maken till tarm-doubledutch har jag inte upplevt på länge! En Stephen King filmatisering, som jag oftast har extremt svårt för men blev itvingad av Henke Sänke HC Påse Hank the Tank Carlsson som tidigare gett mig topptips som Open Water... Vet inte vad jag tänkte med mao, men kämpade mig igenom mig den och fick bevittna OBS LITE AV EN SPOILER den största bad beaten jag nånsin sett, i slutet av rullen. Haha borde ses bara för den. Haha...HAHAHAHAHAHA!

Åkte ur Unibets söndagsturre med 261 kvar efter en lång seg kväll. Fick till slut JJ med halva average och ställde slog en AQ men SB hade AA som fick vinna. Final Table nu i en miniturre dock med 450 euro i 1a :) Ligger trea, go me!

Ljudböcker

..är århundradets (eller fan, de två senaste århundradenas blir det väl) största landvinning för latmaskar och insomniacs. Jag är bådadera, så jag går på dagarna omkring med samma flin som dom som köpte telia-aktien när den var ny...men till skillnad från dom så kommer jag inte sätta flinet i adamsäpplet utan fortsätta att småle kryptiskt i rulltrappor, vara tårögd i gatukorsningar OCH bota min sömnläshet (yes du läste rätt) efter tiltande pokersessioner med detta förträffliga tidsfördriv.

Har haft torka på pokern i dagarna tre vilket kan sammanfattas med misären igår då jag i samma turnering förlorade 55 vs 44 allin preflop, QQ vs JJ allin preflop, och till sist i en pott för trippla average med bubblan nära KK vs AJ.
Den potten sved lite extra då mörkarna låg på 400-800 och han sagt 10k först in på cutoff (?!) och jag sagt hej allin för 23k med mina KK. Han blixtallin med sina resterande 16K och ett A på floppen, vilket jag med en tår i ögonvrån TACKADE för, för om den rivrats hade jag haft fantomenringen i datorns moderkort (troligen via ninjaslag).
Juuuuu....det va allt. Nu ska jag researcha nya whineskrönor till bloggen via mer internetpokering.

This just in..

Säger dom det för att spara tid? Låter annars som ett 1600-tals uttryck. What say you? This just in. She is with child. You best keep to mending your house or else I will behead thee.

Pokern gick nätt och jämnt, nätt och jämnt igår, dvs inga konstigheter och breakeven efter 7 timmars grind.
Yes du vann på rejken!
Minnesvärda potter var tre.
Den ena gången blev jag betad in i, med turnat andra par på bräda 27Q8 jag A8 efter att själv ha contbetat floppen mot bordets donk och känt att killen var helt tom och synat hans turn bet. Rivern kommer en 9a och han betar halvpott. Jag tror fortfarande att han fortsatte här med sina donkigheter men var inte beredd på att han här (Snyggt eller donkigt? Kanske både och?) värdebetat sin K9 off.

Den andra var snudd på likadan efter en trevägslimpad pott och rundcheck på bräda 39Q och jag med A2 på knappen.
Turn kommer 2 check check och jag betar 1/3 pott varpå SB höjer halvpott vilket didnt make any sense at all och kändes som att han visste att jag var tom troligen och bara ville ta potten. Så var iallafall magkänslan efter hur checkandet hade gått och tajmats (svårt att förklara men så var det) så jag synar för en nedcheck på river förhoppningsvis. Rivern är 4 och vi checkar och han har självklart A4.

Den sista var med 26 kvar i en 6-manna turnering med 18 priser. Jag låg här 6a och hade precis visat en bluff för chippon som försökte vara bully i sin Small Blind på min BB där jag floatat floppen och betat turn med en oträffad T9.
Jag har AQ några händer senare och rejsar 4ggr BB och han blixtsynar i SB. Här känns det som om han ska "bluffa tillbaka" om floppen inte ser farlig ut så jag var redo att kanske göra nån marginell syn om det behövdes.
Floppen kommer K68 och jag betar halvpott. Han synar, vilket iofs inte var helt oväntat men kändes svagare under omständighetrerna än en rejs.
Turn kommer optimala A och han går allin direkt. Jag känner mig ganska säker på att jag har en winner, troligen ett bättre ess, eftersom jag läser honom som småtiltad. Jag hinner t.o.m skriva lite kaxigt i chatten
"Trying to bluff me back?"
Jag synar med ett överlägset flin hemma i stolen och han vänder upp, med vad jag tror kan vara nåt som liknar Las Vegas-proffset kalla ansiktsuttryck när han slår helgturistens par i ess, K8 för tvåparet.
Dum, arg syn som jag välkomnar preflop och sen ett skolexempel på hur man vinner maximalt med sin hand och jag fick snällt slå lite med näven i musmattan ett tag innan jag fattade att jag faktiskt klantat mig ordentligt, om än med lite motgräs (som man ofta har i Kubb när man förlorar mot tjejlaget) med tanke på situationen.

Min gode vän David hittade en slående definition av mig som person (se förra inlägg om min syn på sovande)

Sleep Slut:
One who sleeps frequently and is able to accumulate excess hours of sleep above beyond the mean. Sleep sluts are able to fall asleep indiscriminately and value sleep above all else.
Within minutes of boarding the commuter train Per was fast asleep. Pers sleep slut powers were legendary in that he was always able to wake before his stop. - spitting image av mig på x2000 Sundsvall-Stockholm.
(Har även "Wake Up Slow" från Jack Johnsons "Banana Pancakes" tatuerat på vänster nackmuskel :).

Skummade som vanligt igenom kontaktannonserna i DN i morse och hittade två anmärkningsvärda lysningar (gillar ordet).

Man söker man:
Bodybuilder söker bodybuilder. Längtar efter dina muskler.

Det var hela. Kort, koncis och to the point och ger i förlängningen alla gymklenisar rätten att åberopa denna stereotyp som försvar mot eventuella bullyfasoner vid bänkpressar runtom i landet. (Not that there's anything wrong with that!).

Efterlysning:
Äldre man efterlyser Actemiums förman på Lillesjö verket för mysiga hemmakvällar i tv soffan. Puss på förhand.

Förutom de två iriterande särskrivningarna, som jag inte vet som är ansvarig för DN eller den äldre mannen, så är det ju en (ofrivillig?) outning av denna förmans sexuella läggning alternativt ett spratt på dennes bekostnad (Not that there's anything wrong with that!). Ganska rolig i vilket fall.

Till sist så hade jag oturen att imorse till frukosten zappa in på Let's Dance reprisen och bli hypnotiserad av, den för programmet helt malplacerade, gästen Eros Ramazottis skönsång som jag är 99% säker på var playback iofs, men vem bryr sig när det är Eros, right?
Det skojiga var ju både att han var där och körde sin låt som man hörde första gången på radio typ '92, och att publiken inte var sen med att på supersvenskt maner snabbt börja klappa igång i sedvanlig "bom-tjafs" takt. Men inte förrän andra versen (!) då det kanske anses okej att ha dragits med av sången och svensksocialt accepterat att under (fejk)beundran klappa utan att störa artisten.
Vad är det med det smått maniska svenska behovet att så fort man är i en mindre grupp samstämmigt applådera åt musik man stöter på? Inga evenemang verkar vara förskonade från detta schlagerfenomen längre. det räcker med en eller två pådrivare i publiken sen kan/vågar ingen i svensk stå emot grupptrycket och slår sen som i trans sina händer "rytmiskt" ihop tills låten hamnar i nån brygga eller övergång där det blir för svårt att hänga med.
Pröva att bjuda in Viking Lines helgkryssningsklientel till en Wu Tang-konsert så kanske man får njuta av "Gravel Pit" bli ackompanjerad av en obekvämt "Magnus i Torsk på Tallinn"-rygg-gungande men likväl klappande skara :)

Nu blir det träning sen söndagsgrind!



EVolution Solution

Jo, som svar på förra posten hittar vi (till min lycka, om jag nu lyckats räkna rätt) följande:

Det finns totalt 139 st situationer varav:
  • 96st (16 x 6) är överkortsmöjligheter där jag är 55-45 (OBS avrundar till hela tal för enkelhetens skull)
  • 6st 80-20 dvs när han har 77
  • samt 36st 20-80 då han har 99-AA.
  • 1st split 88 vs 88

Så,

1. av de 96 gångerna vinner jag 90k 52.8ggr och förlorar 30k 43.2 ggr --> 4752-1296 = EV+ på 3456 dollar.

2. av de 6 gångerna han har underpar vinner jag 90k 4.8 ggr och förlorar 30k 1.2 ggr --> 432 - 36 = EV+ 396 dollar.

3. av de 36 ggr han har överpar vinner jag 90k 7.2 ggr och förlorar 30k 28.8 ggr --> 648 - 864 = EV- 216 dollar.

4. Vi struntar i splitten.

Alltså, mitt totala EV blir på 3456+396-216=3636 dollar plus (vilket ska få alla som läser detta att think twice innan ni ens funderar på att resteala mig i nån turnering!!)

Så du föredrar att slippa EV+ situationer mao..ok..



En mer intressant fråga är dock om det är EV+ att sista handen på casinot, lite på lyset (eller ärligt talat under lyset eller hängandes på sidan av), syna allin för 200kr med J2 offsuit? Hade sju fina outs iallafall på turn men hans 7or fick stå..:)
Det som var EV+ var att jag
1. bara spelade 500 kr och,
2. kom dit med bara 15 minuter kvar innan stängning så vi (Jag, Calle och....vi kan kalla honom för E), bara hann med 9 händer av may-the-flop-be-with-us-poker (also known as flopphopps-poker...:) Jag och mannen vi kan kalla E gulade och Tight-Calle mörkade bort hela 40 kr.


Förutom från yours trulys sofistikerade bluffsyner så visade resten av bordet stundtals prov på stor poker under de nio händer vi var där, med mkt han vet, att jag vet, att han tror att jag vet osv. Om hjärngympan handlade om squeezplays och valuebets på river eller vilken suit som rankas högst vet jag inte. Det lutade dock åt det senare...

Dagens spel blev dock en allinsyn av en snubbe med Q7 på bräda 27A9J efter att tjejen hade rejsat pre och betat alla gator. Han gick hem efter den potten. 
Slutsatsen är iallafall att jag evidently inte spenderat tillräckligt med tid på cosmopol under min tid i Sundsvall och att fler liveframträdanden är ett måste :)
Ja med ditt fenomenala spel blir det succe!
Nu blir det lördagsgrind!

EV+ ev. EV-

Nån som är bra på EV uträkningar kan kanske förbarma sig över detta:

88 vs AT var händerna i det riktiga exemplet.
Jag har 73k, fi har 41k.
Jag höjer till 11k med blindsen 2k-4k och antar 2500 så pott på 8500.
Fi går allin för 41k så jag har nu en pott på 60500 och 31k att syna. Vi kan säga 2-1.
Om vi nu sätter hans resteal-range på:

77-AA där jag har ett av paren i 8or.
AK-AT
KQ och KJ

Var hamnar vi?

Ropa inte hej förrän du kommit över rivern!

Jag skulle detaljerat kunna beskriva dagens motgångar, men sammanfattar det med fyra händer om 1000 euro tillsammans.
Tack...I guess..

Tre stycken nötkåkar mot fyrtal på rivern!!!!!!! (alla på förmiddagspokern under ett lopp av två timmar, hence the inläggsrubrik)
Och på kvällskvisten, som pricken över å't, ett fint fyrtal i sexor som på rivern också fullbordade fi's straight flush.

Nu till turrarna: Jag åkte ut ur den första som relativ shortstack med JK vs JT på flopp J68...alles in..och turnen T..gudd hej då!
I rebuyen lyckades jag ligga 9a med 31 kvar av 460 deltagare. Mkt tack vare en tidig fyrdubbling med QQ vs AK vs AK vs A4. Låg alltså 9a då det blev kallt då jag commitad synat en allinrerejs med 88 och han visat AT, vilket kändes fint tills han floppat tian och jag vara nere på 3/4 average.
Lyckades få in pengarna i BB med QQ mot två motståndare några händer efter och få en av de två rejsarna att folda, men den andra synar (med lika stor stack som jag) med A9 och rivrar ett A (gg). Jag har nu 960 chips kvar med 2k-4k blinds och 28 kvar och jag är, tro det eller ej, sist!
Hade turen att direkt bli inslängd i small blind med 25 off men lyckas faktiskt slå en snubbe på cutoff som va ute och snurrade med K7 off..för.att..ehh..isolera mot mig....eller nåt. Hade då 4100 direkt och körde också in direkt igen med A8 och slår nu en KQ och har 14k :)
Sen tog rekordcomebacken slut då mina 66 fick se sig snöpligt besegrade av AQ med en Q på rivern (jag vet, men vafan, träffa esset på floppen istället så man sparar några kranskärl), hade haft 41k då och halva average med 28 kvar.

Tog en paus från pokern runt tolvsnåret för att sätta igång med nästa projekt: Sätta upp två taklampor.
Det visade sig för en Oppfinnar-Jocke som jag själv vara en nästintill omöjlig uppgift. Satt och ångade vid köksbordet helt svettig med en blue wire och en brown wire och var lika stressad som om sladdarna verkligen suttit på en bomb, som jag hade sprängt lamporna med om jag kunde. Klockan är när jag skriver detta 02.27 och jag har precis lyckats sätta upp dom, om än snett och estetiskt motbjudande. Känslan var dock samma som en mindre klonkning. Så installation av lamparas (ett av mina två favoritord på spanska. Det andra är "torta" som betyder tårta!) och pokerspelande har mentalt mkt gemensamt.

Osköna listan har således fått ett tillskott, trots den positiva känslan efter.

  • Diska bestick
  • Byta påslakan
  • Slänga sopor/tidningar/tomglas
  • Vakna (annat än på julafton, ev födelsedag). Låter kanske lite väl pessimistiskt, men för trettiofyra gubbar (mm thats right, dubbelt!), när vaknar man nånsin och är glad och laddad? Däremot är ju somna, sova och snooza i direkt omvänd proportionalitet i skönhet (är en snoozeknappsmissbrukare av rang).
  • Sätta upp taklampor
Listan har en närmast Nebuchadsk karaktär men jag tjänar å andra sidan inte de Krösus Sork-liknande summor som han (som tagit namnet från the first person to deal with the Jew problem) så lite rätt till vardagskverulering tycker jag att jag är värd :)

I am Ron Burgundy?
Ahh nytt skämt.

På Nordfronten Intet Nytt

Ganska händelsefattig pokervecka då jag inte lirat på hela helgen och haft matcher. Vi har tre vinster i rad nu med fyra matcher kvar och har chans att komma både 1a 2a eller 3a. Jag tror på andraplats eftersom jag inte tror Solna kommer tappa några fler matcher i grundserien.
Vi har en ny NBA meriterad amerikan i laget - AJ Guyton, som spelat för Chicago Bulls bl a. Han öste i 17 poäng i sin första match igår, trots hans ganska kassa matchform. Han sänker det han skjuter i stort sett och verkar rutinerad och lugn på plan. Ett bra nyförvärv mao.
Vi har en vidrig match på fredag mot Uppsala som matchar upp bra mot oss på alla positioner och spelar tufft defense. Vi har vunnit varsin match hittills när vi mötts. En ruggigt viktig match för oss om vi ska knipa andraplatsen och få hemmaplansfördel i en eventuell semifinal.
Handen på hjärtat så kommer jag själv inte ha ngn noterbar speltid på resten av säsongen, då min redan knappa tid på banan troligen förkortas i och med att den nye amerikanen sällat sig till truppen (som ibland vikarierar på min position).
Inget att göra åt eller sura över och om vi vinner så är jag nöjd ändå. Ja det är du..Mr PK!

Öhh, okej...

Cashgamet ormade sig tidigt då min AA75 åkte på KKxx allin preflop i form av

JK4A....K

I en annan situation hade jag AK5T när pengarna rök in på floppen

AK5...K....x Han AAxx givetvis mot mitt unterhaus!

Spelade två turrar i form av minifreezen för 25 euro och 25 dollars rebuyen.
I rebuyen torskade jag 70% av stacken efter brejket med AA mot QQ allin preflop med en Q på rivern :(
Kämpade upp mig med en AT i BB som jag knackade bakom en utg + 1 limpare flopp A78 Han contbetar - jag allin och han synar givetvis med sin snyggggggggt limpade A7 off från utg +1.
Turnen kom en 8a för gutshotouts och rivern en rättvis Tia.
Sen åkte pengarna in snabbt igen i en sån där härlig vinner-jag-den-här-så-har-jag-1.5ggr-average-och-kan-spela-riktig-poker-igen. Vilket alltid är skönt efter att ha shortstakat (Ja, staKat!) sig fram hela turneringen. Men min AK fick se sig besegrad av AQ med Q på rivern. Jag frös i min stol på Storgatan.

I miniturneringen dubblade jag första handen med AT
på flopp AT7 han bet (Han rejsade preflop i mittpos) jag rerejspott (mm så gör man i den här turren..och annars också iofs) han omedelbums allin med A9, och jag tyckte det var normalt spel (den här turren e sjuk..alltid).
Valsar in som chiptrea på FT efter att med stor chattsjälvömkan lagt JJ med 15 kvar på flopp Q78 mot chippons bet, fått JJ igen handen efter och slagit ut en shorstack, sen AK handen efter den och en till shortstackare fick bita gräset (oskönt att BITA i gräset).

Sen var det tight pushfold mode hela FT och plötsligt var vi tre kvar och jag låg megatrea.
Jag 11k, 2an 25k och chippon 66k. Jag får 66 i BB och går allin efter att chippon lagt och 2an limpat. Han steksynar med QJoff och floppen kommer QAJ...men turnen kommer 6...och......(yes there's an "och")......rivern ännu en 6a :)
Handen efter får jag 66 igen i SB och synar, den vad jag tror tiltade, chiptreans rejs (lite skraj för megachippon efter i BB därför inte allin direkt) flopp 55T jag allin och han tiltig blixtsyn med A4 som missar.

Ställning: Jag 45k ca och chippon 68k
I headsupen segar jag mig långsamt fram till en 75k-38k ledning mha resteals mest och en och annan prefloprejs - contbet med träff eller inte (han var rätt vek här).
Limpar med JJ till slut och han går allin med KJ och jag lyckas med all min pokerskill få knektarna att stå och ta hem turren :)

Fick det här klippet av min flickvän som sjukt nog också visade sig komma från hennes hemstad Cali, Colombia!
Vad konstigt att du fick det från henne då...



RSS 2.0