Hoho!

Jag håller på att göra om den här bloggen till en gnällblogg märker jag, vilket kanske inte är särskilt kul...
....with that in mind, here's another bad beat!...ingen liten pott heller.
Dock så känns formen bra. Men vad gör det när rullen är usel!

Så det är gnetande i low-buyin trnys ett tag framöver som gäller. Återkommer med updates om eventuella framgångar. Until then, njut av den här pacemaker-potten!

j


Och misären fortsatte under kvällen jajamen, här är en fin och sjukt osannolik pott, på blindnivån 250-500 med ante. Jag har 6800 och AA oh det blir en fyrvägsallin preflop, rätt sjukt bara det.

f


Ja så det var den turneringen hade haft 27k med avg 17k med 200 kvar och 135 priser.

Sen har jag tre händer till från ikväll, som visat sig vara ngn slags rekordkväll i vidriga sortier.

AA vs KJ på flopp QTT vi hamnar allin på floppen. Han har alltså endast 9orna som outs eftersom essen ger mig kåk samtidigt.
Han träffar både en 9a på turn och en 9a till på rivern.

Floppar set med 88 på J83 och hamnar allin vs KK. Jag turnar flushdraget och han träffar en offsuit K på rivern dvs en enoutare. Började lolla IRL i soffan.

Till sist en trevägspott med KK vs QQ vs AK. Blinds 100-200 jag 3xar utg+1 och de synar. Jag har ca 11k i stacken.
Flopp 238 alla klöver jag med klöver K.
Betar 1600 in i 2400, båda synar..
turn 9 hjärter
Jag betar 5100 ini i 7200 båda synar
turn offsuit A
Jag har 4400 kvar och det ligger över 23k i potten. Checkfold? Nej! In med degen på ren ilska? Ja!

Det var iofs rebuy, dock bara 4 minuter kvar av rebuyperioden så det spelade mindre roll om jag ödslar mina 1400 extra tyckte jag då jag får 3000 när jag rebuyar. Kunde dock checkat för induca QQ kanske. Jaja!!
QQ synar (?) och AK, givetvis, synar. Det jobbiga var typ att AK inte gick allin utan synade in sig varje gata!!!! Så egentligen ingen bad beat utan mest en äcklig och irriterande pott bara :)

So.....

Annat mysigt för Lostfans är www.knowinglost.com.
Detta är det första fan fiction-projektet, av killarna bakom Lostpedia.com. Riktigt bra vinkel har dom hittat och planen är att uppdatera storyn en gång per vecka. Nu ligger dom på 8e avsnittet.

Det andra nästan ännu trevligare är att Lost-epilogen har läckt ut på nätet. På 12 minuter svarar den på nästan alla de frågor som de inbitna fansen ville ha, men inte fick i sista säsongen. Väl värt ett besök i piratbukten för nedladdering.

Andra tips, se inte filmen "Farsan" (alltså aldrig). Det är ungefär som att titta på 1h 30min av bortklippta scener ur "Vänner och fiender". Plågsamt kassa skådespelare, manus och allt därtill.

Hej!


RSS 2.0