Jodå jag blir bättre..

..på att attackera thaimat!
Flyttade upp från mildaste, till sån rätt med en (1) röd jalapeno av 3 möjliga. Grattis Per!

Jorasateee...

Semester nu fram till 1 augusti (yep sveriges basketspelare lever ett hårt liv).

Sitter o kollar på ett vidrigt feel-good program på Mtv. Made heter det och handlar idag om en stackars normal tjej i USA som är jättesmart i skolan och ser normal ut.
Men man kan ju inte se normal ut och va bra i skolan utan några andra kvaliteer i USA. Då skickas man nämligen till Gitmo utan pardon ganska omedelbart.
Så programmet hyr en LA bimbo som ska ge henne råd hur man på bäst sätt blir född som henne eller nåt. Sen intervjuas folk på flickans high school och säger hur hon är. Någon säger att hon är en besserwisser OJ!!

Hursomhelst så får hon kampsportsträning (?), hon får göra en låt som sen spelas på hennes danskväll som hela programmet leds upp till och då den tidigare nämnda personliga coachningen av LA bimbon.
Ingenting ändras förutom att folk ljuger till Mtv i slutet (inkluderat alla hennes hjälpredor) om att de sett en genomgående förändring i henns beteende och självförtroende.

Det påklistrade leendet, som programmet tvingat fram på avslutningsdansen då "allt blivit bra" stör en in i själen. Särskilt som den enda påtagliga skillnaden som setts, gjorts möjligt av ett besök hos frisören, att hon har sminkats upp och fått en ny klänning! Vill se debatten som skulle uppstå i media om detta gjordes i Sverige.

Nog om det och över till ett annat störningsmoment. Jag må vara pretentiös nog som har en myspace sida med musik, en vanlig myspace och en blogg, men detta var i överkant tycker jag.
Lite bakgrund historia: Det är en myspace sida. Denna person, en tjej, skriver massmeddelanden 8ggr om dagen om hennes nya foton och videos. Hennes foton är i gränslandet mellan slitz och playboy och hon är en relativt korpulent kvinna (inget fel i det, det är inte det det handlar om).
Saken va den att jag idag gav upp och kollade på en av hennes videos.........

Videon är en egen tolkning av Beyonces "Flaws n all" där hela (HELA) videon är olika random sekvenser, i slow motion, när hon sitter och gör inget eller klämmer fram ett intro-till-såpopera-leende sådär härligt svettigt onaturligt som bara dom kan bli. Och allt till den här låten då. I rest my case.
Då människan verkar leva av myspejs-bekräftelse så tycker jag det inte är något problem med att länka till denna video så ni själva kan avgöra om, och isåfall hur mkt, detta bryter mot allas mänskliga rättigheter.

http://www.myspace.com/diabla5150

Det osköna är att jag tror ni måste ha ett myspace konto för att komma in på video delen, men tro mig det är det värt......not.
Men om ni verkligen är sugna på att vrida er i olust, men ändå inte kan sluta titta (lite som stefan och krister eller video-omslag till bajssex filmer) så gör ett myspace konto, det tar 2 minuter.
Sen klickar ni på -videos-, precis under profilbilden och sen "Motek Flaws n All".

Mkt hat från Plisskin idag, och mer kommer.
Åkte x2000 i måndags morgon kl 06.22 för att beta av de två sista dagarna på Sundsvall Dragons försäsong.
Fullt tåg då detta hade Åre och inte Sundsvall som slutstation. Detta betyder att jag inte kan sova mig fram tills ngn konduktör petar på mig utan måste ha koll på plingen, halvånga redan där.

Lyckligtvis så behövde jag inte det alls, thanks to en snubbe från göteborg med wifebeater och megatatueringar, två brat fjortisar och en bebis (hade räckt med bara bebisen).
Dom höll låda hela resan med:

1. Vältajmade mobilsamtal på bred hjärtlig göteborgska, som jag avskyr,

2. Hån av norrland och norrlänningar med tillhörande skratthetsande, växlat med "hur vackert Norrland ändå är" 

3. Gråt. 

Det finns ju fan tyst avdelning på bokningen! Jag har ju mig själv att skylla för mina 18 minuter av sömn på 3.30 h resan.
Kommer fram 09.49 och har gym-genomgång kl 11.00 av mitt nya individuella gymprogram som ska göras i Juli, då är jag glad att jag sett the pursuit of happiness och använder den som referensram då e fan inget jobbigt.
Förutom diska bestick och byta påslakan.


Sidenote, "kiyoke" från sevilla på pokerstars slog ut både mig och en annan spelare nyss i 55 daily 50k trnyn.

Jag har 1710 kvar av mina 3000 efter att floppat triss i Ess pulvriserats av 24 suited på floppen 5 A 3.
Hittar QQ höjer 2 limpare till 250 på 25-50 nivån. BB Rerejsar till 450 och en limpare synar hans rerejs.
Jag går allin och får syn av BB och även av den siste limparen. flopp K T 3 BB allin syn av limparen som visar upp K7 off!!!???
Både jag och BB hade QQ och ute var vi.

f ö andra gången idag jag har QQ vs QQ allin, plus att medan jag skriver förlorar allin med QQ vs J8 flopp 2 9 8...8....8
menjaaaaaaaaaaaaaaa!!

Inte för inte de kallas Matfors-Slynorna i Västernorrland.

Suck.

JJ UTg den här gången 300-600 blinds. Jag säger 2200 då short 5800 stacken går allin. Jag synar givetvis och han visar KK

Flopp Q83 klöver.
Båda två har en klöver och jag har en out....som kommer på turn!!!!! ...och river är inte en klöver otroligt nog, men väl hans K.
Nere på 5200 och alla foldar till mig på knappen. Jag går allin med A9 och sb har AA såklart, hej då!

Från misär, till lycka, till misär på 5 minuter. Men nu finns det ju läge att vara "glad" att man åkte ur TIDIGT så man slapp bubbla iallafall. JA!!! JIPPII!!!

iPoker började härligt den med med en 3 out-utdragning på min K9 av K6 i en limpad sb-bb duell.
Flopp KK4 jag betar ut trissen han syn. Turn A jag betar halv pott, han syn. River 6 jag betar halv pott han minirejs, menjaaaaaaaaaaaa....Hursomhelst ligger okej till där ändå på average, mkt poker kvar..

Ska klonka ngt inatt om det så är det sista jag gör eller första jag gör på måndag morgon!

One gång in the liv

Jobbar in en dubbel med lite first in vigorish med T8 vs A9 floppen kommer T 8 A men vi är ju redan allin visserligen men skönt att brädan inte parade sig iallafall turn river.

Har hamnat på ngt slags monsterbord med 5 stackar långt över medel


Allin UTG nu med 77 för 5800 syn av KJ flopp A T 2...2...5 Yes 11208 nu weeeee ;)

Fan. Ute ur turbo-satelliten till sunday million

Urrrgh

Har 2800 i Warmupen med 300-600 blinds kallt kallt kallt

Kloonka nuråååååååååååååå!!!!

Ja så var det dags för schööna sontag igen, då man donerar tusentals kronor i rake till pokersidorna i turneringsavgifter för att få nöjet att sitta vaken med hjärtklappning och svettattacker till tidigt måndag morgon (om det vill sig så väl)

Precis börjat Warm-Up, 20 minuter för sen var jag också..Ska attelita till 1050 trnyn också samt spela en annan 215 på ipoker. Stay tuned!!

Oj samtidigt som jag skriver dyker denna hand upp:
Vi är tre allins på flopp 2 T 9  med 2 hjärter.

Jag synar och går även allin för mina 9k en shortstack som går allin för ca 4k (potten var på 4k). Då går en tredje kille allin med 6500! Jag har KQ hjärter, shortstacken QT diamonds och den tredje halvshortstacken A7 i hjärter.
Jag drar till 6 outs för scoopen (3 stycken J's och de tre sista Kungarna)

Turn 2 T 9...9 spader

River 2 T 9 9....Q klöver.
 
Jag går lillminus på potten och har nu 8100 chips. Ångrar inte mitt spel en sekund. Jobba nu, nu börjar supersatten till sunday million!!

33 rules!

Ute ur rebuyen på ett ganska coolt och samtidigt trist sätt, Jag Är severly shortstacked med 700 chips med 100-200 blinds (AK vs 77 satte mig i den sitsen).
Hittar TT efter två limpers och ställer in. Får syn av 33 och jag dubblar upp plus växel.
Handen efter med 1710 får jag TT igen, och 2 st limpar, varav 33 snu bben är limpad UTG?!
Jag tänker "lika bra att ställa va, men ändrar mig i sista stund och "ställer in" 800. Får syn igen av 33 snubben.

Flopp 3 4 K med 2st ruter

Han checkar, jag autoallin..han 33!!!! Sickness båda fick back to back samma händer! Det är bara att ta av hatten, lägga sig på golvet, göra en situp, hoppa upp i stående ställning, och sen göra en piledriver på laptopen och hoppas att man träffar hans gubbe.
Men glad ska man av att det finns såna killar som synar den höjningen med 33 utg när han har 3200 i stacken.

Så Tack!


.....Ja ä int bitter

Då kör vi..

Dagens första poker sattes just igång, 50 rebuy trny och 3 bord .50-1 PLO (Vilket är den enda typen av poker jag kör cash game..ibland lite, el snarare jättemkt, limit vid panik-bonus-clearande).

Kom f ö 10a i samma trny igår för osköna $363 när 1a va $5200, det enda positiva var väl att jag flyttade upp en placering på stegen då 11-20 var på $175 och jag hade 4200 med blinds 2000-4000 med 14 kvar och två händer senare satt på 42 k :P A6 vs 99 sen KJ vs AT. Osannolikt flyt men det känns ju alltid självklart när man vinner såna, bara sinnesjukt när man torskar dom..

Sanningen är dock att man är fan ALLTID onöjd om man åker ut ur en trny, om man inte har vunnit den.

Luck me wish!

image11


I soffan m lapen, "Colors" på TV och en nackkudde jag köpt på världens bästa afffär "Brookstone". Hehe man ser knappen där på fliken som hänger ner. Trycker man där så vibrerar den ;) Grymt för tåg och bussresor Stockholm - Sundsvall...och flyg till Vegas då :)

Va intressant...öhh

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1098187,00.html

Tänka sig, hon ångrar den!....
..Men sen så ångrade hon sin fina solros oxo, oj!

Lördagsfestligheter i Sundsvall

Efter att ha gått och sett Sundsvalls kvartersteater framföra "Les Miserables", i ett bastutält, med min gode vän Zeke i spetsen så var det dags för lite pokering (Allvarligt det var som i ngt slags lastutrymme på nån söderhavsångare därinne!!). Men bra jobbat Zeke, du utglänsde dom flesta därinne!

Det var intressant att se ju närmare scenen folk satt desto mer känslomässigt engagerade var dom....eller...kände sig skyldiga att skratta extra högt åt skrattpartierna (som jag i teater oftast tycker är så tråkiga att lyteskomik a la Stefan och Christer framstår som genialiskt).
Samma sak gällde f ö alla partier där man förstod att nu ska det vara allvarligt = sitta tyst och se allvarlig ut, eller hänförda blicken/hålla andan vid sång osv. Nu säger jag inte att jag inte skulle vara likadan om jag satt längst fram, men det är också därför jag undviker detta i den mån jag kan..Det är ju grymt mkt roligare att sitta längst bak och få visk-lufta sina åsikter och mökar.
...Blir ju om möjligt ännu stelare än vad det redan ofta kan va på teatertillställningar annars.
Jag gillar dock teater  (dockteater?) bra mkt mer än vad jag ogillar det, till skillnad från opera som jag inte kan förstå hur mkt jag än försöker!! Skitdåligt ju. Kejsarens nya kläder.

Kör två turneringar. En 109 freezeout samt en 55 med 50k garanti. Börjar strålande i bådas två. 109 frysen har endast 93 deltagare men med en slow-motion struktur som jag nästan tycker är FÖR seg. Inte ofta jag tycker så, om nånsin.
55an är 1406 deltagare. Då kör jag oftast spela alla händer och hoppas! ..Eller väntar ut donkarna de första levlarna. Man märker rätt fort hur bordet ser ut i såna här multis tycker jag.
I 55an hamnar jag på rätt ände två ggr med 44 vs KQ flopp 45Q två clubs. Han betar ut, jag går allin och hoppas han är en sån multi snubbe som jag är ibland i dessa och kör på topp-paren. Han gör det. Jag vinner.
Nästa gång är det 109an och min tur med QJ på flopp Q 4 3.
Han har 33 min QJ off fulspringer in en färg.
Kul med poker!!
Med 735 kvar ligger jag 12a och kylan börjar komma krypande.

Dubbelessen åker på T9 efter jag höjt två limpare i BB och flopp T93.

Saken var den att blindsen var på 100-200 med 25 ante och jag ska höja till 900 totalt inte 700, men stars betbeloppdisplay (ja det heter så) visar 700 = 700 tot. Det fattar inte jag och tror att den ska upp till 900. Nu kanske inte T9 viker ändå här men det borde han tycker jag.
På andra sidan (ipoker) händer motsatta saken då jag med 100-200 blinds ska plussa till 700 med AA preflop men då HÖJER med 700 och beloppet åker upp till 900 och det blir rundfold, kissbajsskit (jag tror det heter så).
Hur som helst så ligger jag fint till på iPoker med 10k stack med avg 7.6k (ca 39 kvar tror jag) och hittar återigen AA. utg höjer till 800 jag kallsynar med blindsen 100-200 en till syn (?)  varpå chipleadbullyBB stacken hittar allin..med 99...Och vi säger "Hej" till 9an på floppen som köar in som andra kort....hejdå..

Men stars e ju kvar, glömde ju att säga att jag jag efter AA vs T9  åkte från 26k till 14.6 med Avg 8k fortfarande.
Bra med i matchen med andra ord. Självklart så känns det ju som man e mest shortstack i turneringen och måste upp till 26 igen illa kvickt.

Vid mitt bord sitter en idiot. Ni vet vem. Alla har ni varit med om honom. Han som bökar och stökar i var och varannan pott. Rerejsar dig varje pott preflop när du e tom, floatar eller rerejsar alla dina continuation bet när du missar floppen. Han squeezeplayar allin förstaleveln med K6 off och vinner med runner runner triss med 6'an när ngn hittar en fin hand.
Dig slår han ut oavsett vad du gör. Och om han inte slår ut dig så donerar han bort dina chips till den mest stabila spelaren på bordet handen efter oftast.
Nu så VET ju du att han kan inte träffa varje flopp eller ha ett premiumpar preflop VARJE gång, dvs killen lirar för mkt händer. Hur som helst så hade han nu 21k och va delad bordschippo.
Sååå, planen e väl att man hoppas få en bra färdig hand preflop eller trissa så man kan ta alla hans chips innan resten av bordet har gjort det. 
Jag synar därför hans nästa bet med 8 4 spader av tidigare förklarad anledning =P.  BB synar. Blindsen är på 100-200 med ante 25 och efter rejsarna o synerna är potten på 2725.

Flopp 4 2 7 två hjärter en spader.

Det känns som jag har en gutshot och färgdrag pga ångan från essen. BB check. Idioten betar 1800. Jag gillar hans bet mer än check eftersom hans typ alltid betar med miss här men mkt oftare checkar med träff (Han är ju idiot) . Men vad gör jag om jag rejsar o han ställer nu? Plus vi har BB som sitter o fiser där på sin BB special. Jag synar för att se en turn eller ett skrämselkort (lite omaha tänket, både pga av skrämselkort och tänket när man har nötstegen eller trissen med massa floppdrag ute och vill göra sin move på turn) Det e väl nån slags förklaring iallafall!!
Det äckliga är att BB också bara synar!?

Så nu har vi kanske problem. Vår idiot kan ha allt från KT, AA, 777 eller 93 off.
Jag har BRA, det vet vi :) 
Men BB då? 56? A3? A4? 85? Han har ju odds för allt i det här läget känns det som. Potten är på 8125

Turn klöver T.

Nu MÅSTE  jag väl ha en gutshot!! Hur som helst så gillar jag det kortet mer än J Q K A. Jag tror innerst inne att jag har honom på kroken och han känner nog på sig att han kan ligga efter med två synare och hans image på bordet i bakhuvet. BB check. Han check! Jag överväger bet, fold utan att se river eller check. Vad e bäst här? Beta som valuebet eller bluff? Vilket blir det? Svaret är, spela inte 8 4 så vet du!

Check.

Turn hjärter 9. Tre st hjärter ute alltså.

Nu så checkar BB igen OCH idioten!! Veeeeeery interesting. Om vi scrollar ner nu till Indis kommentar i tidigare inlägg........
jaha, ni orkar inte? Här kommer den:

"Känner igen misstaget du gjorde på river med 89s. Man känner sig rätt fånig och så fort de viker upp inser man ju att det är exakt 0 procent chans att de skulle checka till dig på river om de köpt in flushen."

Så se o lär, Plisskin tar betalt på sin "flush" som satt på rivern. Betar 4600 och båda foldar. Nu var det ju en bluff och en rätt kasst spelad hand av mig även om 4an till 90% säkert var bäst hand. Hade varit oskönt bara att se Q4 ta hem potten liksom.  Va bara så skönt o vinna över idoten på ånga att jag var tvungen att skriva av mig =)

Kalla kort och andra geniala spel senare så åker jag på 187 plats med 180 priser. Blinds 600-1200 ante 75
AJ utg + 1  jag har 12k med avg 24k, allin syn av QQ. Vadå, skulle jag lägga den!!!
Kändes bra att åka då. Neeeeeeeeeeeeeeeyaarrrrrrrgh! 

Skön tilt-utgång direkt i Sundsvallsnatten till Oscars det fina etablissemanget (nej man allvarligt, rätt så soft). Hade ju lådvinet strax bredvid mig hela pokrandet så så långt efter låg jag ju inte. Musik, Drink, Kebab, 24, Sovning

Bad Beat

Öppnade min webbläsare nyss och såg detta  http://www.aftonbladet.se/vss/vader/story/0,2789,1094730,00.html
Det får mig att vilja tala om vädret.

Försöker föreställa mig den onöjdhet som måste ha infunnits sig i den genomsnittlige Härjedalsbon både när han/hon vaknade i morse samt när utsikten i helgen för Norrland lyder " ? I den mellersta delen av Norrland är det stor fara för skogsbränder lokalt, säger Jonas Höglund på SMHI."
 
Nåt annat kul? Näe.

Basketläger 09.00 med 7-11 åringar

Gym kl 11.00

Träningspass 16.00

Poker (dålig sådan trött o seg), kolla 24 säsong 5, tills man somnar.

Så har min vecka varit. Slentrianing me to tears.


Laughingstock i Stockholm

En så gott som pokerfri helg avklarad. Är egentligen halvt för trött att skriva något, men är så löjligt uttråkad just nu så det spelar ingen roll.
KL13.19
Efter en dagspaus i fredags på landstället i Margretelund bar det iväg tidigt till Långholmen för Skrattstocks festivalen. Min vana otrogen så köpte jag med mig 2 cider och 4 bacardi breezers och bröt därmed en fyra års streak med öl. Skrattstock är, för dom som inte vet, en årlig standup festival.
Värme, helt gratis, och alltid samtidigt som sthlm marathon f ö.

image9

Diva och Per (Plisskin)

Mkt skratt blandas med hån av dom som återanvänder sina sessions år efter år och de urusla kvinnliga standupparna (en av de få saker jag står för) som skämtar dåligt och ofta om mens, familj, killen som inte fäller ner toasitsen HAHA!
Har ibland försökt vända på min fördom och tänka att det beror på att jag inte kan relatera alls till dessa anekdoter, men kommit på att det kan inte vara roligt för någon, nånsin.

Kl17.45.
Efter 3 timmar i solblandad alkohol så är man rätt däst, trots badpaus som tajmats då ngn av ovanstående komiker haft sitt kvartssamtal på scen. Då bar det av till min vän Davids examensmiddag med mer etanolförbränning och gratis grillad mat. GRILLA!!!

image4
En märkbart rörd David på sin examensdag med vår daiquiri-mixerset i hand.



Kl 21.50.
Nu började bägaren att rinna över. Men jag behövde byta kläder och duscha ändå, eftersom jag låg efter med det ca 34 timmar. Så jag begav mig från examensmiddagen i Sandsborg till Brommplan där tjejen och mina sthlmssaker bor (jag huserar ju i Sundsvall pga av mitt basketspelande). Det tar 39 minuter på tuben och jag e helt utdäckad mellan Hötorget och Brommplan.
Jag sitter inklämd svettig och äcklig mellan en, till synes, fullfjädrad marathon familj ("Nej men sätt på dig din marathon t-shirt du med Lisbeth!").

Jag vaknar upp med ett ryck på Brommaplan och då ska familjen av också och jag tror direkt, att dom tror, att jag förföljer dom och är narkoman. Då gillar jag att halvlåtsas att så är verkligen fallet ett tag men innan det blir obehagligt för alla.
Hur som helst så lyckas dom skaka av mig, och jag kliver snart in i den (jätte-) sommarheta lägenheten istället. Jag överväger att vika helt för kvällen, och lägga mig och glo tv i 12 sekunder innnan jag somnar, men jag skärper för FAN till mig och blandar en rom och........rom, eftersom groggvirket inte inhandlats av mig än. Jag skyndar mig sen att duscha och byta om och drar mig till Karlaplan denna gång. Där väntar ett miniförkrök hos Smiler och Freddan (Slödder/Gosepojken) men först en snabbis till päronen för att lämna cykelnycklar som jag inte använt.

Jag kommer till porten samtidigt som Smilers granne med tillhörande flickvän, samtidigt som både Smiler och Freddan öppnar dörren med jeans utan t - shirt.. Tackar särskilt, då jag nu är tvungen att halvlåtsas att jag också är en gay (Ja, "en" gay), men självklart stoppa scharaden innan det blir obehagligt för alla, som ju kutym är i Sverige.

Blandar istället en "Mojito" bestående av lime, mynta, klar ljus rom....och...so far so good...Schizan och Coca Cola?! dvs inte alls en Mojito men jag är glad att det fanns ngt groggvirke överhuvudtaget, då "rom med rom" inte alls blev den favorit jag hade hoppats på på Brommaplan.
Snabb tunnelbane färd till Slussen där min flickvän skulle jobba på Eken på Gyllings klubb. Det är till största delen Soca, Samba och Reggaeton där vilket är en klart underskattad klubbblandning i Sverige men tillika en överskattad iPod blandning enligt mig. Tur att vi var på en klubb då!..whiner!!

Dom har glömt min flickväns timbales som hon skulle spela på men hon hittar ngt annat lustigt instrument. Ko-klocka kan det ha varit, såg inte så bra.

image5

Definitivt ko-klocka.

Kl 03.05.
Nu har festen (= alkoholförtäringen) pågått i 13 timmar och det börjar bli dags att knyta sig, då Thaibåts Benny har scoopat att det är en utomhusfest långt ute på Gärdet vid Kaknästornet!
Taxi dit.
Lika många taxibilar som polisbilar som dreadlocks som utsvamapade ungdomar som utsvampade 30 åringar som utsvampade 40 åringar möter oss när vi kommer dit och det är full gas på festen med fullt DJ set och skogsvimmel.

image10

image6

Smiler i Äventyrparken, Kaknästornet 04.23

Vi dras in i Hippie/Rave hajpen med takdans och solglasögons-trashing i 3 timmar. Det finns ölförsäljning, "annan" försäljning samt förtäring (toppskivlingsplockning var populär men ack så förgäves)

Kl 06.15 hemgång.
Under de ca 25 minuter det tar att gå fågelvägen över gärdet från kaknäs så lyckas ett smärre regnoväder glida in över oss. Vi ser en och annan blixt och desto fler blixtar i vår fantasi som pulveriserar oss alla. Mest mig för jag är långast av de 5 av oss som nu var kvar (Ja, "långast") dvs Jag, Smiler, Freddan, Leia och min flickvän Diva..ehh ja det är sant det med, hon heter det..orkar inte nu, men har ni ett skämt eller två så har vi hört det det lovar jag..

image7

Diva i Äventyrsparken, Kaknästornet 04.57

Tar första tunnelbanan hem efter att vi bevittnat Smiler ta av sig t shirten och sprungit ikapp OCH FÖRBI  en morgonjoggare av det ambitiösare slaget, över upploppet på gärdet mot värtavägen. Kommer hem 07.00 och ser fram emot 4 timmars bilfärden i bastubil till Sundsvall 6 timmar senare.

Ny Tid Ny Strid

Goddägens, sitter as I write och funderar hur tusan jag ska planera min vegas resa. Lyckades vinna ihop 2000 wsop chips i en promotion och vill naturligtvis använda dom..Nu till problemet; Jag har ingen att åka med!!
Hela mitt gedigna pokergarde ska antingen inte åka, har redan åkt eller ska åka senare då jag har begivit min ända hem ända hem (hehe).
Planerade att vara där 27e juni till 3 juli ungefär då det är 2 mindre event som spelas då $2000 samt $1500. VET INTE OM JAG SKA SPELA BÅDA ÄN ELLER VÄLJA EN och glömma att trycka bort caps lock knappen.
Ska ni vara där då och har en ledig slaf så hojta här eller på wsop forumet! Nu ska jag till närmaste badplats och tränga mig i hoppköer, hörs!

Uppdatering och info

Hoj hoj, lite uppdateringar följer. Jag kommer att blogga vidare på en annan adress snart och den adressen kommer givetvis stå här. Under tiden så tycker jag ni ska kika in på min myspace sida www.myspace.com/phbeats för löjlig amatör musik, av undertecknad, av alla dess slag Hej hej! ps kolla det här när ni ändå är i farten http://katastrofalaomslag.blogspot.com/ :)

RSS 2.0