Smuttness är..

..hemgången med pizzakartongen och pizzaleendet..

..när du gissar rätt mördare i filmen..

..när du visslar andrastämman i favosången perfekt..

..när du ensam lyckas gå mot röd gubbe och resten av folkmassan tvekar (like suckers..!! :)

..när du synar med 9 högt och den står..

..när du stänger ner laptopen efter en klonk..

..när ägget är perfekt kokat mellan löst och hårt

..när sura vakten oförklarligt släpper förbi dig före kön

..när den helt felskjutna trepoängaren går planka i







Min blogg vann Nobels litteraturpris!!

..fast det var nog bara för att världen vill att jag ska skriva en bok..

Men seriously forks (som gaffel-stand up komikern sade) HAHAHAHAHA...med andra ord, så ska väl Norges fredspriskommite snarare ha priset själva för att de "hets-gör-världsfred-nu-tack"-ger priset till Herr Obama och på så sätt sätter honom i en lite snävare sits när han tar sina framtida beslut.

Poker: plus 170 dollar i lördags och söndags på dåliga ITM placeringar, med ett kalasspel jag ångade lite på.

Jag har 1.5 avg med 23k efter bubblan ca 40 kvar och vi är på 400-800 med ante.
En avg stack med 16k öppnar från hijack för 1850 . Jag säger 5678 med AQ. Snabb syn av honom, jättesnabb. Det lämnar honom med ca 10k och ca 13k i potten.
Flopp 969
Han checkar och jag funderar. Tycker att den snabba synen pre är jättekonstig eller väldigt snygg om han nu har ett monster, och nu en check?
Det känns mer som han har ett monster än en miss, om han inte är en spewtard (nytt favvo-ord). Får ändå nån magkänsla att han faktiskt är tom och faktumet att han inte gjorde en stop'n'go med de små par eller missade broadways förbryllar mig (förbryllar? nice.).

Hans range känns här viktad åt riktiga monster eller missar som AQ-AK ev optimistiska JTs eller kanske kanske småpar som jag nu kommer att ställa. Jag har en förhållandevis tight image (inga tidigare trebets vid det här bordet) och ställer honom allin. Instatitt med K9 off för floppad triss :) Spewtard!!!!!!
Va skönt att få whina lite igen!!!

Åker inte ut här utan dubblar en gång med AQ vs Q2 (?!) och flippar sen ut mig med AKs vs 55 lite senare, vilket jag inte har några problem med alls utan istället välkomnar.

Har inte problem med K9 spelet heller egentligen (dvs jag vill att han ska göra det emellanåt då jag bode tjäna på det, inte att det var bra) även om jag oftast (alltid) ligger under i liknande scenarier vid syn och hellre hade tagit hem potten preflop givetvis. Ångar nog mer på mitt eget spel och beslut, då han kanske inte ska ha K9 off där så ofta (aldrig) när han synar med den stacksizen, men desto oftare JJ+ (om inte KK+) eller set varje gång han spelar likadant. Skönt att få ånga på hans spel bara för att nu faktiskt hade donkiga K9 :) ...spewtardiga K9?






Musik

Märkte att min musiklänk till Myspace blivit utdaterad, fixade den, se länklista ner till höger (Så nu är det äntligan fritt fram att lyssna till dina ljuva skapelser??) Mais oui! Eller klicka här


Grinden är stängd...

..för närvarande..pokergrinden dvs. Har ingen tid att grinda som jag vill egentligen, och för de kvällar jag kan avvara tid till visst spel, så blir det mitt gamla segerrecept PLO cashgame 1-3 fönster och mtts 1-3 fönster med grundmålet att gå plus minus/noll på buyins . När månaden är slut får man hoppas att ngn klonk infunnit sig, och om inte, vara glad åt allt från 400 till 900 dollars rakeback beroende på antalet händer spelade.

Försöker hålla uppe ngn slags teoretisk nivå med PXF och twoplustwo iallafall, då om det inte blir några 40k+ händer i månaden.

Här kommer ett utdrag från kapitlet jag just läste i miljö och utveckling:

Sightstrategin - det fingerfärdiga uppenbarandet av det skickligt dolda - är detsamma som produktionen av det förment unika.
Genom kartläggningen syftar kartläggningsaktörerna i slutändan till att få det enastående att framstå som helheten. Men eftersom detta är en normativ process inom en specifik kapitalackumuleringsregim så är det unika inte bara i ett ständigt tillstånd av blivande, det är också en unicitet som manas fram enligt samma normer som på många andra platser.
I den andra översättningen, från GIS till materialitet, blir resultatet att kulturens nyliberalisering konsolideras. Detta kommer att skapa en plattform för ytterliggare en runda av översättningar från materialitet till GIS. Ju fler gånger gånger och platser kulturmannen kan upprepa cykeln från materialitet till GIS till materialitet, desto starkare och mer övertygande blir hans magi.

Vafan?

Författaren hette Hultman som jag också heter (hint hint vart den här bloggen är på väg...först nyprogg...sen är stenen i rullning..)

Imorrn ska jag försöka hitta en tom 400 meters bana för att ta mig an en utmaning om 6x400m med 90 sekunders vila emellan och att springa under 71 sekunder varje varv eller 69 sek inomhus. Tror jag har mer edge på utomhusspringet. Återkommer hur det går, och om det inte går imorgon så gör jag det snart.

Vad händer?

Jo detta händer!

*Har spelat fyra sessioner poker sen den 14 juli. Downswing? Nej, tvärtom, en turneringsklonk och 3 av 4 plussdagar för sammanlagt ca $5.5k. Det som påverkat har varit brist på tid (basketträning, skola), och om tid funnits så har somrigt väder utkonkurrerat soffsitt med laptop.

*Back in school på Miljö och Utvecklingsprogrammet på Södertörns Högskola. Ett 3-årigt program som hittills passat mig perfekt.

*Basket har efter många om och men blivit Haga-Haninge återigen för en eventuell back-to-back vinst av basketettan. Hade tänkt mig ligan i år men girighet, oklarhet och min kräsenhet med omförflyttning utanför Sthlm sköt upp dessa planer (Så du lämnar dörren öppen för en storstilad comeback nästa säsong? Please say you do??)

*Zero 7 nytt album. Air nytt album. Os Mutantes upptäckta, är det nya på musikfronten (Skum video på länken)

*Crossfit träningsformen har tagit mig med storm och hur det går där kan man följa i donkr.se's crossfittråd heter plisskin där och är den sämsta hittills i övningarna av de som kör.

Återkommer med smaskiga detaljer om regional utveckling, basketettan-duster, chinsrekord och proggupptäckter!

Tills dess kan jag tipsa om Kalla Fakta programmen om spionanklagade Bertil Ströberg. Del ett gick i söndags och del två nu på söndag. Går att se på tv4play. Gudd bigh

ps. Älskar att se 2+2 legender ha downswings i 2months2millions (varför är loggan på den showen "2M2MM"?)




RSS 2.0