Visst gör det ont när bubblan brister..

Åkte precis som 315e man i FTP's million dollar garanti med med 306 priser, efter två fatala misstag, det sista var att med 18k och avg 30k med blinds på 600-1200 och ante 100 trycka in med KK på knappen...Inte kunde väl jag ha vetat att sb med 43k skulle vakna upp med outshanden JJ.
Jag fick säga adjö redan på floppen.
Nästan mer misär var lite tidigare, med AK vs KQs för topp tio plats med ca 400 kvar, men icke, han fick både träffa damen (som jag inte heller får, för min dam är i Kenya i två veckor till!!) och flushen.

www.palinaspresident.com livar upp i natten/gryningen. Hate hate hate!

Ey Dogge!

...Sa en tjej till mig i Solnahallen när jag var 12 år gammal och Latin Kings var relativt heta. Jag var misstänkt lik Herr Doggelito på den tiden. Hursomhelst jag läste imorse i DN att Dogge vill bli Sveriges svar på Benicio Del Toro. Säkert sagt med en smula ironi (hoppas jag) men säkert med hoppet att det kanske finns en liiiiten chans att detta inte är overkligt.
Med tanke på Dogges debutfilm så kanske detta dröjer ett tag dock..och kanske elgiganten reklamerna.

Han är inte ensam i skådisdröm-hybris dock. Jag hade nöjet att se en intrevju med Jay Leno och Snoop Dogg för något år sen som för evigt bränt sig kvar i nätverket (tror jag tog upp det i ett blogginlägg då när det begav sig faktiskt).
Snoop säger då helt oblygt att han vill bli den "the black Tom Cruise"och att han vill lägga om sin karriär att likna Tompa's. Jay Leno är ju för mesig att driva med honom så det blir bara pinsamt, iom att Snoop tillsammans med P Diddy får "Andra Avenyn" -casten att framstå som Oscar nominees.

Plöjde igenom nya serier igår på den eminenta siten http://www.ninjavideo.net/och fastnade på de pollitiska satirshowerna The Daily Show och spinoff'en The Colbert Report som trots att båda är "daily "håller en rätt okej nivå.
Colbert drog några rätt sköna billiga oneliners om att han inte var oroad över McCain, eftersom gud står på republikanernas sida.
"His name contains Cain, he is not worried about going negative on a brother"
"Like John The Baptist he paved the way for the new Messiah -
bild på Sarah Palin i bakgrunden"
"..And like Moses he is taking advice from a Bush going up in flames"

Han är f ö väldigt lik Jamie Gold:



Nu blir det säsong 4 med Criss Angel Mindfreak - en David Blaine kopia - lite löjligare och lite knäppare.

Och för er som gillar cheap oneliners så är det här as good as it gets, fem minuter non-stop!



4-0

..och serieledare hittills är vi i Haga Haninge nu efter en övertygande seger mot Hallsta och en inte lika övertygande seger mot Umeå igår på bortaplan.

Uppladdningen mot Umeå började redan på lördagskvällen med maskeradfest som firades relativt nyktert jämfört med de andra i sällskapet. Jag själv hade tilldelats Robin Hood (man tilldelades roll via post nån månad i förväg) och sportade Divas bruna leggings, pappas bruna jazzorkester-väst och mammas 70-tals tunika med en malplacerad elefant på.
Ett par randiga strumpor, en grön fjäderhatt och en vit pirateshirt (but I don't wanna be a pirate!) senare var dressen komplett.
Iallafall, sex timmars sömn på halvfyllan blev resultatet sen till arlanda 7.20 och flyg till Ume (med tanke på en snitt-uppgångstid på 11.30 sen i Maj, så sved det lite extra i "wake up slow"-tatueringen)

I väntan på att uppvärmningen skulle börja vid 12.00 så värmde jag och tre lagkamrater upp med fotboll på Gammliavallen och ett stycken 400-meterslopp av Fredrik "Machine" Schedin, där en lunch stod på spel om han klarade dubbla värlsrekordet, nedavrundat till 1 minut och 20 sekunder.
Efter 150 meter, iklädd svarta jeans och stilren basker, låg han och nosade på Bolt's nysatta 200-meterstid men ambitionen och orken dog i bortre kurvan tyvärr, och han fick nöja sig med en hedrande 1.27 efter diverse svordomar på upplopp.

I matchen låg vi under i stort sett hela tiden och började särskilt dåligt och oinspirerat. Sen segade vi in oss sakta men säkert och erfarenheten i kombo med vår fruktade zon gav utdelning i crunchtimen (och Peter Sahlbergs 7 poäng på 2 minuter typ) och vi vann till slut med 9 pinnar.
Fredrik stötte f ö på Marta efter matchen av en slump när han sprang in under pågående fotbollsmatch och hämtade sin mössa han glömt bakom målet, snyggt! (stötte eller stötte på är dock frågan....could it be both? Enligt egen utsago blev det en halvchoke trots sin expertis inom brasiliansk portugisiska, but kudos still)

Lyckades för första gången sedan 1999 att matchdunka, (har blivit foulad på tre stycken sen dess och blivit blockad på den sista)...ahh du blev foulad... Så detta behövdes firas med en klassisk, självgod highlightmix. Tack till Jonas Wernqvist som hjälpte till att hajpa upp den med sitt videoediting-program.

Oktoberfest..

...har inte börjat på pokerfronten i Oktober än. Efter 24 dagar i rad med vinst kom 6 dagar i rad med minus, stora minus. Så back to låg-limit-grinden och ett mindre aggressivt spel blev Poker Tracker analysen.

De roliga nyheterna är att vi vann även den andra matchen med Haga Haninge, med 25 pinnar mot Luleå BG
Jag själv strugglade offensivt men gjorde en bra defensiv match istället..(ädelt...).
Nu har vi match redan imorgon mot Hallstahammar hemma i Brandbergshallen vilket blir ett kraftprov för oss då de är lite mer erfarna än Uppsala och Luleå BG.

Såg debatten mellan Biden och Palin i repris idag vilket kändes som ett skämt rent ut sagt.
Palin hade inprogrammerade svar som hon alltid tillvinklade sina svar att innehålla, Biden var ju i jämförelse fläckfri förutom att han kallade Bosnier för Bosniacs vid ett tillfälle. Båda var emot gay-marriage f ö.


Här kommer två bra klipp med Palin i huvudrollen:
Här rippar Matt Damon henne (Ohh Matt madderfaakin Damon, då måste det vara sant!!)




Och här reagerar CNN Jack Cafferty som man vill att alla ska reagera: 


För fler filmer, kolla kommentarer från förra inlägget..and, Oh its gotta be all about job creation....instead of competitive scary thing. Good Day to you.

UUUndefeeeated!!

Är Haga Haninges herrlag efter en dust i premiärmatchen mot Uppsalas unga men energirika lag. Vi orkade lira i 2.5 quarter och ledde då med 21 poäng som mest, sen kom tröttheten och misstag men vi lyckades hålla undan och vinna med 11 pinnar till slut. Statsen var fel som vanligt för bortalaget då jag hade 11 poäng och 5 assists egentligen, men fick bara 2 assists i statsen, men iofs också 13 poäng istället för 11 :)
Luleå BG på lördag klockan 16 i Brandbergshallen är nästa batalj.

Min gode vän doktor Linus gjorde oss medvetna om en möjlig livsbadbeat i en diskussion om det amerikanska valet häromdan.

Bad Beat nummer ett: John McCain vinner valet
Bad Beat nummer två: John McCains hjärta håller inte och vips...one heartbeat away..HEPP!

Så är denna människa "Leader of the free world" i fyra år! Urrggh, om något, rätt instabilt, says this observer...Stewie's line..

...Och när vi redan bashar random Jenks så måste jag nämna publiken från Dr Phil igår.
Herr Fil hade en antiwar-grupps taleskvinna som gäst, och i riktig kuling försökte hon förklara det som var fel med kriget osv osv.
Det gick så långt med the ignorance att hon demonstrativt för tittarnas skull (måste ha varit) fick publiken att genom handuppräckning visa hur många som trodde att Saddam Hussein var ansvarig för 9/11 och att kriget därför var/är nödvändigt.

Naiv som man är trodde jag, okej här kommer inte ens stendumma Dr Phil hemmafruar gå på finten, men döm av min förvåning när merparten av studion friskt sträcker upp händerna (vissa båda händerna med tillhörande åmande som på lågstadiematten...nej, nu kryddades det för effekt, men ni fattar).

Helt sick iallafall. Det och de förnöjda småleendena och huvudskak när gästen klargjorde hur det egentligen stod till i Irak. Och Dr Phil själv var lika trångsynt och bossig som vanligt trots hans ringa expertis i området.
Dock all heder åt gästerna som inte brusade upp, som jag tror 90% av  gäster i samma situation hade gjort, särskilt när de satt på¨den information de gjorde, och var tvingade att hålla något jämförbart med en evolutionsföreläsning för den kristna högern typ.
Det hela skulle passa bäst som ett stand-in avsnitt av The Daily Show...OKEJ VI FATTAR!!


RSS 2.0