4-0

..och serieledare hittills är vi i Haga Haninge nu efter en övertygande seger mot Hallsta och en inte lika övertygande seger mot Umeå igår på bortaplan.

Uppladdningen mot Umeå började redan på lördagskvällen med maskeradfest som firades relativt nyktert jämfört med de andra i sällskapet. Jag själv hade tilldelats Robin Hood (man tilldelades roll via post nån månad i förväg) och sportade Divas bruna leggings, pappas bruna jazzorkester-väst och mammas 70-tals tunika med en malplacerad elefant på.
Ett par randiga strumpor, en grön fjäderhatt och en vit pirateshirt (but I don't wanna be a pirate!) senare var dressen komplett.
Iallafall, sex timmars sömn på halvfyllan blev resultatet sen till arlanda 7.20 och flyg till Ume (med tanke på en snitt-uppgångstid på 11.30 sen i Maj, så sved det lite extra i "wake up slow"-tatueringen)

I väntan på att uppvärmningen skulle börja vid 12.00 så värmde jag och tre lagkamrater upp med fotboll på Gammliavallen och ett stycken 400-meterslopp av Fredrik "Machine" Schedin, där en lunch stod på spel om han klarade dubbla värlsrekordet, nedavrundat till 1 minut och 20 sekunder.
Efter 150 meter, iklädd svarta jeans och stilren basker, låg han och nosade på Bolt's nysatta 200-meterstid men ambitionen och orken dog i bortre kurvan tyvärr, och han fick nöja sig med en hedrande 1.27 efter diverse svordomar på upplopp.

I matchen låg vi under i stort sett hela tiden och började särskilt dåligt och oinspirerat. Sen segade vi in oss sakta men säkert och erfarenheten i kombo med vår fruktade zon gav utdelning i crunchtimen (och Peter Sahlbergs 7 poäng på 2 minuter typ) och vi vann till slut med 9 pinnar.
Fredrik stötte f ö på Marta efter matchen av en slump när han sprang in under pågående fotbollsmatch och hämtade sin mössa han glömt bakom målet, snyggt! (stötte eller stötte på är dock frågan....could it be both? Enligt egen utsago blev det en halvchoke trots sin expertis inom brasiliansk portugisiska, but kudos still)

Lyckades för första gången sedan 1999 att matchdunka, (har blivit foulad på tre stycken sen dess och blivit blockad på den sista)...ahh du blev foulad... Så detta behövdes firas med en klassisk, självgod highlightmix. Tack till Jonas Wernqvist som hjälpte till att hajpa upp den med sitt videoediting-program.

Kommentarer
Postat av: Axel

Tja, fan vilken härligt soft mänska du verkar vara Per... keep it up!!

2008-10-14 @ 07:59:45
Postat av: Harriet Olsén

Hahha, din blogg gör livet lite ljusare.



Kram,



//H

2008-10-14 @ 21:59:35
URL: http://www.singinghatta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0