Matteprof?

Har helt ovetenskapligt räknat ut sannolikheten att jag skulle förlora mina 9 senaste allins (som jag gjort) och kom fram till siffran 25 på 13.7 miljarder!!! Det kan väl omöjligt stämma?

Någon som vill förbarma sig över dessa? Ja, jag skriver upp dom och tycker synd om mig själv!

Ak vs AT suited

AQ vs 88 - QJ5 flopp

AA vs AK off

AA vs QQ

KK vs A5s vs J8s (båda suited i hjärter)

88 vs A5s bräda T752 med två i fi's färg när pengarna åkte in

88 vs KTs på flopp 8QJ

66 vs A5

och QJ diamonds vs AKoff med K i diamonds på bräda 723T med 3 diamonds då pengarna åkte in.


Min vetenskapliga uträkning var att multiplicera förlustprocenten med varann och sen googla ett avrundat värde på resultatet och fick då 25 på 13.7 miljarder!!?? Om det stämmer, vad kan det jämföras med månne? Detta är ju självklart inga fantastiska utdragningar i sig, men som nio på raken blev det på gränsen till fånigt i mitt tycke.


Vad gläds jag åt nu då när pokern går så illa?
Jo, bl a, perfekt kokta ägg, dvs liiiite efter 6 minuter då man får den perfekta tillståndet mittemellan löskokt och hårdkokt :)
När man tror att man måste klyva en till maskindiskstablett (för att dom inte får plats i min lyxiga bänkdiskare annars) men man hittar en kvarglömd halva bredvid diskmaskinen!
Att man hittar fyra b-side singlar av Zero 7-alster på limewire (men iofs INTE hittade de 4 sista!).
Att tankningen av säsong 3 av The Office US gick relativt fort :)
Att mitt hjärta inte har exploderat som jag trodde i två dagar när jag skulle sova, men tog igen med en 13.5 timmars sovning igår.
Att T6 tråden och Micke Norinder posten på wsop.info lever, sjukt rolig läsning.

Förresten, kan inte nån infiltrera dom där ordgissarprogrammen på TV och kolla hur mycket det fuskas med de rätta svaren. Dom måste väl ha en lista med ord som har samma början (eller slut) och det rätta blir väl det sista möjliga ordet som det gissas på? Eller har någon sett nån vinna nån gång på första försöket?
Och nu menar jag inte dom varianterna med ord som FOBTLOLSMTAHC - ledtråd: Sportigt! Aha.... utan dom som börjar med typ EN - - - och sen har tre bokstäver till.
Det bästa är när programledaren känner igen den som ringer "Nej men hej Inga!, riinger du igen"...."Neeeeeeeeeeeej det va inte EN-vig, bättre lycka nästa gång"

10-4

Blugg blugg blugg

Jag är så kass på att orka blogga. Det värsta är att det nästan kan bli en slags (JA JAG FÖRESPRÅKAR "EN"SLAGS", OM ORDET EFTER ÄR ETT EN-ORD!!!) stress när man inte bloggar, och det är ju inte meningen att det ska va. Skitbloggning.
Grindade trisslotter igår och lyckades få ihop 50 kr på mitt SS konto som efter viss PLO grind gav mig en buyin till en 100kr turre och en 50 kr turre och 90 kr extra som jag sen förlorade på PLOn.
I 100 tirren åkte jag med TT vs AJ då han limpat utg, jag allin i mittposition med halva hans stack och han isoleringsrerejsar med AJ och får ett A på flopp. gg.
I den andra "texas snabbis" med 6 minuters levels och 616 spelare från start lyckades jag norpa 3e platsen för 2980 kr med ett härligt utköpande turneringen genom. Eller vad sägs om:

AK off vs 99 allin preflop med flopp 973 med två spader - run run färg

A9 vs QQ allin preflop, flopp 3T9 K....9

56 i ett tidigt skede vs AK vs A7 och AT då jag hade 800 chips av startstacken på 1500 och synade i BB allin och fick stegen

AQ vs AK allin med 16 kvar Q flopp

Favoriten var i mitten av turneringen då jag hade 22k med avg 11k och jag får J3 suited och kryssar för "passa/lägg mig" i BB. Jag vänder mig om och tittar bort på Calles TV då Calle plötsligt slår mig på axeln och jag till min förvåning ser mig ha synat två allins. Närmare bestämt QT och 99 och floppen kommit AJ6. Turn och river blankar.
På SS kan man även kryssa för "passa/syna alla" vilket jag gjort av ren klantighet, men med resultatet att jag nu satt med 37k :).
"Vilken jävla syn!!!" fick jag välförtjänt i chatten.

Körde två turrar idag kom 14 av 120+ med 10 priser i ena 50 dollars och 8a av 284pers i en 20 rebuy med grym struktur, eller ja, alla rebuys skapade den strukturen då det blev så sjukt mkt chips med i turren. Den senare var en 6manna turnering som jag tycker är grymt mkt roligare att spela och det oftast går bättre i.

Flytt sker förhoppningsvis i veckan har visningen på den gamla lyan på söndag och tisdag och hoppas att ngn kommer överhuvudtaget på visningen då marknandben ( ;) ) sjunkit 8-9 %, om inte mer enligt de mäklare jag talat med.
Allt som allt så är det ganska stressigt med jul, julklappar, basketen, msn virus, lghflytt och en usel pokermånad. Börjar samla så mkt vuxenpoäng (orolig för ekonomin är ett nytt fenomen för mig) att jag inte ens vet om dom är ovanligare längre än de alldagliga ungdomspoäng man drev in förr i tiden...26 års krisen har ju Tradera med sina SJ auktioner dämpat lite då tågresorna blir avsevärt jättemktbilligare. But still ge mig en turreklonk, en glöggklunk eller låt mig få byta med den här killen



If all else fails så får jag investera i T 6 poker.....eller inte

En bra dag

Börjar med att torska seriefinalen mot Plannja med två poäng trots ledning med 4 poång med 2 minuter kvar och bollen i vår ägo. Sätter mig osedvanligt fokuserad och sätter igång grinden.

Poker två st 100 freezeouts, en 50 freeze och en 20 rebuy.

Första 100-freezen ligger 7a av 25 med 10 priser och åker under loppet av 4 varv på:
1.AK vs JT allin pre, JT kåk.
2. JJ vs KJ allin pre. KJ nötfärg på turn.
3. QQ vs A6 allin pre. A på floppen
Ute som 22a.

Andra 100-freezen
Har 3/4 av average med ca 2300 chips och får AK. Två st går allin innan mig och jag lägger motvilligt med 50 priser och ca 57 kvar. Känns som minst ett A ute så en verklig tttripplings chans kändes inte aktuell. Dom visar AJ och JT och en fin Kung floppas som skulle nästan tripplat mig.
Får handen efter 88 och en short ställer för ca 400. Jag isolerar och får en syn bakom av just AK och ett A kommer på turn ute som 56a.

20-rebuy.
Den är i mittfasen i andra timmen efter rebuyen och jag får AJ i mittpos. Det foldas runt och jag betar 850 på 150-300 nivån. Knappen synar och täcker mig. Flopp J26 rainbow jag betar en fjärdedel av potten så att ett stealförsök blir attraktivt. Gillar att göra det på ofarliga floppar med en stark hand. Han minihöjer. Jag minihöjer tillbaka och han minihöjer återigen. Ehhh kom igen nu.
Okej han kan ha 222 eller 666 men det känns absolut inte som det. Jag trycker resten och han synar med QJ!
River är en Q givetvis och jag är ute.

50-Freeze.
Jag ligger 12a av 39 och det är 20 priser och limpsynar 400 med 76 diamonds (har ca 9k i stacken). Vi är 5st med i potten.
Flopp kommer T74 och en aktiv aggro BB som varit chiplead, torskat allt ,och slagit upp sig igen (u know the type) säger 400 i 2000 potten med 15k i stacken. två foldar, en till syn och jag kan inte lägga här så jag synar.
Turn 6 som ger mig två par.
BB betar 2000 nu och samme kille synar bara igen. Luktar AT på honom och BB kan ju ha T4 vad jag vet men stegen kom ju så om jag trycker nu så vinner jag nog om inte BB själv har 98 dvs.
Trycker in 8k ca och BB tänker och tänker. Bra! Till slut synar han bara och den siste killen foldar.
BB har 85 och river blankar så jag är ute 39a!

Urk vilken kyla!

Spelet känns dock grymt bra eller låg bra till i alla turneringar jag spelade idag innan något gick illa (76 handen var väl egentligen det enda gambliga spelet och AK folden det ända passiva) Kommer klonka den närmsta veckan det kan jag sätta pengar på (vilket jag iofs direkt gör, so there..)

Gut nacht!

RSS 2.0