Stiltje

Pokern går sakta men säkert framåt, mest via PXF och 2+2. Själva spelandet har lett till en del finalbord men idel 8e och 9e platser, med en 6e plats som bästa resultat den senaste månaden.
Kom ITM i FTOPS HU PLO event men lyckades bara ta mig ett steg efter det första ITM hoppet (rond 6) för $1395. där åkte jag på en femoutare på river med floppade tre par vs hans AA med tvåparsdrag :(

Verkar ju även som turneringspoker nu ska klassas som skicklighetsspel, vilket drabbar alla mttspelare, som nu ska skatta på alla vinster. Dock ska man också kunna gör avdrag för inköp, resor och omkostnader vilket är ett bra men alldeles för litet plåster på såren tycker jag.
Måste kolla exakt vad det kan innebära för reell förlust på x antal trnys med x inköp och placering osv innan jag kan rata det totalt. men rent instinktivt känns det som en pyrrhusseger för spelarna, om än en framgång för pokern som spel.
Dock, med handen på hjärtat så förstår jag ju att det alltid borde ha varit på det här viset men det är irriterande att plötsligt minska sin roi med (vad det nu kan bli efter avdrag) 20-25%.

Har kollat lite på Poker After Dark - The Cash Game och måste tipsa om avsnittet som heter Director's Cut där spelarna får kommentera händer de varit inblandade. För det första så är det intressant att lyssna på analyserna men när Bob Safai ska försvara sitt braxenspelande så blir det genast stor underhållning, (även om jag kan tycka att det var taskigt att ens sätta honom i den situationen till att börja med). Finns på pokertube.com.

I Durrrr challenge så har min käpphäst Antonius tagit en ledning på ca 10 inköp efter drygt 14k händer av de 50k som ska spelas. Och apropå Durrrr så såg jag något jag aldrig sett förut utspelas häromdagen..du drömde det var fred på jord och..?
Durrrr sitter på Mixed Games half PL Holdem half PLO 300-600, med sig har han luckexpress10 som efter några händer, då durr har 200k och han själv 20k, erkänner att han bara kan vinna om dom flippar.
Durrrr är inte sen att gå honom till mötes och de flippar sen 20-30 händer i rad, vilket via PL formatet blev helt sjukt.
Det slutar med att Durrrr plussar ca 90k på det här efter några sjukare utdragningar i vissa händer och luckexpress10 rebuyar till 12k varje gång.
Jag fattade ingenting.
Först att vilja flippa hundratusen kronor trettio gånger i rad mot ngn som inte bryr sig om pengar, och sen att i Durrrrs sits gå med på att flippa, när han troligen har en megaedge mot killen i vanligt spel.

Basketen har lite paus och jag har inget bestämt inför nästa säsong än, även om det lutar åt Haga igen så ska jag kolla upp med 08 Stockholm och har fått erbjudande från en serbisk basketettan-klubb med höga amibtioner.
Jag är lite sugen på att ta ett år utomlands i nån skitliga för pröva på det och byta miljö, men då måste jag ta tag i det med allt vad det innebär med hyra ut lghet, magasinera osv osv.

Såg även att jag borde styra min kos till Minnesota i augusti då Dungen ska turnera tillsammans med Fleet Foxes för några spelningar. Dock så vete tusan vad annat skoj man kan hitta på där, så det blir troligen en tripp till Arvikafestivalen istället där Fleet Foxes gör sin enda Sverigespelning.


Inte mkt annat som händer värt rapportera, men jag kände att det var dags att få iväg något slags inlägg då det varit torka på den fronten ett tag,,,mm och vilket inspirerat inlägg det blev!

RSS 2.0