Söndagstrnyåterkeps

Lirade stars och partys stora igår och hade medrigg i en hel del potter faktiskt. Eller vad sägs om:

Tröttnade på trixaren till min vänster och re-re-rejsade hans BB med K6 allin och fick se AA vikas upp....flopp 6 Turn K struuuuuts :)
55 vs AA allin i party, floppar setet.
KQ vs shortstack AK, turnar stegen
JT vs Ak allin prelop , floppar stegen

De mer intressanta potterna var färre mest pga den branta strukturen det faktiskt är i söndagsturrarna, men här är några.

Jag är bordschippo i stars med 110k avg ca 70 tror jag, (låg här topp 100 med ca 400 kvar av ca 3500) och stealrejsar till 9000 på 1500-3000 med 64 off, (som ger ett enkelt beslut vid omslag). Får syn av BB som har ca 64k.
Floppen kommer 629 med flushdrag. Jag tänkte ta det ganska lugnt efter hans syn om det kom en farlig flopp då beten var en stealraise, men nu träffade jag ju!
Jag betar 15k och han ställer ganska snabbt in degen.
Potten är på 89500 och jag ska syna 40k. För det första tror jag att jag leder då jag utesluter set eller överpar, mest med tanke på hur snabbt han synade preflop och snabbt ställde floppen. Och spela så här med en 9a eller överpar TT-AA tror jag inte en sekund på (skulle vara TT då).
Det kändes som flushdrag till 90% vilket då givetvis är med två överkort men oddsen gav mig inte mycket till val, men faktiskt ett litet, (men jag ville syna!), så jag synar.
Han har mkt riktigt Q8 med flushdrag...turn J som ger honom gutshoten utöver hans 15 outs men rivern är offsuit 4an för det överflödiga tvåparet för mig, och jag ligger mkt bra till. Bara skill..

Killen jag tiltade med JT vs AK utdragningen rerejsar mina 55 preflop bara nån hand efter det hände och jag tycker det luktade ånga och tillbakaspel av honom. Så jag tar synen pga av det och att rerejsen var ganska mesig. Floppen kommer Q 7 3 två spader och jag ställer. Han synar efter en 3 sekunders betänketid med AJ off och turnen och rivern blankar sinnessjukt nog!! Här kände jag mig som världens bästa pokerspelare bör tilläggas..

Rerejsar den andra storstacken på bordet med AQ suited från 4000 till 11500, efter en sen öppningrejs av honom (inte kronologisk ordning på händerna nu märker jag). Men nu synar han, och jag ogillar det jättemycket.
Flopp 789 rainbow check check.
Turn 2 och han betar 3k (?!) .
Funderar på att slå om, men det kändes för uppenbart stealigt efter floppchecken. Men jag kan inte gärna lägga heller då potten var på 27500. Syn och den äckliga rivern är en Q.
Nu tvekar han ett tag och (value) betar 12k . Känns som en riktig suckerbet men riktigt snygg om han sitter på JJ el TT vilket var en klar möjlighet. Dock så kändes det mer möjligt att han hade KK-AA el 99 ev AQ för split. När jag skriver det nu känns det som en klar syn, men då kändes det väldigt tufft att ha något slaget. Jag foldar och avslöjar min hand i chatten av nån anledning, fast tror inte att ngn trodde på det ändå iofs.

Nu till handen som kunde tagit mig till 5e placering. Hade vid det här laget 152k med avg 90k och höjer i utg+2 till 9000 på 1500-3000 med JT hearts (vilket inte är särskilt standard av mig men kändes rätt då med en liten rush händerna innan)
Fick syn av BB och floppen kommer fina 634 med två hjärter. BB betar ut 9000 vilket är helt ok med de flesta händer här lika gärna totamissar som A3-A6 el 55, 67, eller vad som helst egentligen för att steala/testa på den låga floppen.
Jag har själv en tidig rejs som back-up, och faktiskt en hand i flushdrag med överkort, så jag låtsas själv vara rädd för eventuella drag och höjer pott till 39k.
Han blixttrycker vilket antingen var ett set, troligt, eller bättre fl drag, kanske med par, dock mindre troligt. Jag måste syna 40 till och gör det givetvis. Han har setet i treor och det får stå. Turnen var en tia så pengarna hade åkt in oavsett, men surt att missa i en nyckelpott.
Sen rykte chipsen fortare än under schlagerfestivalen när man va liten. AQ vs AK mot shortstack sen semibluffade jag allin på Q93 flopp med KJ han hade QQQ ;).

På partys stora rök jag 47 av 1533 med AK vs 99 för 800 dollar påhejad av Indi som hade 5 fina %. Det var f ö en push or fold trny i stort sett efter den första timmen, ganska segt men kul när allt sitter.

Nu blir det pepp inför första SM-Finalen imorgon mot Solna. Kolla på Svt24 så kan ni få se en plisskin med varma klappande händer ;)

På den sjunde dagen så spelade han söndagsturnering..

..Och i pauserna tittade han på den här sidan..(som jag har väntat på en sån här sida!!)


image21

image22

image23

För mer av detta glid in på¨ www.oioioi.se

Var bara tvungen att dela med mig av dessa genier...och den här chattkonversationen från crypto häromdan Farewell!

"Ryanw0908 (observer): Leon Ive just emailed you comment to 7 lets say "friends" of mine along with your name and address
Ryanw0908 (observer): good luck pal
Leonm2905: 42 craven st birrkenhead bring who ya want, and good luck to you".

:)

Brolles Braksucce!

Lämnade skogen - är hetare än nånsin.
Den rubriken fick mig att undra vilken sten jag har gömt mig under, då jag missat detta. Tur att Aftonbladet upplyser om bragder likt denna, så att jag inte hamnar efter i nöjesdebatten.

Hörde "Stone Me Into the Groove" på gymmet i förrgår. Kom på att jag undermedvetet alltid har blockat den från ipods o dyl pga töntstämpeln man hade haft om man gillat den när den var ny och fräsch (läs: typ högstadiet), men den svänger fan.

Fick äran att hosta Bommen och Gurkan/Cliff Barnes igår då deras internet hade kört ihop sig, vilket var bra omväxling för en ensamvargsgrindare som undertecknad. Det är samtidigt stor underhållning då deras lådhållning under pokerspelandet har underhållningsvärde värt en egen realityshow. Några ungefärliga utdrag taget från kvällen:

-Oj nu vart det trassligt. Trebetade honom med K3 och är commitad, fan! Vänta, jag leder!! Donken har J9! 3an får stå! /Bommen

- Polletter in! Sen kan dom få ha sina handranges och EV+ uträkningar bäst dom vill/Gurkan

- Jag ställer här. /G
- Ska du verkligen ställa där han kan ju ha AKs för flushdrag och överkort, den viker han inte. /B
- Det är det sämsta han kan ha. /G

- Nu har jag varit inne och härjat två ggr. Ska trebeta honom igen nu.
- Har du nåt bra?
- Nej.
- Du måste ju ha en hand nu efter att du varit inne och härjat tre-fyra gånger.
- Då blir man utdragen.
- Mmm.

Tung dag idag på cashen torskat allin med AA vs AA och topp två med nutfl draw i omahan mot gutshot-ej-färg-stegsättet på rivern i två större potter.

Igår rök jag på semibubblan på detta sätt med AA i en 16k trny.
Båda har ca 12k med avg 23k jag säger 1200 på 200-400 i mitt pos. Får syn.
Flopp kommer 67T och jag betar 900 han rejsar till 2375. Jag tänker inte vika och går halvkallt allin för ytterligare
10k chips med växel. Blixtsyn av 99, som snabbt springer efter backup i skjulet i form av en 8 för riverstegen.

Kyligt att syna allin med 30 kvar och 18 priser efter mitt spel på floppen, men man ska som sagt vara glad att han gjorde det de gånger sannolikhetsläran tar ut sin rätt. Var det inte det den gjorde...?

Ska ge mig på filmen "The Grand" som ska vara en annorlunda pokerfilm med Woody Harrelson som jag aldrig gillat förutom i "White Men Cant Jump" ....eller han va fan kass i den också.

Häj!



Måste bara..

..beskriva den absolut första handen i dagens 109 freeze på stars.

Jag får QQ och rejsar en tidig rejsare från hans 65 till 360 med 3000 i startstackar. Han segar och synar.

Flopp QKJ

Pengarna åker in och han har KK. Ja man får väl vara glad att jag inte bubblade iallafall :)

Make vår not war

Våren bist here, med tillhörande slänga-vinterjackan-på-hyllan-hybris.

Förkylning bist here istället, med tillhörande tepimpling och synd-tyck om sig själv.

Total olust att skriva blogg bist here, efter fyra bubbels på fyra försök de senaste två dagarna, med tillhörande ånga, då den sämsta matchupen var QQ vs AK.

Final numero ett bist here, på tisdag mot Solna Vikings, med tillhörande dust mellan finalnerver och adrenalin, vars kickar man väntat på hela säsongen.

Lottovinster bist everywhere, med tillhörande hjärtklappning efter jag nätat smått fantastiska 124 kr de två senaste dragningarna och förlorat dom lika snabbt på nät-triss (har autogiro på 10-veckors lotto+joker vilket gör att varje onsdags- och lördagskväll runt 21.20 snåret blir ett eventuellt lifechanging event, och samtidigt håller hjärtat i god form).

Where in the world bist Entourage? Fan nio månaders paus nu, med tillhörande Ari-abstinens.

Kör och violinsamplings-feber bist here, på min nya...låt... komposition.. "Ceylon Superior" , med tillhörande fåfänga lyckokänslor, efter att jag fått igång sampletank programmet och var tvungen att experimentera. (kolla även mittpartiet på "Hyrule Shroomin" för er som tiltade på gamla "The Legend of Zelda" på Nintendo 8-bit =)

Te + vitlöksvatten bist here, och det fort som fan.

Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken

Vi lyckades sweepa Södertälje Kings i semin (dvs 3-0) och har nu elva dagars matchuppehåll pga den skumma planeringen och att den andra semin mellan Solna och Plannja fortfarande spelas.
Elva dagar är den längsta matchpausen vi haft under hela säsongen vilket inte känns helt bra, för att man tappar rytmen och det är bökigt att träna när vissa är helt utslitna och vissa har överskottsenergi (jag) (typ plisskin!..ah...hann före :(

Pokern började idag först, lite försenat pga sthlmshelg. Körde först en timme 2-4 limit för att jämföra hur fort jag kan få upp mpps'en. Nötgrindade och plussade stiligt 50 dollar :) ..Och hade astrist...
Sen en timme 1-2 nl vilket var roligare och totalt plus 1.5 inköp.
Det var en liiiiten fördel för limiten i mpps men det var så sjukt tråkigt att jag överväger att utmana variansen och köra 1-2 nl. Anledningen att jag inte kör mitt vanliga bröd o smör PLO, är att variansen är lite för stor på 1-2 och att jag ska försöka att "safea" in det på annat vis.
Jag behöver spela ca 4-5 timmar om dan i sammanlagt fyrtio speldagar fram till första juli för att cleara den här, faktiskt ett år gamla, wsoprace-bonusen på 2000 dollar, som egentligen var wsopchips, men nu blir cash om jag lyckas lira ihop poängen...vilket inte borde vara något problem (om mitt bristfälliga Texas cashgame inte gular mig innan förstås).

Sen så lyckades jag kvala in till livefinalen i Svenska Basketligans Poker-SM genom att hamna topp tre i ett av kvalen med fyra pers reggade :).

Ganska mkt mer som hänt den senaste veckan men är helt slut efter tågåk 6 imorse följt av två träningar och pokergrind så adjö så länge..

Han var så förfärligt ful att se på, att jag var tvungen att vända mig bort..

..nämner Doktor Glas i sin blogg "Doktor Glas" skriven av Hjalmar Söderberg.
Blev upphypad att läsa den och blev inte det minsta besviken. Löjligt många guldkorn i den boken, too may to mention faktiskt. Han och hans vänners betraktelser påminner i det närmaste om den geniala serietidningen Rocky och hans vänners spörsmål. Helgerån ropar någon, men jag står fast vid den analysen tills motsatsen stötts på, då jag är en flitig läsare av både Kellerman, och nu ska (fortsätta) bli av den gode Hjalmar.
"Jag vet att du var och förblir..du blir..vad du är..var"

Min födelsedag var en enda stor fest iom att lägenheten blev såld samma dag, jag fick ledigt från laget i en halvdag och därför kunde tillbringa den med kompisar, familj och flickvän. Den bästa presenten var biljetterna till Chicago konserten på Circus i Juli (nej inte musikalen men bandet) i stark konkurrens med "Big Trouble in Little China"-DVD'n och Lost säsongerna 1-3 (om de nu håller för hypen på samma sätt som H Söderberg dvs)
Blev iaf insöad på Chicago för två år sen and has never looked back.

Nu kan jag äntligen betala tillbaka min pokerrulle till mig själv och börja ett fpprace på en sida som jag bara har till första Juli på mig att cleara. Ska bli intressant då jag troligen måste grinda limit för att få upp poängen snabbare än låglimit PLO'n.

Basketen flyter på, och det pågåede slutspelet i den samma är den största boven till den skrala bloggtrafiken.
Vi leder med 2-0 mot Södertälje Kings i den ena semifinalen som är bäst av fem och har chans att avgöra på fredag hemma. Jag har very limited playing time men vad gör det när vår nu helt friske NBA-meriterade amerikan AJ Guyton springer omkring och lirar som han gjorde igår. Killen som minst sagt varit i tvivelaktig form sen han kom hit med en skada, öste i flera NBA-treor igår (Dvs lååånga treor) och en ruggigt oväntad dunk över Kings försvarsklippa Thomas Massamba (nu börjar jag ju låta som Pontus, vafan..;)
Andra glädjemoment är att "The Office" har dragit igång igen och ett nytt avsnitt väntar varje fredagsmorgon.

Nu ska jag fortsätta leka med musikprogrammet som jag äntligen tog mig tid till att lära mig helt o hållet.
Och det hade alltså inget att göra med att du inte hade några pokerpengar att spela med....ok...prioriter prioriter prioriter..


Om ekorrn satt i GRANEN varför hoppade han då från TALLEGREN?

...frågade sig rapparen Seron i Retarderat Eleverades låt "Ekorrn satt i granen". Håller med honom att det är underligt. Ännu mer underligt var att han hoppade av tronen som Sveriges då bästa rappare och blev en inbiten pingstkyrke-follower.

Välbehövd Stockholmshelg utan bloggning, såg där filmen "Once" som faktiskt var en liten guldklimp, om man gillar vemodiga romantiska dramer med en stor dos musik i dom. Vilket jag gjorde. Låter det inte lockande? Gå och se den med inställningen att den är urkass så blir den bättre isåfall!
En annan "sorglig" historia av Ernest Hemingway dryftades under en middagsdiskussion i helgen. Det exceptionella hans historie var att den bara var på sex ord. Någon hade gett honom utmaningen att skriva en bok på högst sex ord. Han använde alla sex, och den löd:

"For sale: Baby's shoes. Never used." Först Once och sen det här..

Drömde nyligen för andra gången att jag tappade två tänder. Lite läskigt då det ska betyda död...men också, problem..eller ingenting...eller att stora förändringar ska ske...eller att jag har ilska inombords...eller att jag har saker att berätta men inte får fram...eller att mina tänder är dåliga...eller att jag snart ska bli lycklig...eller att pengar är på väg..
En snabb googling tog mig alltså från profetian "död" till en 35-65 chans till positiv förändring. Tack internet.
Det osköna i drömmen var att ena tanden hamnade precis där någon spillt ut ris och i drömmar kan man som bekant oftast inte se detaljer (dvs klockslag, läsa böcker osv) så extra oskönt, först riset, sen att drömmen gjorde mig till en gråstarr veteran.
Men att jag drömde var ju positivt egentligen då jag inte gillar att tappa tänder så mycket längre (tandfen bor kvar hos mina föräldrar tror jag då jag inte hört av...den..sen dess). Lackade iallafall i drömmen innan jag somnade på övervåningen till Conan O'Briens studio.

Såg Cloverfield igår och eftersom jag, efter en horrorfilm kurs i USA, blivit en sucker för alla domedags/skräck scenarie-filmer så gillade jag den skarpt. Så gillar ni också 28-days filmerna, George Romero eller I Am Legend-stuk-rullar se Cloverfield.

Min poker-rulle är för närvarande på 400 euro då jag lånat resten till mig själv för diverse utgifter (se inlägg nedan) mao inte så kul att lira...något. Ska skotta i någon turre ikväll (bra val) är planen och kolla på den femte avgörande basketkvartsfinalen mellan Solna-Öresundskraft på webbtv....som började för en minut sen. Pis ut.

Plisskin spelar hemmamatch

Kl 03.49: Sista pokerbordet stängs ner. Varför så sent dagen innan match? Jo för att han vet att det är en "sovlucka" mellan kl 12.30 och 17.30 under matchdagar så man kan ta igen det..professionellt.

Kl 10.00: Väckarklockan ringer.

Kl 10.30: Färdigsnoozat och allmänt dålig stämning och humör råder i lägenheten för att något så onödigt som en genomgång inför kvällens match är schemalagd på den hedniska tiden 11.00! Det är samma tid som gäller alla dagar i veckan men humöret är ändå i botten, tills....

Kl 10.45: ...en kopp te sätter guldkant på tillvaron. Plisskin är en Te-missbrukare av rang (Ceylon Superior, Sir Williams) och med brödrosten under datorbordet, en filtallrik i knät och en 10 minuters genomgång av nattens händelser på aftonbladet.se, wsop.info, facebook, myspace, basketsverige, hotmail, plisskin.blogg.se, pokerforum.nu och flashback.info så är plisskin redo att börja leta rätt på kläder att gå till träningen i.

Kl 10.53: Nyckeln vrids om i ytterdörren och plisskin är ute i senaste laget, men det är ok på matchdag då man slipper ha vristskyddet på sig. Vristskyddet är jämförbart med full hockeymundering i tid att ta på, vilket plisskin är fullt medveten om och därför maniskt is cutting corners på hur sent han kan gå upp från varma sängen.

Kl 10.54: Funderar på om det är värt att knyta skorna i trapphuset och efter en snabb överslagsräkning kommit fram till att, ja, det är det. Det tog 18 sekunder vilket borde vara lugnt.

Kl 10.58: plisskin stiger in i sporthallen ombytt och klar.

Kl 11.00-11.40: Calle och Per (plisskin) klagar på allt i världen som går att klaga på under tiden de skjuter och lyssnar på genomgången av kvällens motståndare.
Mest hur gamla och stela de är och att alla fuskar i de skott-tävlingar som förloras.

Kl 11.45: Pregame meal med laget i sporthallen. Maten klagas alltid på trots att den är gratis och serveras rykande het. Det är tufft för basketspelarna i Sundsvall Dragons.

Kl 12.05-12.30: Fullt kaos råder om vem som ska åka med vem eller om man överhuvudtaget ska åka, eller orka GÅ de fem minuterna till stan för att hämta NÄSTA gratismåltid som ska förtäras runt 15.00-16.00.

Kl 12.40: All is well. Alla har fått sin lunchlåda och är hemma från dagens inhumana ansträngningar för brödfödan.

Kl 12.40-13.30: Lite längre genomgång av internet, eventuella svar på mejls och telefonsamtal görs nu. Nedladdning av eftermiddagsfilm påbörjas.

Kl 13.30-15.30: Den sk "sovluckan" där en välbehövlig siesta inför kvällens drabbning avnjuts.

Kl 15.30: En av de få gånger det är skönt att vakna då det inte är någon stress till nästa aktivitet. Lunchlåda in i mikro och eftermiddagsfilmen är förhoppningsvis nedladdad.

Kl 15.35-17.30: Filmtajm med mat. Idag I Am Legend (Som tydligen blev slaktad i filmmediet om man ska lita på de som läst boken...händer väl aldrig..)

Kl 17.30: In i duschen - fix up - look sharp - vaxa håret - borsta tänderna (?) "You rather look good than win than look bad and..." Nu kan man inte anklaga plisskin för att vara särskilt fåfäng under vardagslunket med mjukisbyx och två-tröjorsrotationen in effect oftast, så han bjuder till lite extra matchdagen till ära. Stiligt.

Kl 17.59-18-05: plisskin kommer in sist i omklädningsrummet (18 gången av 19 den här säsongen) och byter om.

Kl 18.05-18.25: Fri tid på golvet där en någorlunda likadan ritual utförs med stretch, skott och rörelser som oftast används under match.

Kl 18.25: plisskin kommer in sist till samlingen ( 34e gången av 36 den här säsongen bortamatcher inräknade).

Kl 18.30-19.04: Laguppvärmning som oftast är en lång pina då man är trött på att springa layups och varit varm och redo i en halvtimme oftast.

Kl. 19.04: Uppkast!

Kl. 20.50: Dusch och sen kvickt till O'Learys för dagens sista gratismåltid som klarar sig från klagosång säkert tre ggr av tio.

Kl. 21.20: Pokergrind och blogginlägg (kusligt, det är ju nu...nej..nu!).

Så ha tålamod med plisskin han har det inte lätt...



Sådeeeerja

Nu kan jag äntligen logga in på blogg.se igen efter fyra dagar av nån skum uppdatering. Det firas med detta uttömmande inlägg!
Poker: De senaste dagarna har jag spelat tio turneringar - fem finalbord, bästa placering 6a :(
Basket: Mitt inne i kvartsfinalserien mot Norrköping (1-1) match tre ikväll. Heja!

RSS 2.0