Detta fält måste fyllas i

Har lite ångest över att inte veta vad tusan jag ska ta mig för i sommar.
Det som finns på tapeten, förutom den där envisa vinfläcken från i vintras, är resa till antingen Kroatien, Florida, New York eller LA. Dessutom är jag sugen på Arvikafestivalen eller annan festival där Fleet Foxes gästar.
Är ute alldeles försent plus att ingen i min bekantskapskrets delar min folkmusiksådra hehe. Så i bästa fall får jag ensam trängas med festivalproffs och vara awkwardkillen i regnet.
Problemet är att min budget ställer sig tveksam till alla resor längre än smsblijett till Gullmarsplan. Så mitt lyxproblem var bara påhittat, ...drömmare där..

Prövar nu lite Movits i bakgrunden här hemma.

Poker har uteslutande handlat om HU limit och MTTS. Där det rullat på rätt fint i båda rutinerna några miniklonkar och en 5e plats i ipokers 50k garanti där jag blev beatad med KQ vs QT med 5 kvar där vi var 4 små stackar och en megachippo som såklart träffade två st tior och slog ut mig.
Veckans bästa spel kom i en annan trny där jag UTG tryckte med 88 med 3700 i stacken på 150-300 som var halva average.
En stack på 7700 kallsynar i MP brrrr. Nu kallsynar storstacken med 26k i BB också.
Floppen kommer nästan bäst möjliga 246 och storstacken i BB ställer MPstackens sista 4k allin. MP tvekar nån sekund och ställer in sina sista marker med....97off????
BB har AQ så jag leder!!!
97 träffar sen 9 på turn och rivern blankar :)
Det spelet ligger enkelt på topp tre av nätdonkigheter jag upplevt nånsin. Och missförstå mig inte, jag välkomnar självklart spelet och hoppas givetvis att han spelar likadant nästa gång.

Limit HU grinden har gått bra med tio av tolv sessioner plus på nivåerna 2-4 till 6-12 dock flest 3-6 och 5-10.
Hade en holmgång mot en kille på 2-4 där jag efter två (2) sjuka timmar hade tagit igen ett minus och gulat hans första 80 dollar.
Han drog och jag gick nöjd från bordet....back 4 dollar pga rejken :P

Movits går från oklarhet till gillande. Fast tvärtom........asså deras låt heter så, "Fast tvärtom" "Epistel n:o1" och "Har du soul" var alla sturrtsköne!
Annan sommarfavorit är nyfunna gamla Cornelislåten "Rio de Janeiro"

Nu lite Sven Melandersk "Koncentratiiiooouun" för kvällens trnys.



Många beckar små..

..blir till nån slags mardrömsföljetong av trötta disktras-rester till filmer.

Många bäckar små av finalbord kan dock pengamässigt bli till en klonk till slut sammanlagt.
Har som tidigare nämnt glott mkt PXF, och Cardrunners nu på sistone, vilket fått mig att börja förstå det där lilla extra i vissa situationer. Det funkar ibland och går fel ibland men med skillnaden att man själv oftast är i kontroll av skeenden 100% av tiden i MTTs. Det är en annorlunda och riktigt skön känsla, som jag nog tidigare haft nån gång då och då, men inte förstått varför och heller inte lyckats bibehålla särskilt länge...men nu jävlar!!
Det enda problemet är att våga tillämpa sakerna när man i åratal spelat vissa situationer annorlunda och följt säkrare (okej, nitiga) TAG-linjer.

Gårdagen bjöd på ITM i Warmup och Partys 300k för sammanlagt $1000 på dollarn när (som vår matematiklärare Sven-Erik alltid sa om räkneexempel med ören, "på öret när").
I warmup så var respasset av det oskönare virket.
Drar ut KK med AJs och ligger då 50e med ca 250 kvar. Handen efter  får jag KK och hamnar allin vs AQ, A flopp och nere på halva avg igen, handen efter det får jag AJ och kör "fejktilten" (plus riktigt tilt ska erkännas) och åker på AK och är ute.
Från average till fetstack, till chans på topp tio-stack, till halva average, till utslagen, inom loppet av 55 sekunder :P

I ECOOP Event 7 lyckades jag ta en 38e plats för ca $2600 efter en helt och hållet situationsbaserad resteal med A4 från BB mot bordets mest aktive spelare.
Jag hade 92k på blinds 3000-6000 ante 600 (15k i potten) och låg 25a här med 38 kvar. Första pris 114k!!
Han säger 15000 från MP2 och jag instaställer från BB när det foldats till mig. Här har jag "TAGat" ner mig från 157K och den enda gången jag restealat då dubblat med QQ vs 77. Så jag hade en extremt mesig nit-image...so much for your PXF studies...precis!
Moven om det nu skulle kallas move kändes säker med tanke på hur situationen var då fi tidigare öppnat med 74off och J9off utg+1 och då dragit ut AK allincommittad resp. JJ . på flopp 78T :) Han öppnade light i vilket fall.
Fi hade här 242k och var bordschippo och synar i sista sekunden med 66.
På turn har jag fina 13 outs på 854K med flushdraget (han blockade ett färgkort) men den blankar ut och jag ryker. Skulle göra om spelet om jag fick situationen igen, och hans syn med 66 för 77k i en pott på 116k är inte super, och en jag gärna vill ha de gånger jag har 77+ A7+ :).

Veckan innan hade jag småklonkat två finalbord för ca 2x1000 dollar och 3 av 4 möjliga finalbord i en daglig 10 rebuy PLO Hi-Lo trny där folk var pinsamt dåliga. Så en helt ok avslutning på Maj och självförtroendet i god vigör.

Basketbiten är fortfarande inte klar inför nästa år. Jag tränar just nu med 08 Stockholm på deras försäsong då det är det enda ligalaget jag funderar på. Annars blir det Haga igen eller White Eagles som också spelar i basketettan.

Snöade som sagt in mig på Dungen i vintras och gick så långt att jag gjorde en Dungentribute i Garageband som ligger uppe på min myspace redo att överösas med applåder och beröm.
Det är en blandning på "Målerås Finest" och "Ta Det Lugnt" med lite andra hyllningar här och där, och gjordes på en eftermiddag så inte på ngt sätt ngt mästerverk, men klart en av de roligaste låtar jag gjort i min ever so inproductive karriär som musikerdonk.

Har även panik över att det är paus i south park, the office, family guy, high stakes poker och lost (som jag varje vecka lagligt köper exemplar av de senaste avsnitten via en betaltjänst i USA...typ..eller?).

Nästa problem är att jag har lyckats samla på mig en drös av böcker jag köpt och påbörjat, men nu hoppar emellan hipp som happ vilket gett mig en oklar beslutsångest vilken jag ska sätta tänderna i på riktigt. Förslag?

"Insidan" - Liam Norberg (Ni vet "Han e LUUUUUGN!!!"

Läsa om "Rymdväktaren/Nyaga" - Peter Nilson. Två grymma böcker jag läste på gymnasiet, numer som ett stycke bok i nyutgåvan.

"Mästaren och Margarita" - Michail Bulgakov.
Frågade kompis Linus som pluggade rysk litteraturhistoria vilken bok jag skulle läsa ur hans kurs då jag hade en gratis bok på en "köp 4 betala för 3"-kampanj på bokskotten i somras. Denna blev svaret.

"Infected" - Scott Sigler. Inköpt på flygplats i Salzburg, Need I say more.

"Det är vår bestämda uppfattning att om ingenting görs nu kommer det att vara försent" -Andreas Malm
Lite "Jag vet vad du gjorde förra sommaren"-omständig titel, annars väldigt imponerad över hans pedagogiska och intressanta sätt att behandla ett sömnpiller till ämne, hur intressant och aktuellt det än är (och jag är från början intresserad då jag sökt diverse miljövetar-program till hösten). Iaf, typ en bok som borde ingå i skolundervisningen, så jäkla bra är den hittills, sjukt..

"Vargtimmen" -Denise Mina. Skotsk deckare.

"The Blind Watchmaker", "The Extended Phenotype" eller "How a Scientist Changed the Way We Think" - alla av Richard Dawkins.

"Diamantsvärdet och Träsvärdet"-serien - Nick Perumov . Har två delar och rysk fantasy eggar mig.

"Anansi Boys" - Neil Gaiman. Favoritförfattare. "American Gods" var kissbra trots den trista titeln. Det är även hans bok den nya biofilmen "Coraline" baseras på. Fast den verkar skitskum.

Vilken bok som helst av Douglas Coupeland.

Nå? Var ska jag börja att avsluta?

RSS 2.0