Ropa inte hej förrän du kommit över rivern!

Jag skulle detaljerat kunna beskriva dagens motgångar, men sammanfattar det med fyra händer om 1000 euro tillsammans.
Tack...I guess..

Tre stycken nötkåkar mot fyrtal på rivern!!!!!!! (alla på förmiddagspokern under ett lopp av två timmar, hence the inläggsrubrik)
Och på kvällskvisten, som pricken över å't, ett fint fyrtal i sexor som på rivern också fullbordade fi's straight flush.

Nu till turrarna: Jag åkte ut ur den första som relativ shortstack med JK vs JT på flopp J68...alles in..och turnen T..gudd hej då!
I rebuyen lyckades jag ligga 9a med 31 kvar av 460 deltagare. Mkt tack vare en tidig fyrdubbling med QQ vs AK vs AK vs A4. Låg alltså 9a då det blev kallt då jag commitad synat en allinrerejs med 88 och han visat AT, vilket kändes fint tills han floppat tian och jag vara nere på 3/4 average.
Lyckades få in pengarna i BB med QQ mot två motståndare några händer efter och få en av de två rejsarna att folda, men den andra synar (med lika stor stack som jag) med A9 och rivrar ett A (gg). Jag har nu 960 chips kvar med 2k-4k blinds och 28 kvar och jag är, tro det eller ej, sist!
Hade turen att direkt bli inslängd i small blind med 25 off men lyckas faktiskt slå en snubbe på cutoff som va ute och snurrade med K7 off..för.att..ehh..isolera mot mig....eller nåt. Hade då 4100 direkt och körde också in direkt igen med A8 och slår nu en KQ och har 14k :)
Sen tog rekordcomebacken slut då mina 66 fick se sig snöpligt besegrade av AQ med en Q på rivern (jag vet, men vafan, träffa esset på floppen istället så man sparar några kranskärl), hade haft 41k då och halva average med 28 kvar.

Tog en paus från pokern runt tolvsnåret för att sätta igång med nästa projekt: Sätta upp två taklampor.
Det visade sig för en Oppfinnar-Jocke som jag själv vara en nästintill omöjlig uppgift. Satt och ångade vid köksbordet helt svettig med en blue wire och en brown wire och var lika stressad som om sladdarna verkligen suttit på en bomb, som jag hade sprängt lamporna med om jag kunde. Klockan är när jag skriver detta 02.27 och jag har precis lyckats sätta upp dom, om än snett och estetiskt motbjudande. Känslan var dock samma som en mindre klonkning. Så installation av lamparas (ett av mina två favoritord på spanska. Det andra är "torta" som betyder tårta!) och pokerspelande har mentalt mkt gemensamt.

Osköna listan har således fått ett tillskott, trots den positiva känslan efter.

  • Diska bestick
  • Byta påslakan
  • Slänga sopor/tidningar/tomglas
  • Vakna (annat än på julafton, ev födelsedag). Låter kanske lite väl pessimistiskt, men för trettiofyra gubbar (mm thats right, dubbelt!), när vaknar man nånsin och är glad och laddad? Däremot är ju somna, sova och snooza i direkt omvänd proportionalitet i skönhet (är en snoozeknappsmissbrukare av rang).
  • Sätta upp taklampor
Listan har en närmast Nebuchadsk karaktär men jag tjänar å andra sidan inte de Krösus Sork-liknande summor som han (som tagit namnet från the first person to deal with the Jew problem) så lite rätt till vardagskverulering tycker jag att jag är värd :)

I am Ron Burgundy?
Ahh nytt skämt.

Kommentarer
Postat av: Harriet Olsén

Japp, livet är surt ibland. Men du är ju vaaaken ju - bra för ikväll vankas det hemmamatch igen - hurra!

Bra gjort med allt det praktiska här har inte heller legats på latsidan, städat, diskat, skurat lgh och varit ut m hundar två gånger. Tagit ett skönt bad som belöning - måste ju dofta gott till ikväll *fniss*. Snart ut med de två monstren igen, laga middag och se'n äääntligen iväg till Sportis. Känns bra att tillbringa barnfri kväll där när ni spelar - hahaha

Kan ett annat bra spanskt ord - cervesa - mmmm, gott.

Kraam på dig din räääckker så ses vi på Sportis ikväll!

Good Job,

//H

2008-03-07 @ 14:09:55
URL: http://www.singinghatta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0