Inte OK tober

Först av allt till kommentaren "Simon" du kan skicka meddelande till Per Hultman-Boye på facebook eller bara adda mig där för kontakt.

Oktober var en sorglig historia dock nästan enbart pga den första veckan där jag backade ngt fruktansvärt. Gick då planenligt ned i nivå och slutade starkt på 21k sek upp som kunde varit 31k, då 10k "förlorades" i en trnysplit med Herr Rosin första gången vi prövade det :)
Det sjuka i fiskmåssången var att allt plus i Oktober kom i trnys medan allt plus förra månaden kom i CG (allt = 95%).

Hade bara KK fått stå i FTPs 1.5 M garanti på bubblan och lite flyt i en större stars trny där fina AK vs AT preflop och QT vs 88 på floppen QQ5 när pengarna åkte in, så hade plusset minst varit 7000 sek (dvs ITM) men med chans till väldigt mkt mer....tänk om man alltid tänkte så, skulle vara rätt tungt ofta då...men ...
Sju ggr i livet!!! Kom igen det är allt jag kräver! Inte en gång i livet, utan sju!!! Så att man kan bli helt skuldfri och sen köpa det där torpet i Strängnäs och odla rabarber och rädisor hela dagen....varvat med helt utflippade sit n goer med grannarna.
Mm mina framtidsdrömmar skiljer sig från dina, men så är det.


Veckans tidingsblooper kom i AB angående medfångar till Anders Fuckjävel Eklund Skit där chefen sagt "sköter dom sig inte så åker dom ut"
Taget ur sitt sammanhang blir det en alldeles särskilt skojig kommentar, som du med fördel kan ta upp på nästa middagsbjudning och dra hem applåder med.

Har ni hört att Barack Obama spelar en väldigt barock omaha?

Sitter just nu på finalbord på en trny där vi med 5 kvar har en kille på 204 chips med 1500-3000 blinds.
Han lyckas sen vinna fyra potter i rad där alla synar och var uppe på 14976 innan han åkte på KT vs A5.
Hamnade f ö trea med lotteriblinds.. Ledde med 71k vs 45k och 48k blinds 3000-6000 sen 33 vs AT och 44 vs 96 och ute.

Nu ska jag sova, stor dag i morrn. Frejas dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0