Goodbye projekt plisskin

Efter 19 dagar och 5277 dollar plus så lägger jag ner det. Har gått bra med tanke på faktiskt resultat vs limit, men blir svårt att nå målet nu på 10k på 30 dagar (på .50-1 PLO).
Har också märkt att mitt eget spel blir märkligt och krampaktigt mer än vanligt de dagar man har minus-sessioner. Särskilt nu när jag måste hämta upp relativt kraftigt så blir spelet konstigt och det känns bäst attt lägga ner det.

Nästa grej är trisslotts-projektet som går ut på att plussa 4000 dollar per månad (till skillnad från 30 speldagar som tar mer än 2 månader för mig). Allt pluss utöver detta är givetvis välkommet och kommer säkert överskridas några gånger (bloggskryt...för vem/vilka? Microgrinders?).
Dessa 4000 dollar blir iallafall ungefär 25000 SEK. Det gör det möjligt för mig att låtsas att jag vunnit 25k i månaden i 25 år på en trisslott (då dessa 4k dollar ska tas ut varje månad). Det gör det även möjligt för mig att håna tidigare vinnare om jag tar ut en större vinst nån gång muhuha!

Så fritt fram för fyllepoker, 10-20 omaha (yeah right) och min gamla vanliga MTT's frekvens (som det hållits inne på markant under projekt plisskin)!!!!

Weeeeeeeeee!

Stay tuned.

ps. Har även ett sidoprojekt där jag försöker "lära" mig att spela cashgame texas (som jag egentligen aldrig grindat). Hoppas det kan förbättra mitt turneringspel istället för tvärtom, som vissa säger att det kan göra om man tidigare specialiserat sig på PLO, SNG's och MTT's och sen ska byta. Är det så?

Kommentarer
Postat av: Martin

(+ Sverker): Är det så, är det så? Vet du vad jag tycker om den här jävla schiitpokern?

2007-11-09 @ 09:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0