Sha la la la la

Ja jag har också smittats av unibethypen men inte av den remarkabelt irriterande reklamen (där f ö en vän sjunger den första jingeln) utan istället av deras 60% rakeback-kampanj som gäller tom 31 maj. Får se vad som händer där.

Är psykiater och psykiatriker synonymer? Isåfall kan dom (Horace och vänner) väl sudda psykiater. Sitter fel i munnen.

Har pratat med ett antal mäklare de senaste dagarna och många överhuvudtaget det senaste året och blir alltid lika förbluffad (som i mina tidiga holdem dagar..lååååååångsökt) hur dåliga dom är på att tala för sin sak. Istället för att vara lite personliga och no bullshit så kör dom:
"Ehh jag tror vi kan erbjuda ett mkt förmånligt arvode (inget prisexempel eller jämförelse med andra mäklare som de konkurrerar med) och vi har ehhh effektiv marknadsföring" (...okej..iofs bättre än ineffektiv) det dom inte fattar är ju att om personen i fråga vet med sig att denne själv kan tala, har tillgång till hemnet.se och tar någorlunda snygga bilder på bostaden så skiter jag i vilket. Pressa ner ditt arvode!!!!!!
Man blir ju inte omkullpratad, eller ja, lägger märke till mäklaren i fråga på en visning.
Det är mer ofta än sällan istället "Hej vad kul att du kunde komma i snofsig kostym och öppna dörren till lägenheten jag är intresserad av".
Men men, dom har det jobbigt nu mäklarna, om man får tro på tidningarnas skriverier (vilket jag nu benhårt gör eftersom, yes u guessed it, DN's scoop förra veckan om göteborgsrånet).

Uber unt aus

Kommentarer
Postat av: Martin

I hate the bastards, överbetalda, lismande,
prospektutdelare i risiga kostymer och tv 4 slipsknutar som kör marknadsanpassade konservburksargument som de knappt själva tror på.

Det enda som kommer bli skönt med lågkonjunkturen är att mäklarna äntligen måste börja jobba för att tjäna pengar, ett koncept som borde va främmande för de flesta mäklare som bara varit med under 2000 talet.

Vidare,försök inte att få det att låta som en service när ni har sms rapportering om varenda liten svängning i budgivningen. Tror ni för en enda sekund själv på att nån inte fattar att det bara handlar om att hetsa upp priserna? I call. Yeah you heard me - Call - all in. Oh you still get the rake? Fuck you.

2008-01-31 @ 15:34:52
Postat av: plisskin

Så jääääävla glassiga är dom hahaha

2008-01-31 @ 19:02:12
Postat av: Martin

haha LOL åt GOOGLE annonserna under - priceless!

2008-01-31 @ 20:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0