Psykologi-Tisdag/Deep thoughts by Jack Handey (hette han så?)

I brist på något vettigt att säga.. Just throwing it out there, har ni några intressanta/sjuka tankebilder av saker? Jag har alltid haft rätt sjuka med dagar, alfabetet, månader och siffror:

Tisdag är gul, måndag blå, lördag röd, torsdag svart, söndag ljusgrå. Fredag och onsdag är svagt grön (men kan skifta) respektive skumt svart hehe.

Datum och siffror är en annan historia.
Månaderna är som en oval cirkel som ser ut som ett O (Ja kan ni tänka er som ett O) som är puttat 45 grader motsols men nästan ligger ner (som en tiltad gloria liksom)?!? Men beroende vilken månad det är så ser man cirkeln från olika håll (fast man är alltid inuti cirkeln). Låter helt mongo när man beskriver det märker jag..:)

Siffror är någorlunda lätta att följa från 0-130 typ.
De går från 0-10 från vänster till höger sakta snett uppåt med stora siffersymboler som är lätta att "se", därefter blir de mindre och fortsätter uppåt till höger och svänger bakåt uppåt till nästan en halvcirkel vid 100 (som man själv "finns" i mitten av" fast den är ovanför ens huvud) och fortsätter då bakåt hmm så att säga bakåt uppåt bort från ens högra öra uppåt. Haha va sjukt det är det här..och siffrorna blir mindre och mindre...

Alfabetet påminner om siffrorna och brer ut sig från vänster framåt uppåt till höger i en svag uppåtbacke (30 grader ca) till "K" ungefär då börjar den slutta neråt och med en kraftigare lutning/svängning 45 grader varpå bokstäverna sakta blir mindre och mindre. Är dock inte en sammanhängande cirkel som månaderna.

Vilken kul läsning!!!

Någon som har liknande tankebilder?

ps. Pokern är också ofta gul ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0